Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Maardu hotellit

Europe Hostel
Europe Hostel

Europe Hostel

Kroodi 6, Maardu
   
  2.0 kautta 5.0

  Tallinnan televisiotorni, Tallinnan kasvitieteellinen puutarha ja Estonian Golf & Country Clubin golfkenttä ovat 15 kilometrin päässä tästä hostellista. Piritan ranta ja Piritan venesatama ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Hotel Palace by TallinnHotels 91 €
  Hotel Palace by TallinnHotels

  Hotel Palace by TallinnHotels

  Vabaduse Valjak 3, Tallinn
    
   4,6
   / 5 (37 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Johanneksen kirkko, Pyhän Nikolauksen kirkko ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Original Sokos Hotel Viru 96 €
   Original Sokos Hotel Viru

   Original Sokos Hotel Viru

   Viru väljak 4, Tallinn
     
    3,9
    / 5 (123 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Viru Keskus -ostoskeskus ja Raatihuoneentori sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Tallink Spa and Conference Hotel 82 €
    Tallink Spa and Conference Hotel

    Tallink Spa and Conference Hotel

    Sadama 11a, Tallinn
      
     3,5
     / 5 (101 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Viron nykytaiteen museo ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Rixwell Old Town Hotel 62 €
     Rixwell Old Town Hotel

     Rixwell Old Town Hotel

     Lai, 49, Tallinn
       
      3,4
      / 5 (51 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Hevosmylly ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Park Inn by Radisson Central Tallinn 58 €
      Park Inn by Radisson Central Tallinn

      Park Inn by Radisson Central Tallinn

      7c Narva Road, Tallinn
        
       3,8
       / 5 (40 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Viru Keskus -ostoskeskus ja Raatihuoneentori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn 109 €
       Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

       Radisson Blu Sky Hotel, Tallinn

       Ravala Street 3, Tallinn
         
        4,5
        / 5 (42 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Viron taideakatemia, Raatihuoneentori ja Pyhän Nikolauksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Schlössle Hotel 170 €
        Schlössle Hotel

        Schlössle Hotel

        Pühavaimu 13/15, Tallinn
          
         4,6
         / 5 (11 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Kaupunginmuseo ja Raatihuoneentori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Maardu

         Jos matkakohteesi on Maardu, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Maardu hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Maardu hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Maardu hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Maardu on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Maardu hotellia

         Kohteesta Maardu löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Maardu hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Maardu olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Maardu

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.