Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.1. - 20.1.
Ensi viikonloppuna
25.1. - 27.1.

Aina edulliset hotellit – Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 120 €
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4,1
  /5 (63 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Oslo Spektrum (monitoimiareena) ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Karl Johanin katu ja Parlamentti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jernbanetorget T-Station ja Brugata Station sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Smarthotel Oslo 55 €
  Smarthotel Oslo

  Smarthotel Oslo

  St. Olavsgate 26, Oslo
    
   4,0
   /5 (17 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Kulttuurihistoriallinen museo, Karl Johanin katu ja Henrik Ibsen -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamentti ja Nobelin rauhankeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tullinløkkan raitiovaunupysäkki ja Holbergs plass Station sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen 134 €
   Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

   Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen

   Hotelveien, Ullensaker
     
    3,3
    /5 (10 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Åråsen-stadion, Norway Trade Fairs ja Grorudin kirkko ovat 40 kilometrin päässä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Munch-museo ja Fetsund Lenser ovat myös 52 kilometrin päässä. Oslo Lufthavnin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Verdandi Oslo 72 €
    Hotel Verdandi Oslo

    Hotel Verdandi Oslo

    Tordenskioldsgate 6b, Oslo
      
     4,4
     /5 (5 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Oslon matkailuneuvonta ja Oslon kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Nobelin rauhankeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kontraskjæretin asema ja Nationaltheatretin raitiovaunuasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Oslo

     Citybox Oslo 56 €
     Citybox Oslo

     Citybox Oslo

     Prinsensgate 6, Oslo
       
      3,7
      /5 (12 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Cinemateket ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mini Bottle Gallery ja Norjan tullimuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Dronningens Gaten pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jernbanetorget T-Station 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Smarthotel Oslo 55 €
      Smarthotel Oslo

      Smarthotel Oslo

      St. Olavsgate 26, Oslo
        
       4,0
       /5 (17 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Kulttuurihistoriallinen museo, Karl Johanin katu ja Henrik Ibsen -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamentti ja Nobelin rauhankeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tullinløkkan raitiovaunupysäkki ja Holbergs plass Station sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Comfort Hotel Xpress Central Station 83 €
       Comfort Hotel Xpress Central Station

       Comfort Hotel Xpress Central Station

       Fred Olsens Gate 11, Oslo
         
        3,9
        /5 (13 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Jernbanetorget ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Parlamentti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Oslo Central Station sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jernbanetorget T-Station 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        P-hotels Oslo 61 €
        P-hotels Oslo

        P-hotels Oslo

        Grensen 19, Oslo
          
         2,7
         /5 (15 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Oslo Nye Teater, Karl Johanin katu ja Parlamentti sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Oslon tuomiokirkko ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tinghusetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Stortingetin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Oslo

         Grand Hotel Oslo 184 €
         Grand Hotel Oslo

         Grand Hotel Oslo

         Karl Johansgate 31, Oslo
           
          4,0
          /5 (5 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Oslo Nye Teater, Karl Johanin katu ja Parlamentti. Kansallisgalleria ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stortingetin asema ja Stortingetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

          THE THIEF 341 €
          THE THIEF

          THE THIEF

          Landgangen 1, Oslo
            
           4,5
           /5 (2 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Astrup Fearnleyn nykytaiteen museo, Aker Brygge (ostoskeskus) ja Nobelin rauhankeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Aker Bryggen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Vikatorvetin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

           Hotel Continental 237 €
           Hotel Continental

           Hotel Continental

           Stortingsgaten 24-26, Oslo
             
            4,5
            /5 (2 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Kansallisteatteri ja Kansallisgalleria sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon kuninkaallinen linna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nationaltheatretin raitiovaunuasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nationaltheatretin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

            First Hotel Grims Grenka 136 €
            First Hotel Grims Grenka

            First Hotel Grims Grenka

            Kongens Gate 5, Oslo
              
             3,7
             /5 (23 arvostelua)
             4.5 kautta 5.0

             Mini Bottle Gallery, Karl Johanin katu ja Parlamentti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Oslon kaupungintalo ja Oslon tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dronningens Gaten pysäkki ja Christiania Torvin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Oslo

