Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
19.10. - 21.10.
Ensi viikonloppuna
26.10. - 28.10.

Aina edulliset hotellit – Los Angeles

Hilton Los Angeles Airport 116 €
Hilton Los Angeles Airport

Hilton Los Angeles Airport

5711 W Century Blvd, Los Angeles
   
  3,8
  / 5 (17 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Manhattan Beach Pier, Venice Beach ja Sony Pictures Studios ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Hermosa Beachin laituri ja Muscle Beach Venice ovat myös 15 kilometrin päässä.

  The Mayfair Hotel Los Angeles 173 €
  The Mayfair Hotel Los Angeles

  The Mayfair Hotel Los Angeles

  1256 W 7th St, Los Angeles
    
   3.5 kautta 5.0

   Downtown Los Angeles, Convention Center, Microsoft Theater ja Staples Center sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Etelä-Kalifornian yliopisto ja Walt Disney Concert Hall ovat myös 5 kilometrin päässä. 7th Street – Metro Centerin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Westlake – MacArthur Parkin metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hyatt Regency Los Angeles International Airport 164 €
   Hyatt Regency Los Angeles International Airport

   Hyatt Regency Los Angeles International Airport

   6225 W Century Blvd, Los Angeles
     
    4.0 kautta 5.0

    Manhattan Beach Pier, Venice Beach ja Sony Pictures Studios ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Hermosa Beachin laituri ja Muscle Beach Venice ovat myös 15 kilometrin päässä.

    The Queen Mary 64 €
    The Queen Mary

    The Queen Mary

    1126 Queens Hwy, Long Beach
      
     3,7
     / 5 (26 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Long Beach Cruise Terminal ja RMS Queen Mary sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta historiallisesta hotellista. Aquarium of the Pacific ja Long Beach Convention and Entertainment Center ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Los Angeles

     Motel 6 Los Angeles LAX 82 €
     Motel 6 Los Angeles LAX

     Motel 6 Los Angeles LAX

     5101 W Century Blvd, Inglewood
       
      3,1
      / 5 (8 arvostelua)
      2.0 kautta 5.0

      Los Angeles Southwest College, Sony Pictures Studios ja Venice Beach ovat 15 kilometrin päässä tästä motellista. La Brean tervahaudat ja Los Angeles County Museum of Art ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Los Angeles Adventurer All Suite Hotel at LAX 61 €
      Los Angeles Adventurer All Suite Hotel at LAX

      Los Angeles Adventurer All Suite Hotel at LAX

      4200 W Century Blvd., Inglewood
        
       2,2
       / 5 (12 arvostelua)
       1.5 kautta 5.0

       Los Angeles Southwest College, Sony Pictures Studios ja Manhattan Beach Pier ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Venice Beach ja University of California Los Angeles ovat myös 20 kilometrin päässä.

       Good Nite Inn - Calabasas
       Good Nite Inn - Calabasas

       Good Nite Inn - Calabasas

       26557 Agoura Rd, Calabasas
         
        2,9
        / 5 (13 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Peter Strauss Ranch, Pepperdine University ja Malibu Lagoon State Beach sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta motellista. Zuma Beach ja Malibu Equestrian Park ovat myös 32 kilometrin päässä.

        Value Inn Worldwide LAX 62 €
        Value Inn Worldwide LAX

        Value Inn Worldwide LAX

        4751 W Century Blvd, Inglewood
          
         3,6
         / 5 (5 arvostelua)
         2.0 kautta 5.0

         Los Angeles Southwest College, Sony Pictures Studios ja Venice Beach ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. La Brean tervahaudat ja Manhattan Beach Pier ovat myös 15 kilometrin päässä.

         Parhaat luksushotellit – Los Angeles

         Langham Huntington, Pasadena, Los Angeles 233 €
         Langham Huntington, Pasadena, Los Angeles

         Langham Huntington, Pasadena, Los Angeles

         1401 S Oak Knoll Ave, Pasadena
           
          5.0 kautta 5.0

          California Institute of Technology ja Pasadena Playhouse sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Norton Simon Museum sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

          London West Hollywood at Beverly Hills 344 €
          London West Hollywood at Beverly Hills

          London West Hollywood at Beverly Hills

          1020 N San Vicente Blvd, West Hollywood
            
           4,0
           / 5 (1 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Whiskey a Go Go on 0,1 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. TCL Chinese Theatre ja Kodak Theater sijaitsevat 5 kilometrin päässä. The Grove ja Los Angeles County Museum of Art ovat myös 5 kilometrin päässä.

           Mr. C Beverly Hills 319 €
           Mr. C Beverly Hills

           Mr. C Beverly Hills

           1224 Beverwil Dr, Los Angeles
             
            5,0
            / 5 (1 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Museum of Tolerance ja Century City sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sony Pictures Studios ja Los Angeles County Museum of Art ovat myös 5 kilometrin päässä.

