Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset New York hotellit

Hotel Pennsylvania 138 €
Hotel Pennsylvania

Hotel Pennsylvania

401 7th Ave, New York
   
  2,9
  / 5 (408 arvostelua)
  2.5 kautta 5.0

  Penn Station, Macy's ja Empire State Building sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Times Square ja Broadway ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Roosevelt Hotel, New York City 188 €
  The Roosevelt Hotel, New York City

  The Roosevelt Hotel, New York City

  45 E 45th Street, New York
    
   3,1
   / 5 (41 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Grand Central Terminal, Chrysler Building ja New Yorkin julkinen kirjasto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center ja Broadway ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Pod 51 146 €
   Pod 51

   Pod 51

   230 E 51st St, New York
     
    3,9
    / 5 (108 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Yhdistyneiden kansakuntien päämaja, Chrysler Building ja Bloomingdale's sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center ja Grand Central Terminal ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    YOTEL New York 198 €
    YOTEL New York

    YOTEL New York

    570 Tenth Avenue, New York
      
     4,0
     / 5 (11 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Port Authority Bus Terminal, Times Square ja Broadway sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Penn Station ja Macy's ovat myös 2 kilometrin päässä.

     The Belvedere Hotel 131 €
     The Belvedere Hotel

     The Belvedere Hotel

     319 W 48th St, New York
       
      3,9
      / 5 (18 arvostelua)
      3.5 kautta 5.0

      Palace Theatre, Broadway ja Times Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rockefeller Center ja Ed Sullivan Theater ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hudson New York, Central Park 151 €
      Hudson New York, Central Park

      Hudson New York, Central Park

      358 W 58th St, New York
        
       3,2
       / 5 (12 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Lincoln Center, Carnegie Hall ja Ed Sullivan Theater sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Broadway ja Barney's ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Holiday Inn Manhattan-Financial District 120 €
       Holiday Inn Manhattan-Financial District

       Holiday Inn Manhattan-Financial District

       99 Washington St, New York
         
        4,1
        / 5 (18 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Trinity Church ja National September 11 Memorial sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. New Yorkin pörssi ja One World Trade Center ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Shelburne NYC-an Affinia hotel 168 €
        Shelburne NYC-an Affinia hotel

        Shelburne NYC-an Affinia hotel

        303 Lexington Avenue, New York
          
         4,2
         / 5 (36 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Chrysler Building ja Grand Central Terminal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. New Yorkin julkinen kirjasto ja Empire State Building ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut New York Hotellit

         Hotellit New Yorkissa – jossa unelmat käyvät toteen

         New York on varmasti monelle tuttu elokuvista, ja kaupunkia usein kutsutaan lempinimellä The Big Apple. New York, joka sijaitsee Yhdysvalloissa Hudson-joen rannalla, on valtava kaupunki, jossa on huikeasti nähtävää ja koettavaa. New Yorkissa vierailu on kokemus, jota ei koskaan unohda.

         Edulliset hotellit New Yorkissa

         New Yorkissa vierailu on upea kokemus, jota ei hevin unohda. Kaupungissa on lukemattomia hotelleja, joten tutustu New Yorkin edullisten hotellien tarjontaan ja saat yöpymispaikan, joka vastaa vaatimuksiasi. Hotellit New Yorkissa vaihteleva hinnoiltaan sijaintinsa ja palvelutasonsa vuoksi. New Yorkin lähistöllä on useampia lentoasemia, joista kuljetus kaupunkiin tapahtuu kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Etsi juuri sinun tarpeisiisi sopiva hotelli New Yorkista tai muista Yhdysvaltojen kaupungeista, kuten esimerkiksi Bronxista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Näe ja koe New York

         New Yorkissa ei aika käy pitkäksi, sillä nähtävää on vaikka kuinka paljon. Guggenheim-museossa voit ihailla uutta ja vanhaa taidetta, mutta jos haluat nähdä todella paljon taidetta, pistäydy Metropolitan Museum of Art -museoon. Uneton Seattle-elokuvasta tuttu Empire State Building on rakennus, jonka näköalatasanteella kannattaa käydä katsomassa New Yorkin massiivista maisemaa. Vapauden Patsas on nähtävyys, joka on upea nähdä ja se tapahtuu lautan avulla, joka maksua vastaan vie sinut patsaalle. Komea Rockefeller Center, jonka moni muistaa elokuvasta Yksin kotona 2.

         New York – shoppailijan taivas

         New York on täydellinen kaupunki vannoutuneelle shoppailijalle, sillä kaupungissa on lukemattomia kauppoja. Fifth Avenue ja Madison Avenue ovat suosittuja ostospaikkoja, joista löytyy runsaasti erilaisia kauppoja. Bloomingdale’s on huikea tavaratalo, joka on Yhdysvaltojen suurimpia. Sieltä löydät lähes kaiken, jos haluat säästää aikaa. Voit myös tehdä mahtavia löytöjä alehintaan kauppakeskuksessa nimeltään Woodbury Common Premium Outlets.

         Amerikkalaiset herkut

         New York sisältää makuja ympäri maailman, joten varaudu yllätyksiin aterioidessasi kaupungissa. Valittavanasi on ravintoloita ja muita ruokapaikkoja idästä ja lännestä, joten valinta tulee olemaan erittäin vaikeaa. Tai ehkäpä haluat nauttia tuhdin amerikkalaisen hampurilaisaterian, joka on myös elämys. Shoppailun lomassa voit nauttia kokonaisen aterian tai astua amerikkalaiseen kahvilaan nauttimaan kahvista ja pikkusuolaisesta tai leivonnaisesta, jotta jaksat taas jatkaa elämystäsi New Yorkissa.

         Mitä voit tehdä New Yorkissa

         New York tarjoaa muutakin kuin shoppailua ja nähtävyyksien ihastelua. Aktiivinen matkailija voi käydä ulkoilmakonserteissa, käyskennellä ja seurata muiden touhuja Central Parkissa. Jos pidät urheilun katsomisesta, voit aina mennä seuraamaan koripallo-ottelua, jääkiekkoa tai vaikka baseballia.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa New York

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.