Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Nummela hotellit

Hiisi Homes Nummela 90 €
Hiisi Homes Nummela

Hiisi Homes Nummela

Väinämöisentie 8, Vihti
   
  3.0 kautta 5.0

  Huoneistohotelli kaupungin keskustassa.

  Hiisi Hotel Nummela 63 €
  Hiisi Hotel Nummela

  Hiisi Hotel Nummela

  Majatuvankuja 1 A, Vihti
    
   3.0 kautta 5.0

   Tämä majatalo on samalla seudulla kuin Gumböle Golf.

   Långvik Congress Wellness Hotel 105 €
   Långvik Congress Wellness Hotel

   Långvik Congress Wellness Hotel

   Tanskarlantie 9, Kirkkonummi
     
    4,5
    / 5 (2 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Hirsala Golf on 2,9 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Peuramaa Golf ja Hvitträsk sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Iso Omena ja Espoon tuomiokirkko ovat myös 20 kilometrin päässä.

    Hotelli Lohja 98 €
    Hotelli Lohja

    Hotelli Lohja

    Laurinkatu 34, Lohja
      
     4,0
     / 5 (3 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Lähellä rantaa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on myös Tytyrin kaivosmuseo.

     Hellsten Espoo 85 €
     Hellsten Espoo

     Hellsten Espoo

     Porarinkatu 3, Espoo
       
      3,5
      / 5 (20 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu, Seurasaaren ulkomuseo ja Espoon modernin taiteen museo ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Aalto-yliopisto ja Meilahden arboretum ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Hiisi Homes Espoo Center 87 €
      Hiisi Homes Espoo Center

      Hiisi Homes Espoo Center

      Asemakuja 1, Espoo
        
       3.0 kautta 5.0

       Tämä huoneistohotelli on samalla alueella kuin Espoon tuomiokirkko, Gumböle Golf ja Espoo Metro Areena. Alueella sijaitsee myös Nuuksion kansallispuisto ja Espoo Ringside Golf.

       Hotelli Korpilampi 71 €
       Hotelli Korpilampi

       Hotelli Korpilampi

       Korpilammentie 5, Espoo
         
        4,0
        / 5 (64 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Vesipuisto Serena on 0,7 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Espoo Ringside Golf ja Keimola Golf sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Laskettelukeskus Solvalla-Swinghill sijaitsee 31,4 kilometrin päässä.

        Forenom Hostel Espoo Kivenlahti 55 €
        Forenom Hostel Espoo Kivenlahti

        Forenom Hostel Espoo Kivenlahti

        Aallonhuippu 4, Espoo
          
         3,0
         / 5 (1 arvostelua)
         2.0 kautta 5.0

         Iso Omena, Espoon tuomiokirkko ja Hvitträsk ovat 15 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hostellista. Hirsala Golf ja Espoon modernin taiteen museo ovat myös 15 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Nummela

         Jos matkakohteesi on Nummela, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Nummela hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Nummela hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Nummela hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Nummela on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Nummela hotellia

         Kohteesta Nummela löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Nummela hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Nummela olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Nummela

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.