Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Nacka hotellit

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 13 tuntia sitten
Hotel J

Hotel J

Ellensviksvagen 1, Nacka
16 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (26 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Rosendalin palatsi on 3,6 kilometrin ja Skansen on 4,1 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Poliisimuseo ja Skansen-Akvariet ovat myös 5 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 päivää sitten
Quality Hotel Nacka

Quality Hotel Nacka

Värmdövägen 84, Nacka
4,0
/ 5 (2 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Tukholman raitiovaunumuseo, Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Skansen sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

Studio Apartment

Studio Apartment

Uddvägen 18, Nacka
3.0 kautta 5.0

Huoneistohotelli, jonka lähellä on Tukholman lelumuseo, Prins Eugen Waldemarsudden taidemuseo ja Fotografiskan valokuvataiteen museo Lähistöllä sijaitsee myös Skansen ja Vasa-museo.

Hotel Kvarnholmen

Hotel Kvarnholmen

Kvarnholmsvagen 52, Nacka
2,0
/ 5 (1 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Tukholman raitiovaunumuseo, Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Skansen sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman keskiaikamuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 21 tuntia sitten
Nacka Stadshotell

Nacka Stadshotell

Ektorpsvägen 6, Nacka
3.0 kautta 5.0

Fotografiskan valokuvataiteen museo, Söderstadion ja Tukholman raitiovaunumuseo ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman lelumuseo ja Medborgarplatsen ovat myös 10 kilometrin päässä.

Varmdovagen B&B Cottage

Varmdovagen B&B Cottage

Värmdövägen 186, Nacka
2.5 kautta 5.0

Tukholman raitiovaunumuseo, Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman lelumuseo ovat 10 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Söderstadion ja Medborgarplatsen ovat myös 10 kilometrin päässä.

62 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Motel L

Motel L

Hammarby Alle 41, Stockholm
3 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,4
/ 5 (26 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Eriksdalsbadetin uintikeskus on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Fotografiskan valokuvataiteen museo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tukholman keskiaikamuseo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 5 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Downtown Camper by Scandic

Downtown Camper by Scandic

Brunkebergstorg 9, Stockholm
10 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,7
/ 5 (22 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kulttuuritalo ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Nacka

Jos matkakohteesi on Nacka, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Nacka hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Nacka hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Nacka hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Nacka on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Nacka hotellia

Kohteesta Nacka löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Nacka hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Nacka olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Nacka

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.