Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa Oslo

Tänä iltana Tänä iltana 23.7. - 24.7.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 27.7. - 29.7.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 3.8. - 5.8.

Aina edulliset Oslo hotellit

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 143 €
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4,1
  / 5 (57 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Oslo Spektrum ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Karl Johan-katu ja Parlamentti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo 153 €
  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

  Holbergs Gate 30, Oslo
    
   3,5
   / 5 (13 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Kulttuurihistoriallinen museo, Kuninkaanlinna ja Kansallisgalleria sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Karl Johan-katu ja Henrik Ibsen -museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen 125 €
   Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

   Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

   Hotelveien, Ullensaker
     
    3,3
    / 5 (9 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Ullensakerin museo on 5,5 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Munch-museo ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat 52 kilometrin päässä. Akershus University Hospital ja Harald Huysman Karting ovat myös 52 kilometrin päässä.

    Hotell Bondeheimen 97 €
    Hotell Bondeheimen

    Hotell Bondeheimen

    Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
      
     4,0
     / 5 (8 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Oslo Nye Teater, Karl Johan-katu ja Kansallisgalleria sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamentti ja Oslon tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Oslo

     Citybox Oslo 89 €
     Citybox Oslo

     Citybox Oslo

     Prinsensgate 6, Oslo
       
      4,0
      / 5 (7 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Cinemateket ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mini Bottle Gallery ja Norjan tullimuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Smarthotel Oslo 98 €
      Smarthotel Oslo

      Smarthotel Oslo

      St. Olavsgate 26, Oslo
        
       3,9
       / 5 (14 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Kulttuurihistoriallinen museo ja Kansallisgalleria sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kuninkaanlinna ja Henrik Ibsen -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Comfort Hotel Xpress Central Station 87 €
       Comfort Hotel Xpress Central Station

       Comfort Hotel Xpress Central Station

       Fred Olsens Gate 11, Oslo
         
        3,8
        / 5 (9 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Jernbanetorget, Karl Johan-katu ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon oopperatalo ja Parlamentti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        P-hotels Oslo 66 €
        P-hotels Oslo

        P-hotels Oslo

        Grensen 19, Oslo
          
         2,6
         / 5 (13 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Oslo Nye Teater, Karl Johan-katu ja Parlamentti sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kansallisgalleria ja Oslon tuomiokirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Oslo

         Grand Hotel Oslo 215 €
         Grand Hotel Oslo

         Grand Hotel Oslo

         Karl Johansgate 31, Oslo
           
          4,7
          / 5 (3 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Oslo Nye Teater, Karl Johan-katu ja Parlamentti. Kansallisgalleria ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

          THE THIEF 359 €
          THE THIEF

          THE THIEF

          Landgangen 1, Oslo
            
           4,5
           / 5 (2 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Astrup Fearnleyn nykytaiteen museo, Aker Brygge ja Nobelin rauhankeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kuninkaanlinna ja Karl Johan-katu ovat myös 2 kilometrin päässä.

           Hotel Continental 342 €
           Hotel Continental

           Hotel Continental

           Stortingsgaten 24-26, Oslo
             
            4,0
            / 5 (1 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Kansallisteatteri ja Kansallisgalleria ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Karl Johan-katu ja Kuninkaanlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

            First Hotel Grims Grenka 117 €
            First Hotel Grims Grenka

            First Hotel Grims Grenka

            Kongens Gate 5, Oslo
              
             3,7
             / 5 (23 arvostelua)
             4.5 kautta 5.0

             Nykytaiteen museo, Karl Johan-katu ja Parlamentti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Oslon kaupungintalo ja Oslon tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut Oslo Hotellit

             Hotellit Oslossa – Norjan kuvankauniissa pääkaupungissa

             Norjan upeaakin upeampi pääkaupunki Oslo sijaitsee samannimisen vuonon pohjukassa, maan eteläosassa Ruotsin rajan lähettyvillä. Yksi Euroopan, ja samalla maailman, kalleimmista kaupungeista ei helpotusta matkailijalle tarjoa hotellihintojen puolesta. Kaupungissa on kuitenkin lukumäärällisesti paljon hotelleja, ja jokainen yöpyjä löytää omiin tarpeisiinsa sopiva majoituksen vaivattomasti. Sekä Oslo että sen lähialueet tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin nähtävyyksiin tutustumiseen ja tapahtumiin osallistumiseen.

