Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Nykvarn hotellit

Turinge Hotel 86 €
Turinge Hotel

Turinge Hotel

Gamla Strängnäsvägen 335 B, Nykvarn
   
  2.5 kautta 5.0

  Tämä maaseudulla sijaitseva hotelli on samalla seudulla kuin Tom Tits Experiment.

  Best Western Plus Sthlm Bromma 60 €
  Best Western Plus Sthlm Bromma

  Best Western Plus Sthlm Bromma

  Ulvsundavägen 193, Bromma
    
   4,2
   / 5 (6 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Bromma Blocksin ostoskeskus ja Solvalla sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Ruotsin kuninkaallinen ooppera ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Connect Hotel Stockholm 32 €
   Connect Hotel Stockholm

   Connect Hotel Stockholm

   Goetalandsvaegen 218, Alvsjo
     
    3,4
    / 5 (25 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Stockholmsmässanin messukeskus, SkyView ja Hovet-areena 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Hotell Älvsjö 58 €
    Hotell Älvsjö

    Hotell Älvsjö

    Johan Skyttes Väg 190, Alvsjo
      
     3.0 kautta 5.0

     Stockholmsmässanin messukeskus on 0,5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Hovet-areena ja Reimersholme sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Långholmen ja Tele2 Arena ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Hotell Dialog 50 €
     Hotell Dialog

     Hotell Dialog

     Dialoggatan 1, Kungens Kurva
       
      2,8
      / 5 (8 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Heron Cityn viihdekeskus on 0,3 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Stockholmsmässanin messukeskus ja Flottsbron ulkoilualue sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Tukholman keskiaikamuseo ja Fotografiskan valokuvataiteen museo ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Welcome Hotel 54 €
      Welcome Hotel

      Welcome Hotel

      Notarievagen 5, Jarfalla
        
       4,3
       / 5 (3 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Stockholm Quality Outlet Barkarby on 1,6 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Kista Galleria ja Sollentuna Centrumin ostoskeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Perhostalo ja Bromma Blocksin ostoskeskus ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Best Western Royal Star 98 €
       Best Western Royal Star

       Best Western Royal Star

       Maessvaegen, Alvsjo
         
        3,2
        / 5 (5 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Stockholmsmässanin messukeskus on 0,2 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Tukholman keskiaikamuseo ja Tukholman kuninkaanlinna sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Hovet-areena ja Tele2 Arena ovat myös 10 kilometrin päässä.

        First Hotel Vindeus 57 €
        First Hotel Vindeus

        First Hotel Vindeus

        Klockarvagen 112, Sodertalje
          
         3.0 kautta 5.0

         Tom Tits Experiment on 3,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Heron Cityn viihdekeskus ja Flottsbron ulkoilualue sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Karoliininen yliopistosairaala ja Södertörnin yliopisto ovat myös 32 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Nykvarn

         Jos matkakohteesi on Nykvarn, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Nykvarn hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Nykvarn hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Nykvarn hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Nykvarn on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Nykvarn hotellia

         Kohteesta Nykvarn löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Nykvarn hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Nykvarn olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Nykvarn

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.