Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa Los Angeles

Tänä iltana Tänä iltana 23.7. - 24.7.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 27.7. - 29.7.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 3.8. - 5.8.

Aina edulliset Los Angeles hotellit

La Quinta Inn & Suites LAX 102 €
La Quinta Inn & Suites LAX

La Quinta Inn & Suites LAX

5249 W Century Blvd, Los Angeles
   
  3,2
  / 5 (11 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Manhattan Beach Pier, Sony Pictures Studios ja Venice Beach ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Los Angeles Southwest College ja Hermosa Beachin laituri ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Sheraton Gateway Los Angeles Hotel 135 €
  Sheraton Gateway Los Angeles Hotel

  Sheraton Gateway Los Angeles Hotel

  6101 W Century Blvd, Los Angeles
    
   4,0
   / 5 (9 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Manhattan Beach Pier, Venice Beach ja Sony Pictures Studios ovat 15 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Muscle Beach Venice ja Hermosa Beachin laituri ovat myös 15 kilometrin päässä.

   The Garland 218 €
   The Garland

   The Garland

   4222 Vineland Ave, North Hollywood
     
    4,1
    / 5 (16 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Universal Studios Hollywood®, Warner Brothers Studio ja NBC Studios sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Universal CityWalk sijaitsee 2,6 kilometrin päässä.

    Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport 110 €
    Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport

    Four Points by Sheraton Los Angeles International Airport

    9750 Airport Blvd, Los Angeles
      
     4,0
     / 5 (1 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Manhattan Beach Pier, Sony Pictures Studios ja Venice Beach ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Hermosa Beachin laituri ja Muscle Beach Venice ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Los Angeles

     Motel 6 Los Angeles LAX 91 €
     Motel 6 Los Angeles LAX

     Motel 6 Los Angeles LAX

     5101 W Century Blvd, Inglewood
       
      3,0
      / 5 (5 arvostelua)
      2.0 kautta 5.0

      Los Angeles Southwest College, Sony Pictures Studios ja Venice Beach ovat 15 kilometrin päässä tästä motellista. Manhattan Beach Pier ja Hermosa Beachin laituri ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Los Angeles Adventurer All Suite Hotel at LAX 72 €
      Los Angeles Adventurer All Suite Hotel at LAX

      Los Angeles Adventurer All Suite Hotel at LAX

      4200 W Century Blvd., Inglewood
        
       2,2
       / 5 (12 arvostelua)
       1.5 kautta 5.0

       Los Angeles Southwest College, Sony Pictures Studios ja Manhattan Beach Pier ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Venice Beach ja University of California Los Angeles ovat myös 20 kilometrin päässä.

       Good Nite Inn - Calabasas 80 €
       Good Nite Inn - Calabasas

       Good Nite Inn - Calabasas

       26557 Agoura Rd, Calabasas
         
        2,8
        / 5 (12 arvostelua)
        2.0 kautta 5.0

        Peter Strauss Ranch, Pepperdine University ja Malibu Lagoon State Beach sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta motellista. Zuma Beach ja Malibu Equestrian Park ovat myös 32 kilometrin päässä.

        Parhaat luksushotellit – Los Angeles

        Langham Huntington, Pasadena, Los Angeles Hae hinnat
        Langham Huntington, Pasadena, Los Angeles

        Langham Huntington, Pasadena, Los Angeles

        1401 S Oak Knoll Ave, Pasadena
          
         5.0 kautta 5.0

         California Institute of Technology ja Pasadena Playhouse sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Norton Simon Museum sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

         London West Hollywood at Beverly Hills Hae hinnat
         London West Hollywood at Beverly Hills

         London West Hollywood at Beverly Hills

         1020 N San Vicente Blvd, West Hollywood
           
          4,0
          / 5 (1 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Whiskey a Go Go on 0,1 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. TCL Chinese Theatre ja Kodak Theater sijaitsevat 5 kilometrin päässä. The Grove ja Los Angeles County Museum of Art ovat myös 5 kilometrin päässä.

          Mr. C Beverly Hills Hae hinnat
          Mr. C Beverly Hills

          Mr. C Beverly Hills

          1224 Beverwil Dr, Los Angeles
            
           5,0
           / 5 (1 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Museum of Tolerance ja Century City sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sony Pictures Studios ja Los Angeles County Museum of Art ovat myös 5 kilometrin päässä.

