Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Monor hotellit

Continental Hotel Budapest 95 €
Continental Hotel Budapest

Continental Hotel Budapest

Dohany Utca 42-44, Budapest
   
  4,3
  / 5 (175 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Team Escape, Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Boscolo Residence 79 €
  Boscolo Residence

  Boscolo Residence

  Osvat utca 2-8, Budapest
    
   4,3
   / 5 (37 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Erkel-teatteri, Unkarin kansallismuseo ja Arena Plazan ostoskeskus sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Unkarin valtion oopperatalo ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Hotel Moments Budapest 135 €
   Hotel Moments Budapest

   Hotel Moments Budapest

   Andrássy út 8., Budapest
     
    4,8
    / 5 (17 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Andrássy út, Unkarin valtion oopperatalo ja Gozsdun sisäpiha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Dohány-kadun synagoga ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Eurostars Budapest Center 68 €
    Eurostars Budapest Center

    Eurostars Budapest Center

    Utca Kossuth Lajos 7-9, Budapest
      
     4,2
     / 5 (78 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Paloma ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rudasin kylpylä ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Hotel Palazzo Zichy 92 €
     Hotel Palazzo Zichy

     Hotel Palazzo Zichy

     Lorinc Pap Ter 2, Budapest
       
      4,8
      / 5 (116 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      TRAP Team Race Against Puzzles ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Corvin Plaza ja Suuri kauppahalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Danubius Hotel Astoria City Center 70 €
      Danubius Hotel Astoria City Center

      Danubius Hotel Astoria City Center

      Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
        
       4,1
       / 5 (160 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Paloma ja Unkarin kansallismuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Budapest Marriott Hotel 161 €
       Budapest Marriott Hotel

       Budapest Marriott Hotel

       Apaczai Csere Janos u. 4, Budapest
         
        4,2
        / 5 (11 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Tropicana Casino ja Széchenyin ketjusilta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Corinthia Hotel Budapest 144 €
        Corinthia Hotel Budapest

        Corinthia Hotel Budapest

        Erzsebet krt 43-49, Budapest
          
         4,8
         / 5 (100 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Oktogon ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Monor

         Jos matkakohteesi on Monor, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Monor hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Monor hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Monor hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Monor on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Monor hotellia

         Kohteesta Monor löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Monor hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Monor olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Monor

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.