            Mondrian Los Angeles 261 €
            Mondrian Los Angeles

            Mondrian Los Angeles

            8440 W Sunset Blvd, West Hollywood
              
             2,5
             / 5 (4 arvostelua)
             4.5 kautta 5.0

             Whiskey a Go Go on 1,2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. TCL Chinese Theatre ja Kodak Theater sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Hollywood Walk of Fame ja Hollywood and Highland Center ovat myös 5 kilometrin päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Los Angeles

             Parhaat hotellit kohteen Los Angeles eri alueilla

             Westwood

             Koreatown

             LAX Area

             Hollywood

             West Los Angeles

             Silver Lake

             Arts District

             Chinatown

             City of Industry

             Los Angelesin keskusta

             Old Pasadena

             Newbury Park

             Little Tokyo

             Ocean Park

             Bel Air

             Hotellit Los Angelesissa – enkelten kaupungissa

             Los Angeles on kaupunki Kalifornian osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Los Angeles on elokuvateollisuuden luvattu kaupunki, sillä kaikkien tuntema Hollywood sijaitsee juuri Los Angelesissa.

             Los Angelesin monipuolinen hotellitarjonta

             Los Angeles tarjoaa matkailijalle värikkään valikoiman erilaisia ja erihintaisia hotelleja. Kaupungista löytyy erittäin korkealaatuisia hotelleja monipuolisine palveluineen, sekä halvempia hotelleja hieman yksinkertaisemmilla palveluilla. Matkailija voi valita hotellin Los Angelesissa aivan Hollywoodin nurkalta tai hieman kauempaa kaupungin hektisestä keskustasta. Etsi tarpeisiisi sopiva hotelli Los Angelesista tai muista Yhdysvaltojen kaupungeista, kuten esimerkiksi Glendalesta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

             Los Angelesin häikäisevät nähtävyydet

             Los Angelesista löytyy elokuvista ja elokuvatähdistä kiinnostuneelle matkailijalle runsaasti nähtävää. Hollywood Boulevardilta löytyy kuuluisa kävelykatu Hollywood Walk of Fame, joka on yksi kaupungin ehdottomista nähtävyyksistä. Monet matkailijat haluavat nähdä Hollywood-kyltin hieman lähempää, mutta kyltin luokse on vierailijoilta pääsy kielletty. Beachwood Canyon Drivea pitkin pääsee hieman lähemmäksi ihailemaan kuuluisaa kylttiä. Lapsille ja lapsenmielisille on Universal Studion teemapuisto unohtumaton kokemus, ja kiertoajelu Universal studion lavasteissa ja erikoistehosteiden keskellä säilyy muistoissa pitkään. Teemapuiston läpikäymiseen kannattaa varata kokonainen päivä ja silti saattaa aika hurahtaa liian nopeasti. Avaruus ja tähdet ovat kiinnostuksen aiheena Los Angelesin Griffith Observatoryssa, joka on ylellinen tähtitorni havaintoasemalla. Monia varmasti kiinnostaa tutustua alueeseen, jossa monet tähdet asuvat. Kyseessä on kuuluisa Beverly Hills, jonne järjestetään kiertoajeluita. Beverly Hillsissä on myös tunnettu shoppailukatu Rodeo Drive.

             Ostoksilla Los Angelesissa

             Los Angelesissa on liikkeitä kuin sieniä sateella, mutta tutustumisen arvoinen kokemus on ostoskeskus nimeltään The Grove. The Grove on viihtyisä ja upea ostosalue, josta löytyy liikkeitä ja kahviloita sekä muuta hauskaa. Alueella on puisto, jonka nurmikentällä voi loikoilla ja nauttia vaikkapa aidosta amerikkalaisesta jäätelöstä! Ostospaikkoja ja alueita löytyy eri puolilta kaupunkia riippuen mistä päin hotellin on varannut, kuten esimerkiksi Beverly Center, South Coast Plaza, Citadel Outlets ja Hollywood & Highland.

             Herkuttele Los Angelesin tapaan

             Los Angelesista löytyy ravintoloita ja pikaruokapaikkoja lähes joka puolelta. Kannattaa kokeilla paikallisia ruokapaikkoja ja kahviloita samalla kun tutustuu kaupungin nähtävyyksiin. Sunset Boulevardilla sijaitsee edullinen The Griddle Café, joka tarjoaa aamupalaa, lounasta ja brunssia. El Chavo Restaurant on huokea ateriointipaikka West Sunset Boulevardilla ja tähtien suosima ravintola The Ivy tarjoaa hinnakkaan maittavan aterian. Arts District-alueelta löytyy Zinc Cafe hyvästä kahvista pitävälle, sekä useita muita hyviä ravintoloita.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Los Angeles

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.