Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Los Angeles hotellit

The Garland
The Garland

The Garland

4222 Vineland Ave, North Hollywood
   
  4,1
  / 5 (16 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Universal Studios Hollywood®, Warner Brothers Studio ja NBC Studios sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Universal CityWalk sijaitsee 2,6 kilometrin päässä.

  Sheraton Gateway Los Angeles Hotel
  Sheraton Gateway Los Angeles Hotel

  Sheraton Gateway Los Angeles Hotel

  6101 W Century Blvd, Los Angeles
    
   4,0
   / 5 (9 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Manhattan Beach Pier, Sony Pictures Studios ja Santa Monica Pier ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Venice Beach ja Muscle Beach Venice ovat myös 15 kilometrin päässä.

   The L.A. Grand Hotel Downtown
   The L.A. Grand Hotel Downtown

   The L.A. Grand Hotel Downtown

   333 S Figueroa St, Los Angeles
     
    4,0
    / 5 (1 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    U.S. Bank Tower ja Walt Disney Concert Hall sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Microsoft Theater ja Staples Center ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Hilton Los Angeles Airport
    Hilton Los Angeles Airport

    Hilton Los Angeles Airport

    5711 W Century Blvd, Los Angeles
      
     3,8
     / 5 (17 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Manhattan Beach Pier, Sony Pictures Studios ja Venice Beach ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Hermosa Beachin laituri ja Muscle Beach Venice ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Travelodge Hotel at LAX Airport
     Travelodge Hotel at LAX Airport

     Travelodge Hotel at LAX Airport

     5547 W Century Blvd, Los Angeles
       
      3,3
      / 5 (35 arvostelua)
      2.5 kautta 5.0

      Manhattan Beach Pier, Sony Pictures Studios ja La Brean tervahaudat ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Venice Beach ja University of California Los Angeles ovat myös 20 kilometrin päässä.

      Avenue Hotel
      Avenue Hotel

      Avenue Hotel

      321 N Vermont Ave, Los Angeles
        
       2,0
       / 5 (2 arvostelua)
       2.5 kautta 5.0

       Echo-puisto on 3,5 kilometrin ja Walt Disney Concert Hall on 4,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Good Samaritan Hospital sijaitsee 4 kilometrin päässä.

       The Hollywood Roosevelt
       The Hollywood Roosevelt

       The Hollywood Roosevelt

       7000 Hollywood Blvd, Hollywood
         
        4,5
        / 5 (4 arvostelua)
        0.0 kautta 5.0

        El Capitan-teatteri, TCL Chinese Theatre ja Kodak Theater sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä Stripin varrella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hollywood Walk of Fame ja Hollywood Bowl ovat myös 2 kilometrin päässä.

        La Quinta Inn & Suites LAX
        La Quinta Inn & Suites LAX

        La Quinta Inn & Suites LAX

        5249 W Century Blvd, Los Angeles
          
         3,2
         / 5 (11 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Manhattan Beach Pier, Sony Pictures Studios ja Venice Beach ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Hermosa Beachin laituri ja Muscle Beach Venice ovat myös 15 kilometrin päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Los Angeles Hotellit

         Hotellit Los Angelesissa – enkelten kaupungissa

         Los Angeles on kaupunki Kalifornian osavaltiossa, Yhdysvalloissa. Los Angeles on elokuvateollisuuden luvattu kaupunki, sillä kaikkien tuntema Hollywood sijaitsee juuri Los Angelesissa.

         Los Angelesin monipuolinen hotellitarjonta

         Los Angeles tarjoaa matkailijalle värikkään valikoiman erilaisia ja erihintaisia hotelleja. Kaupungista löytyy erittäin korkealaatuisia hotelleja monipuolisine palveluineen, sekä halvempia hotelleja hieman yksinkertaisemmilla palveluilla. Matkailija voi valita hotellin Los Angelesissa aivan Hollywoodin nurkalta tai hieman kauempaa kaupungin hektisestä keskustasta. Etsi tarpeisiisi sopiva hotelli Los Angelesista tai muista Yhdysvaltojen kaupungeista, kuten esimerkiksi Glendalesta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Los Angelesin häikäisevät nähtävyydet

         Los Angelesista löytyy elokuvista ja elokuvatähdistä kiinnostuneelle matkailijalle runsaasti nähtävää. Hollywood Boulevardilta löytyy kuuluisa kävelykatu Hollywood Walk of Fame, joka on yksi kaupungin ehdottomista nähtävyyksistä. Monet matkailijat haluavat nähdä Hollywood-kyltin hieman lähempää, mutta kyltin luokse on vierailijoilta pääsy kielletty. Beachwood Canyon Drivea pitkin pääsee hieman lähemmäksi ihailemaan kuuluisaa kylttiä. Lapsille ja lapsenmielisille on Universal Studion teemapuisto unohtumaton kokemus, ja kiertoajelu Universal studion lavasteissa ja erikoistehosteiden keskellä säilyy muistoissa pitkään. Teemapuiston läpikäymiseen kannattaa varata kokonainen päivä ja silti saattaa aika hurahtaa liian nopeasti. Avaruus ja tähdet ovat kiinnostuksen aiheena Los Angelesin Griffith Observatoryssa, joka on ylellinen tähtitorni havaintoasemalla. Monia varmasti kiinnostaa tutustua alueeseen, jossa monet tähdet asuvat. Kyseessä on kuuluisa Beverly Hills, jonne järjestetään kiertoajeluita. Beverly Hillsissä on myös tunnettu shoppailukatu Rodeo Drive.

         Ostoksilla Los Angelesissa

         Los Angelesissa on liikkeitä kuin sieniä sateella, mutta tutustumisen arvoinen kokemus on ostoskeskus nimeltään The Grove. The Grove on viihtyisä ja upea ostosalue, josta löytyy liikkeitä ja kahviloita sekä muuta hauskaa. Alueella on puisto, jonka nurmikentällä voi loikoilla ja nauttia vaikkapa aidosta amerikkalaisesta jäätelöstä! Ostospaikkoja ja alueita löytyy eri puolilta kaupunkia riippuen mistä päin hotellin on varannut, kuten esimerkiksi Beverly Center, South Coast Plaza, Citadel Outlets ja Hollywood & Highland.

         Herkuttele Los Angelesin tapaan

         Los Angelesista löytyy ravintoloita ja pikaruokapaikkoja lähes joka puolelta. Kannattaa kokeilla paikallisia ruokapaikkoja ja kahviloita samalla kun tutustuu kaupungin nähtävyyksiin. Sunset Boulevardilla sijaitsee edullinen The Griddle Café, joka tarjoaa aamupalaa, lounasta ja brunssia. El Chavo Restaurant on huokea ateriointipaikka West Sunset Boulevardilla ja tähtien suosima ravintola The Ivy tarjoaa hinnakkaan maittavan aterian. Arts District-alueelta löytyy Zinc Cafe hyvästä kahvista pitävälle, sekä useita muita hyviä ravintoloita.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Los Angeles

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.