Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Nykvarn hotellit

Turinge Hotel 86 €
Turinge Hotel

Turinge Hotel

Gamla Strängnäsvägen 335 B, Nykvarn
   
  3.5 kautta 5.0

  AXA Sports Center, Södertäljen golfkerho ja Taxinge Näsbyn asema ovat 15 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta hotellista. Tom Tits Experiment ja Torekällbergetin ulkoilmamuseo ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Scandic Skärholmen Hae hinnat
  Scandic Skärholmen

  Scandic Skärholmen

  Oxholmsgrand 2, Skarholmen
    
   3,8
   / 5 (4 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Flottsbron ulkoilualue, Stockholmsmässanin messukeskus ja Karoliininen yliopistosairaala ovat 10 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Hotell Dialog Hae hinnat
   Hotell Dialog

   Hotell Dialog

   Dialoggatan 1, Kungens Kurva
     
    2,8
    / 5 (9 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Stockholmsmässanin messukeskus, Flottsbron ulkoilualue ja Karoliininen yliopistosairaala ovat 10 kilometrin päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Tukholman kuninkaanlinna ja Tukholman kaupungintalo ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Motel L Stockholm Älvsjö Hae hinnat
    Motel L Stockholm Älvsjö

    Motel L Stockholm Älvsjö

    Götalandsvägen 209, Alvsjo
      
     4,3
     / 5 (3 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Stockholmsmässanin messukeskus, Årstafältetin puisto ja Årsta Golf sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Vår frun kirkko ja Trekanten-järvi ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Kartta

     Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Nykvarn

     Jos matkakohteesi on Nykvarn, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Nykvarn hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

     Siirtyminen lentokentältä kohteen Nykvarn hotellille nopeasti

     Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Nykvarn hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Nykvarn on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

     Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Nykvarn hotellia

     Kohteesta Nykvarn löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Nykvarn hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Nykvarn olisi varmasti ikimuistoinen.

     Viimeisimmät hotelliarvostelut – Nykvarn

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.