           Kartta

           Viimeksi varatut Los Angeles Hotellit

           Hotellit Los Angelesissa – enkelten kaupungissa

           Los Angeles on kaupunki Kalifornian osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Los Angeles on elokuvateollisuuden luvattu kaupunki, sillä kaikkien tuntema Hollywood sijaitsee juuri Los Angelesissa.

           Los Angelesin monipuolinen hotellitarjonta

           Los Angeles tarjoaa matkailijalle värikkään valikoiman erilaisia ja erihintaisia hotelleja. Kaupungista löytyy erittäin korkealaatuisia hotelleja monipuolisine palveluineen, sekä halvempia hotelleja hieman yksinkertaisemmilla palveluilla. Matkailija voi valita hotellin Los Angelesissa aivan Hollywoodin nurkalta tai hieman kauempaa kaupungin hektisestä keskustasta. Etsi tarpeisiisi sopiva hotelli Los Angelesista tai muista Yhdysvaltojen kaupungeista, kuten esimerkiksi Glendalesta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

           Los Angelesin häikäisevät nähtävyydet

           Los Angelesista löytyy elokuvista ja elokuvatähdistä kiinnostuneelle matkailijalle runsaasti nähtävää. Hollywood Boulevardilta löytyy kuuluisa kävelykatu Hollywood Walk of Fame, joka on yksi kaupungin ehdottomista nähtävyyksistä. Monet matkailijat haluavat nähdä Hollywood-kyltin hieman lähempää, mutta kyltin luokse on vierailijoilta pääsy kielletty. Beachwood Canyon Drivea pitkin pääsee hieman lähemmäksi ihailemaan kuuluisaa kylttiä. Lapsille ja lapsenmielisille on Universal Studion teemapuisto unohtumaton kokemus, ja kiertoajelu Universal studion lavasteissa ja erikoistehosteiden keskellä säilyy muistoissa pitkään. Teemapuiston läpikäymiseen kannattaa varata kokonainen päivä ja silti saattaa aika hurahtaa liian nopeasti. Avaruus ja tähdet ovat kiinnostuksen aiheena Los Angelesin Griffith Observatoryssa, joka on ylellinen tähtitorni havaintoasemalla. Monia varmasti kiinnostaa tutustua alueeseen, jossa monet tähdet asuvat. Kyseessä on kuuluisa Beverly Hills, jonne järjestetään kiertoajeluita. Beverly Hillsissä on myös tunnettu shoppailukatu Rodeo Drive.

           Ostoksilla Los Angelesissa

           Los Angelesissa on liikkeitä kuin sieniä sateella, mutta tutustumisen arvoinen kokemus on ostoskeskus nimeltään The Grove. The Grove on viihtyisä ja upea ostosalue, josta löytyy liikkeitä ja kahviloita sekä muuta hauskaa. Alueella on puisto, jonka nurmikentällä voi loikoilla ja nauttia vaikkapa aidosta amerikkalaisesta jäätelöstä! Ostospaikkoja ja alueita löytyy eri puolilta kaupunkia riippuen mistä päin hotellin on varannut, kuten esimerkiksi Beverly Center, South Coast Plaza, Citadel Outlets ja Hollywood & Highland.

           Herkuttele Los Angelesin tapaan

           Los Angelesista löytyy ravintoloita ja pikaruokapaikkoja lähes joka puolelta. Kannattaa kokeilla paikallisia ruokapaikkoja ja kahviloita samalla kun tutustuu kaupungin nähtävyyksiin. Sunset Boulevardilla sijaitsee edullinen The Griddle Café, joka tarjoaa aamupalaa, lounasta ja brunssia. El Chavo Restaurant on huokea ateriointipaikka West Sunset Boulevardilla ja tähtien suosima ravintola The Ivy tarjoaa hinnakkaan maittavan aterian. Arts District-alueelta löytyy Zinc Cafe hyvästä kahvista pitävälle, sekä useita muita hyviä ravintoloita.

           Viimeisimmät hotelliarvostelut – Los Angeles

           Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.