Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Madrid hotellit

121 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 21 minuuttia sitten
Gran Vía Capital

Gran Vía Capital

Gran Via 48, Madrid
47 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,7
/ 5 (10 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Plaza de Callao, Plaza de Espana ja Plaza Mayor sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneisto. Kuninkaanlinna ja Plaza de Cibeles ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

69 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 17 tuntia sitten
Hotel Regina

Hotel Regina

Alcala 19, Madrid
19 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (155 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

La Equitativa -rakennus, Casino de Madrid ja Las Calatravasin kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotelli. Real Academia de Bellas Artes de San Fernando ja Real Casa de la Aduana ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

182 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Hotel Atlantico Madrid

Hotel Atlantico Madrid

Gran Via 38, Madrid
35 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,6
/ 5 (24 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Teatro Rialto, Plaza Mayor ja Plaza de Espana sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Kuninkaanlinna ja Almudenan katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

93 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 32 minuuttia sitten
Hotel Emperador

Hotel Emperador

Gran Via 53, Madrid
47 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,8
/ 5 (46 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Teatro Rialto ja Plaza de Espana sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Plaza Mayor ja Kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

61 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Maydrit Hotel

Maydrit Hotel

Piragua 1, Madrid
30 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,7
/ 5 (7 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

El Capricho, Plenilunion ostoskeskus ja Olivar de la Hinojosa Golf Club sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotelli. Estadio Wanda Metropolitano ja Madridin kongressikeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

90 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Novotel Madrid Center

Novotel Madrid Center

O'donnell 53, Madrid
16 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (8 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Casa Árabe, Las Ventas ja Parque del Buen Retiro sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Museo del Prado ja Thyssen-Bornemiszan museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

43 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Avant Torrejon

Avant Torrejon

Avenida de las Estaciones, 20, Torrejon de Ardoz
5 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (9 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Teemapuisto Parque Europa on 2,8 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Aquópolis ja Golf Negralejo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. ABC Serrano ja Parque de Berlin ovat myös 20 kilometrin päässä.

67 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Agumar Hotel

Agumar Hotel

Paseo Reina Cristina 7, Madrid
18 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,7
/ 5 (17 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

La Neomudéjarin nykytaiteen museo ja Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Museo del Prado ja Parque del Buen Retiro ovat myös 2 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Madrid Hotellit

Hotellit Madridissa – suositussa lomakaupungissa

Madrid on Espanjan pääkaupunki, joka sijaitsee erittäin korkealla Kastilian ylängöllä 665 metriä merenpinnan yläpuolella, ja on siten toiseksi korkeimmalla sijaitseva pääkaupunki Euroopassa.

Madridin erinomaisen hinta-laatu-suhteen omaavat hotellit

Madrid sisältää useita laadukkaita hotelleja keskellä keskustaa tai sen kupeessa. Hotellit Madridissa ovat hinnoiltaan suhteellisen edullisia riippuen hotellin palveluista, joita saattavat olla muun muassa ilmainen internet, kätevä lentokenttäkuljetus, concierge ja sisäuima-allas. Etsi juuri sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Madridista tai muista Espanjan kaupungeista, kuten esimerkiksi Fuenlabradasta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

Madridin upeat nähtävyydet

Madrid tarjoaa matkailijalle mahtavia kokemuksia ja vaikuttavia nähtävyyksiä, kuten Paseo del Pradon museokolmikon, joka koostuu Prado-museosta. Museossa esitellään eurooppalaista taidetta 1300-luvulta alkaen. Reina Sofia on taidemuseo, jonka teokset keskittyvät 1900-luvun taiteeseen. Kolmas museo on Thyssen-Bornemiszan yksityinen taidekokoelma, jonka Espanjan valtio osti itselleen. Plaza Mayor on tunnetuin Madridin aukio, jossa riittää aina vilinää.

Madridista löytyy useita kirkkoja, joista tunnetuimmat ovat Iglesia de San Nicolas ja Basilica de San Francisco El Grande. Kaupungista löytyy myös näkemisen arvoinen vuonna 1599 valmistunut luostari Monasterio de las Descalzas Reales, jonne pääsee sisälle tutustumaan kallisarvoisiin maalauksiin ja muihin aarteisiin. Kaupungissa on myös kauniita viheralueita ja puistoja, kuten suosittu Parque del Buen Retiro, jossa ollaan piknikillä, esiinnytään ja tutustutaan erilaisiin patsaisiin. Puistossa on myös puutarhoja, joista erottuu kaunis ruusutarha. Casa de Campo on toinen suuri viheralue, josta löytyy hauska huvipuisto, eläintarha ja uima-allas.

Madrid – shoppailijan kaupunki

Madridissa viihtyvät myös innokkaat shoppailijat, sillä kaupungista löytyy yhtä sun toista hauskaa ja vielä edullisesti. Shoppailijan kannattaa tutustua kävelykatujen, kuten Calle Preciados -kadun varrella oleviin liikkeisiin. Puerta del Sol -aukion kupeessa sijaitsee ostoskeskus El Cortes Ingles, joka sisältää runsaasti erilaisia liikkeitä. Aukiolta kannattaa kulkea eteenpäin Plaza Mayorille, josta löytyy herkullisia elintarvikkeita, leivonnaisia ja muuta mukavaa. Tästä eteenpäin kuljettaessa ilmestyy eteen El Rastro, joka on Madridin suurin kirpputori. Torilla kannattaa viettää hetki ja tutkia myytävänä olevia tuotteita.

Aterioi Madridin tapaan

Madridissa löytyy ravintoloita ja muita ruokailupaikkoja joka puolelta, ja kaupungin tunnetuin herkku on jamon iberico, joka roikkuu myymälöiden katosta. Jamon iberico on ilmakuivattua kinkkua. Chorizo on paikallista herkkumakkaraa. Yksi herkku on cocido madrileno, joka on sisäelimistä ja pavuista valmistettua muhennosta. Tapakset ovat välipalaherkkuja, joita syödään silloin kun mieli tekee.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Madrid

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.