Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Ojakkala hotellit

Scandic Siuntio
Scandic Siuntio

Scandic Siuntio

Lepopirtintie 80, Siuntio
   
  3,7
  / 5 (27 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Tämä kylpylälomaan soveltuva hotelli on samalla seudulla kuin Pickala Golf ja Hirsala Golf.

  Hellsten Espoo
  Hellsten Espoo

  Hellsten Espoo

  Porarinkatu 3, Espoo
    
   3,5
   / 5 (20 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Hotelli, jonka lähellä sijaitsee Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu ja Aalto-yliopisto. Alueella sijaitsee myös Seurasaaren ulkomuseo ja Finlandia-talo.

   Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara
   Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara

   Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara

   Porarinkatu 1, Espoo
     
    4,1
    / 5 (11 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu, Seurasaaren ulkomuseo ja Aalto-yliopisto ovat 10 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Espoon modernin taiteen museo ja Meilahden arboretum ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Original Sokos Hotel Tapiola Garden
    Original Sokos Hotel Tapiola Garden

    Original Sokos Hotel Tapiola Garden

    Tapionaukio 3, Espoo
      
     3,4
     / 5 (10 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Espoon modernin taiteen museo, Näyttelykeskus WeeGee ja Aalto-yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Espoo Metro Areena ja Iso Omena ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Hopeaniemi Resort 56 €
     Hopeaniemi Resort

     Hopeaniemi Resort

     Hopeaniementie 24, Vihti
       
      3,5
      / 5 (2 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Gumböle Golf, Nuuksion kansallispuisto ja Espoon tuomiokirkko ovat 40 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Seurasaaren ulkomuseo ja Kansallismuseo ovat myös 52 kilometrin päässä.

      GLO Hotel Espoo Sello
      GLO Hotel Espoo Sello

      GLO Hotel Espoo Sello

      Leppaevaarankatu 1, Espoo
        
       4,1
       / 5 (36 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Kaupungin keskustassa sijaitseva ekologinen/kestävän kehityksen mukainen hotelli, jonka lähellä on Aalto-yliopiston teknillinen korkeakoulu, Aalto-yliopisto ja Espoon modernin taiteen museo. Alueella sijaitsee myös Seurasaaren ulkomuseo ja Finlandia-talo.

       Långvik Congress Wellness Hotel
       Långvik Congress Wellness Hotel

       Långvik Congress Wellness Hotel

       Tanskarlantie 9, Kirkkonummi
         
        4,5
        / 5 (2 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Yksityisellä rannalla sijaitseva hotelli. Hirsala Golf, Peuramaa Golf ja Hvitträsk ovat lähellä. Alueella sijaitsee myös Iso Omena ja Espoon tuomiokirkko.

        Hotelli Korpilampi
        Hotelli Korpilampi

        Hotelli Korpilampi

        Korpilammentie 5, Espoo
          
         4,0
         / 5 (64 arvostelua)
         3.5 kautta 5.0

         Vesipuisto Serena on 0,7 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Espoo Ringside Golf ja Keimola Golf sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Laskettelukeskus Solvalla-Swinghill sijaitsee 28,5 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Ojakkala

         Jos matkakohteesi on Ojakkala, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Ojakkala hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Ojakkala hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Ojakkala hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Ojakkala on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Ojakkala hotellia

         Kohteesta Ojakkala löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Ojakkala hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Ojakkala olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Hotellit Ojakkala

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.