Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Ojakkala hotellit

Original Sokos Hotel Tapiola Garden 91 €
Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Tapionaukio 3, Espoo
   
  3,4
  / 5 (10 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Espoon modernin taiteen museo, Näyttelykeskus WeeGee ja Aalto-yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Espoo Metro Areena ja Iso Omena ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Långvik Congress Wellness Hotel 105 €
  Långvik Congress Wellness Hotel

  Långvik Congress Wellness Hotel

  Tanskarlantie 9, Kirkkonummi
    
   4,5
   / 5 (2 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Hirsala Golf on 2,9 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Peuramaa Golf ja Hvitträsk sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Iso Omena ja Espoon tuomiokirkko ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Hellsten Espoo 73 €
   Hellsten Espoo

   Hellsten Espoo

   Porarinkatu 3, Espoo
     
    3,5
    / 5 (20 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu, Seurasaaren ulkomuseo ja Espoon modernin taiteen museo ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Aalto-yliopisto ja Meilahden arboretum ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Hotelli Lohja 98 €
    Hotelli Lohja

    Hotelli Lohja

    Laurinkatu 34, Lohja
      
     4,0
     / 5 (3 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Lähellä rantaa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on myös Tytyrin kaivosmuseo.

     Hotelli Korpilampi 71 €
     Hotelli Korpilampi

     Hotelli Korpilampi

     Korpilammentie 5, Espoo
       
      4,0
      / 5 (64 arvostelua)
      3.5 kautta 5.0

      Vesipuisto Serena on 0,7 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Espoo Ringside Golf ja Keimola Golf sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Laskettelukeskus Solvalla-Swinghill sijaitsee 31,4 kilometrin päässä.

      Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara 58 €
      Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara

      Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara

      Porarinkatu 1, Espoo
        
       4,1
       / 5 (11 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu, Seurasaaren ulkomuseo ja Espoon modernin taiteen museo ovat 10 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Aalto-yliopisto ja Meilahden arboretum ovat myös 10 kilometrin päässä.

       GLO Hotel Espoo Sello 89 €
       GLO Hotel Espoo Sello

       GLO Hotel Espoo Sello

       Leppaevaarankatu 1, Espoo
         
        4,1
        / 5 (36 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu on 4,8 kilometrin ja Aalto-yliopisto on 4,9 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Seurasaaren ulkomuseo ja Espoon modernin taiteen museo ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Hiisi Homes Nummela 90 €
        Hiisi Homes Nummela

        Hiisi Homes Nummela

        Väinämöisentie 8, Vihti
          
         3.0 kautta 5.0

         Huoneistohotelli kaupungin keskustassa.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Ojakkala

         Jos matkakohteesi on Ojakkala, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Ojakkala hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Ojakkala hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Ojakkala hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Ojakkala on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Ojakkala hotellia

         Kohteesta Ojakkala löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Ojakkala hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Ojakkala olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Ojakkala

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.