Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Nykvarn hotellit

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
Turinge Hotel

Turinge Hotel

Gamla Strängnäsvägen 335 B, Nykvarn
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3.0 kautta 5.0

Tämä maaseudulla sijaitseva hotelli on samalla seudulla kuin Tom Tits Experiment ja Gripsholmin linna.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 10 tuntia sitten
Best Western Plus Sthlm Bromma

Best Western Plus Sthlm Bromma

Ulvsundavägen 193, Bromma
6 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (4 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Bromma Blocksin ostoskeskus ja Solvalla sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Marabouparken ja Solna Business Park ovat myös 3 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
Hotell Älvsjö

Hotell Älvsjö

Johan Skyttes Väg 190, Alvsjo
19 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3.5 kautta 5.0

Stockholmsmässanin messukeskus on 0,5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotelli. Söderstadion ja Hovet-areena sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Tele2 Arena ja Globen ovat myös 10 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 päivää sitten
Motel L - Älvsjö

Motel L - Älvsjö

Götalandsvägen 209, Alvsjo
4,0
/ 5 (2 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Stockholmsmässanin messukeskus on 0 kilometrin ja päässä tästä hotelli. Årstafältetin puisto ja Vår frun kirkko sijaitsevat 5 kilometrin päässä. SkyView ja Söderstadion ovat myös 5 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
Connect Hotel Stockholm

Connect Hotel Stockholm

Goetalandsvaegen 218, Alvsjo
7 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,4
/ 5 (25 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Stockholmsmässanin messukeskus, SkyView ja Söderstadion 5 kilometrin päässä tästä hotelli. Hovet-areena ja Globen ovat myös 5 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
Scandic Prince Philip

Scandic Prince Philip

Oxholmsgrand 2, Skarholmen
2 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,8
/ 5 (4 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Heron Cityn viihdekeskus sijaitsee 2,2 kilometrin päässä tästä hotelli. Stockholmsmässanin messukeskus ja Flottsbron ulkoilualue sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Karoliininen yliopistosairaala ja Södertörnin yliopisto ovat myös 10 kilometrin päässä.

First Hotel Brommaplan

First Hotel Brommaplan

Kvarnbacksvägen 135, Bromma
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3.5 kautta 5.0

Bromman golfkerho, Bromma Blocksin ostoskeskus ja Drottningholmin linna sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Solna Business Park ja Solvalla ovat myös 5 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 14 tuntia sitten
Hotell Dialog

Hotell Dialog

Dialoggatan 1, Kungens Kurva
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
2,8
/ 5 (8 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Heron Cityn viihdekeskus on 0,3 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotelli. Stockholmsmässanin messukeskus ja Flottsbron ulkoilualue sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Tukholman keskiaikamuseo ja Fotografiskan valokuvataiteen museo ovat myös 15 kilometrin päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Nykvarn

Jos matkakohteesi on Nykvarn, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Nykvarn hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Nykvarn hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Nykvarn hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Nykvarn on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Nykvarn hotellia

Kohteesta Nykvarn löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Nykvarn hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Nykvarn olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Nykvarn

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.