Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Nadur – Hotellit

Nadur – Lennot ja hotelli

Istahda hetkeksi alas ja anna ebookers-tiimin tehdä raskas työ puolestasi. Lentoliput, majoituspaikka ja muistorikkaita kokemuksia – me voimme järjestää kaiken. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin muistaa laittaa herätyskello soimaan!

Jos varaat lentoliput ja majoituksen kerralla, voit säästää parhaimmillaan jopa 9.6%^.

Yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituspaikan joukosta on helppo löytää haluamansa loma.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman hinnan jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme hintojen välisen erotuksen tilillesi. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

Meidän tehtävänämme on auttaa sinua sammuttamaan seikkailunjanosi. Halusitpa sitten snorklata kirkkaissa rantavesissä, siemailla cocktaileja uima-altaalla tai kokea muunlaisia nautintoja, meidän avullamme se onnistuu.

Varausehtoja sovelletaan.

Nadur – Hotellit

Mitä nopeammin varmistat majoituksesi, sitä nopeammin voit alkaa kirjaamaan ylös matkaohjelmaasi! Tarjolla on yli 47 majoitusliikettä, joten sinulla tuskin on suurempia vaikeuksia varata sopivaa yöpymispaikkaa.

Onneksi tällä alueella on lukuisia majoitusliikkeitä, joista voi valita sopivan jokaiselle kukkarolle. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei kuluta koko matkabudjettia mutta tarjoaa silti tarvittavat mukavuudet, tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja ovat Hotel Xlendi Resort & Spa (St. Simon Street, Xlendi Bay) ja Il Girna Residence (5 Skerla Street). Toisaalta lomalla pitäisi päästä rentoutumaan kunnolla. Jos siis mieluummin pidät vain hauskaa ja hemmottelet itseäsi, siinä ei ole mitään pahaa! Hyvin koulutettu henkilökunta majoitusliikkeissä Hotel Ta' Cenc & Spa ja Kempinski Hotel San Lawrenz tekee lomakokemuksestasi ylellisen.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Nadur

Näytä kaikki 1 611 majoitusliikettä kohteessa Nadur
Quaint Boutique Hotel Nadur

Quaint Boutique Hotel Nadur

8 December Street , Nadur, Gozo
  3.5 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (1 arvostelua)

  Quaint Boutique Hotel Nadur on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Windmills. Majoitusliike ...

  Quaint Boutique Hotel Nadur73 €

  Quaint Boutique Hotel Nadur73 €
  Gozo B&B

  Gozo B&B

  14 triq wied ir -rihan Nadur NDR 2361, Nadur
    
    
   4,0/5 (1 arvostelua)

   Gozo B&B sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta San Blas Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ...

   Gozo B&B40 €

   Gozo B&B40 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.