Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Oitbacka hotellit

51 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 57 minuuttia sitten
Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

Lonnrotinkatu 13, Helsinki
19 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,3
/ 5 (36 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Helsingin vanha kirkko ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Nykytaiteen museo Kiasma ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

105 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 tuntia sitten
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
20 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (44 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Esplanadi, Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Ateneumin taidemuseo ja Presidentinlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

77 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 8 tuntia sitten
Hotel Arthur

Hotel Arthur

Vuorikatu 19, Helsinki
25 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,3
/ 5 (181 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Kinopalatsi Movie Theater Complex ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

85 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
GLO Hotel Art

GLO Hotel Art

Loennrotinkatu 29, Helsinki
26 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (108 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Hietalahden kirpputori, Ateneumin taidemuseo ja Nykytaiteen museo Kiasma sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori ovat myös 2 kilometrin päässä.

85 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Ruoholahdenranta 3, Helsinki
14 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (25 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Hietalahden kirpputori, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä.

80 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 8 tuntia sitten
Hotel Helka

Hotel Helka

Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki
38 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (161 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Luonnontieteellinen museo, Temppeliaukion kirkko ja Eduskuntatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Nykytaiteen museo Kiasma ja Kampin keskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

104 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 23 tuntia sitten
Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport

Lentaejaenkuja 1, Vantaa
11 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (149 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Suomen ilmailumuseo on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Saimaa Canal ja Keimola Golf ovat myös 15 kilometrin päässä.

106 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Scandic Simonkenttä

Scandic Simonkenttä

Simonkatu 9, Helsinki
14 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (120 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kauppakeskus Forum, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Oitbacka

Jos matkakohteesi on Oitbacka, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Oitbacka hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Oitbacka hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Oitbacka hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Oitbacka on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Oitbacka hotellia

Kohteesta Oitbacka löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Oitbacka hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Oitbacka olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Oitbacka

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.