Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Nummela hotellit

68 €
Hiisi Homes Nummela

Hiisi Homes Nummela

Väinämöisentie 8, Vihti
3.5 kautta 5.0

Tämä kaupungin keskustassa sijaitseva huoneistohotelli on samalla alueella kuin Nuuksio National Park. Alueella sijaitsee myös Nuuksion kansallispuisto ja Kurk Golf.

97 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 14 tuntia sitten
GLO Hotel Espoo Sello

GLO Hotel Espoo Sello

Leppaevaarankatu 1, Espoo
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (35 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Kauppakeskus Sello on 0,1 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu ja Aalto-yliopisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Seurasaaren ulkomuseo ja Espoon modernin taiteen museo ovat myös 10 kilometrin päässä.

105 €
Långvik Congress Wellness Hotel

Långvik Congress Wellness Hotel

Tanskarlantie 9, Kirkkonummi
4,5
/ 5 (2 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Hirsala Golf on 2,9 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Peuramaa Golf ja Hvitträsk sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Iso Omena ja Espoon tuomiokirkko ovat myös 20 kilometrin päässä.

58 €
Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara

Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara

Porarinkatu 1, Espoo
11 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (11 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Kauppakeskus Sello on 1,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotelli. Seurasaaren ulkomuseo ja Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Espoon modernin taiteen museo ja Aalto-yliopisto ovat myös 10 kilometrin päässä.

73 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 20 tuntia sitten
Hellsten Espoo

Hellsten Espoo

Porarinkatu 3, Espoo
11 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,5
/ 5 (20 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Kauppakeskus Sello on 1,7 kilometrin päässä tästä hotelli. Seurasaaren ulkomuseo ja Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Espoon modernin taiteen museo ja Aalto-yliopisto ovat myös 10 kilometrin päässä.

71 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
Hotelli Korpilampi

Hotelli Korpilampi

Korpilammentie 5, Espoo
14 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (60 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Vesipuisto Serena on 0,7 kilometrin päässä tästä hotelli. Espoo Ringside Golf ja Keimola Golf sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Laskettelukeskus Solvalla-Swinghill sijaitsee 31,4 kilometrin päässä.

52 €
Forenom Hostel Espoo Kivenlahti

Forenom Hostel Espoo Kivenlahti

Aallonhuippu 4, Espoo
3,0
/ 5 (1 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Iso Omena, Espoon tuomiokirkko ja Espoo Golf Club ovat 10 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hostelli. Hvitträsk ja Hirsala Golf ovat myös 15 kilometrin päässä.

108 €
Hyvinvointikartano Kaisankoti

Hyvinvointikartano Kaisankoti

Bodomintie 37, Espoo
10 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,7
/ 5 (3 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Master Golf on 2,9 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Kaitalampi Lake ja Vesipuisto Serena sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Espoo Ringside Golf ja Espoon tuomiokirkko ovat myös 15 kilometrin päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Nummela

Jos matkakohteesi on Nummela, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Nummela hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Nummela hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Nummela hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Nummela on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Nummela hotellia

Kohteesta Nummela löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Nummela hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Nummela olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Nummela

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.