             Erittäin kattava ja tasokas hotellitarjonta jokaiseen makuun

             Oslon hotellitarjonta on todella laaja, mutta kuitenkin samalla erittäin tasokas hintaeroista huolimatta. Hotellit Oslossa sijaitsevat suurimmaksi osaksi aivan kaupungin keskustassa, josta on hyvät yhteydet niin esim. lentokentälle kuin juna-asemallekin. Hotellit Oslossa koostuvat suureksi osaksi isojen hotelliketjujen, kuten Radisson Blu:n ja Best Westernin, hotelleista. Isot hotelliketjut takaavat yleensä hotellihuoneiden laadun ja määrittelevät palvelun tason korkealle. Hotellihinnat Oslossa ovat pohjoismaista keskiarvoa korkeammat, mutta esim. Ruotsin pääkaupungin Tukholmanhinnat ovat suurin piirtein Oslon kanssa samalla tasolla. Hotellit Oslossa vaihtelevat joka tapauksessa yöhinnoiltaan jonkin verran, joten Pohjois-Eurooppaa reippureissaavakin selviää hotelliyöpymisestä Oslossa varmasti kohtuulliseen hintaan. Hintojen puolesta paras aika matkustaa Osloon on ehkä talviaika, jolloin kaupungissa vierailevien turistien ja matkailijoiden määrä on hieman vuotuista keskiarvoa matalampi. Tulee kuitenkin muistaa, että kesäisin hinnat saattavat myös painua alas sitä mukaa kun hotellit täyttyvät matkailijoista.

             Historiallisia kaupunginosia ja maittavia lounaita

             Päärautatieaseman vierestä alkava kaupungin pääkatu, Karl Johans gate, ei itsessään ole sen kummoisempi nähtävyys, mutta sen varrelta löytyy kuitenkin silmäniloa runsaasti. Kadun alkupäässä sijaitsee esim. Oslo Domkirke -tuomiokirkko ja kirkon vieressä hämmästyttävät Basarhallena-kauppahallit. Monet hotellit Oslossa sijaitsevat tämän pääkadun varrella tai sen lähettyvillä, joten kaupunkiin tutustuminen on yksinkertaisen helppoa. Useat aukiot, kuten Egertorget, tarjoavat maittavia lounaita ja pienten kahviloiden terassit palvelevat janoisia erityisesti kesäaikaan. Muita historiallisia must-nähtävyyksiä ovat mm. Det Kongelige Slott – Kuninkaanlinna (keskellä Slottsparken-puistoa), Akershus Festning -linnakealue, Rådhus (kaupungintalo) sekä hieman uudempaa historiaa tarjoava häikäisevä Oopperatalo, jonka eri tasoissa olevilta katoilta pääset ihastelemaan kaupungin säkenöivää kauneutta.

             Urheilua, puistoja ja runsaasti taidetta

             Oslofjorden kokonaisuudessaan on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Modernia taidetta kaipaavat voivat suunnata esim. Frognerparken-puistoon, jonka sisällä sijaitsee mykistävä Vigelandsparken-veistospuisto. Kesällä kaupungin suosituin puisto, St. Hanshaugen, on myös ehdottomasti vierailun arvoinen. Kaupungissa järjestetään myös runsaasti konsertteja, ja kansallisteatterin sekä konserttitalon tapahtumat ovat vailla vertaansa. Vanhakaupunki Kvadraturen on näkemisen arvoinen kohde kuuluisan Holmenkollenin hiihtokeskuksen ohella. Varaa siis hotelli Oslosta – kaupungista, jossa tekeminen ei lopu kesken.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Oslo

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.