             Parhaat hotellit kohteen Oslo eri alueilla

             Sinsen

             Majorstua

             Alna

             Frogner

             Holmenkollen

             Tøyen

             Grunerlokka

             Bjerke

             Vika

             Grønland

             St. Hanshaugen

             Skillebekk

             Hotellit Oslossa – Norjan kuvankauniissa pääkaupungissa

             Norjan upeaakin upeampi pääkaupunki Oslo sijaitsee samannimisen vuonon pohjukassa, maan eteläosassa Ruotsin rajan lähettyvillä. Yksi Euroopan, ja samalla maailman, kalleimmista kaupungeista ei helpotusta matkailijalle tarjoa hotellihintojen puolesta. Kaupungissa on kuitenkin lukumäärällisesti paljon hotelleja, ja jokainen yöpyjä löytää omiin tarpeisiinsa sopiva majoituksen vaivattomasti. Sekä Oslo että sen lähialueet tarjoavat mahdollisuuden erilaisiin nähtävyyksiin tutustumiseen ja tapahtumiin osallistumiseen.

             Erittäin kattava ja tasokas hotellitarjonta jokaiseen makuun

             Oslon hotellitarjonta on todella laaja, mutta kuitenkin samalla erittäin tasokas hintaeroista huolimatta. Hotellit Oslossa sijaitsevat suurimmaksi osaksi aivan kaupungin keskustassa, josta on hyvät yhteydet niin esim. lentokentälle kuin juna-asemallekin. Hotellit Oslossa koostuvat suureksi osaksi isojen hotelliketjujen, kuten Radisson Blu:n ja Best Westernin, hotelleista. Isot hotelliketjut takaavat yleensä hotellihuoneiden laadun ja määrittelevät palvelun tason korkealle. Hotellihinnat Oslossa ovat pohjoismaista keskiarvoa korkeammat, mutta esim. Ruotsin pääkaupungin Tukholmanhinnat ovat suurin piirtein Oslon kanssa samalla tasolla. Hotellit Oslossa vaihtelevat joka tapauksessa yöhinnoiltaan jonkin verran, joten Pohjois-Eurooppaa reippureissaavakin selviää hotelliyöpymisestä Oslossa varmasti kohtuulliseen hintaan. Hintojen puolesta paras aika matkustaa Osloon on ehkä talviaika, jolloin kaupungissa vierailevien turistien ja matkailijoiden määrä on hieman vuotuista keskiarvoa matalampi. Tulee kuitenkin muistaa, että kesäisin hinnat saattavat myös painua alas sitä mukaa kun hotellit täyttyvät matkailijoista.

             Historiallisia kaupunginosia ja maittavia lounaita

             Päärautatieaseman vierestä alkava kaupungin pääkatu, Karl Johans gate, ei itsessään ole sen kummoisempi nähtävyys, mutta sen varrelta löytyy kuitenkin silmäniloa runsaasti. Kadun alkupäässä sijaitsee esim. Oslo Domkirke -tuomiokirkko ja kirkon vieressä hämmästyttävät Basarhallena-kauppahallit. Monet hotellit Oslossa sijaitsevat tämän pääkadun varrella tai sen lähettyvillä, joten kaupunkiin tutustuminen on yksinkertaisen helppoa. Useat aukiot, kuten Egertorget, tarjoavat maittavia lounaita ja pienten kahviloiden terassit palvelevat janoisia erityisesti kesäaikaan. Muita historiallisia must-nähtävyyksiä ovat mm. Det Kongelige Slott – Kuninkaanlinna (keskellä Slottsparken-puistoa), Akershus Festning -linnakealue, Rådhus (kaupungintalo) sekä hieman uudempaa historiaa tarjoava häikäisevä Oopperatalo, jonka eri tasoissa olevilta katoilta pääset ihastelemaan kaupungin säkenöivää kauneutta.

             Urheilua, puistoja ja runsaasti taidetta

             Oslofjorden kokonaisuudessaan on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Modernia taidetta kaipaavat voivat suunnata esim. Frognerparken-puistoon, jonka sisällä sijaitsee mykistävä Vigelandsparken-veistospuisto. Kesällä kaupungin suosituin puisto, St. Hanshaugen, on myös ehdottomasti vierailun arvoinen. Kaupungissa järjestetään myös runsaasti konsertteja, ja kansallisteatterin sekä konserttitalon tapahtumat ovat vailla vertaansa. Vanhakaupunki Kvadraturen on näkemisen arvoinen kohde kuuluisan Holmenkollenin hiihtokeskuksen ohella. Varaa siis hotelli Oslosta – kaupungista, jossa tekeminen ei lopu kesken.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Oslo

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.