Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.10. - 20.10.
Ensi viikonloppuna
25.10. - 27.10.

Suosituimmat Midtown West hotellit

Cachet Boutique New York 126 €
Cachet Boutique New York

Cachet Boutique New York

510 W 42nd St, New York, NY
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cachet Boutique New York on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 97 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

  Room Mate Grace Boutique Hotel 167 €
  Room Mate Grace Boutique Hotel

  Room Mate Grace Boutique Hotel

  125 W 45th St, New York, NY
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Room Mate Grace Boutique Hotel on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja baarin. Tässä vuonna 1926 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 139 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

   Blakely New York 258 €
   Blakely New York

   Blakely New York

   136 W 55th St, New York, NY
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Blakely New York on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carnegie Hall (teatteri). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 1929 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 118 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.

    Park Hyatt New York 928 €
    Park Hyatt New York

    Park Hyatt New York

    153 West 57th Street, New York, NY
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Park Hyatt New York on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Carnegie Hall (teatteri). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 210 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

     The Chatwal, a Luxury Collection Hotel, New York City 534 €
     The Chatwal, a Luxury Collection Hotel, New York City

     The Chatwal, a Luxury Collection Hotel, New York City

     130 W. 44th Street, New York, NY
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Chatwal, a Luxury Collection Hotel, New York City on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1905 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 76 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

      Cassa Times Square Hotel 152 €
      Cassa Times Square Hotel

      Cassa Times Square Hotel

      515 Ninth Avenue, New York, NY
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cassa Times Square Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 4 tähden hotellissa on 86 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja iPadit.

       YOTEL New York 106 €
       YOTEL New York

       YOTEL New York

       570 Tenth Avenue, New York, NY
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        YOTEL New York on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Madison Square Garden. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 713 huonetta 27 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

        The Belvedere Hotel 120 €
        The Belvedere Hotel

        The Belvedere Hotel

        319 W 48th St, New York, NY
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         The Belvedere Hotel on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Times Square. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1923 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 355 huonetta 17 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

         Viimeksi varatut Midtown West Hotellit

         Viimeisimmät Midtown West hotelliarvostelut

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.