Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Pa Klok

Lub d Phuket Patong 33 €
Lub d Phuket Patong

Lub d Phuket Patong

5/5 Sawatdirak Road, Kathu, Patong
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lub d Phuket Patong on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hostellissa on 187 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

  Enrico Hostel Patong 7 €
  Enrico Hostel Patong

  Enrico Hostel Patong

  85 Rat-U-Thit Song 200 Road Patong Beach, Patong, Phuket
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Enrico Hostel Patong on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

   Paradise Beach Backpackers Hostel 15 €
   Paradise Beach Backpackers Hostel

   Paradise Beach Backpackers Hostel

   109 Muean-Ngern Road, Patong, Phuket
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Paradise Beach Backpackers Hostel sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tri Trangin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 13 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

    Ai Phuket Hostel 10 €
    Ai Phuket Hostel

    Ai Phuket Hostel

    88 Yaowarat Road, Taladyai, Muang Phuket, Phuket
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ai Phuket Hostel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

     BearPacker Patong Hostel 33 €
     BearPacker Patong Hostel

     BearPacker Patong Hostel

     162/3 Thaweewong Road, Patong, Phuket
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      BearPacker Patong Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden hostellissa on 30 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

      Bedbox Guesthouse & Hostel 8 €
      Bedbox Guesthouse & Hostel

      Bedbox Guesthouse & Hostel

      16/18 Soi Nanai 2, Patong, Kathu, Patong
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bedbox Guesthouse & Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Jungceylonin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

       Beehive Phuket Old Town - Hostel 9 €
       Beehive Phuket Old Town - Hostel

       Beehive Phuket Old Town - Hostel

       2/45 Montri Road, Talad Yai, Phuket, Phuket
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Beehive Phuket Old Town - Hostel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2 tähden hostellissa on 9 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        Maritime Rooms Patong - Hostel Hae hinnat
        Maritime Rooms Patong - Hostel

        Maritime Rooms Patong - Hostel

        153/15 Soi C&N Hotel Rat-U-Thit, 200 Pee Road Tambon Patong, Patong, Phuket
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Maritime Rooms Patong - Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Thanon Bangla -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä 2 tähden hostellissa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

         Nu Phuket Airport Residence 18 €
         Nu Phuket Airport Residence

         Nu Phuket Airport Residence

         69/3-4 Moo 6, Mai Khao, Phuket
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Nu Phuket Airport Residence on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hat Nai Yang. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 25 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

          ChillHub Hostel 24 €
          ChillHub Hostel

          ChillHub Hostel

            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           ChillHub Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pation.

           The Luna 33 €
           The Luna

           The Luna

           Soi Niyang 16, Talang District, Sa Khu
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            The Luna on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hat Nai Yang. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            OK CHIC PHUKET HOSTEL 13 €
            OK CHIC PHUKET HOSTEL

            OK CHIC PHUKET HOSTEL

            163 Phangnga Road., Taladyai, Muang Phuket, Phuket, Phuket
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             OK CHIC PHUKET HOSTEL on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Phuket Trickeye -taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

             Varaa Hostellit kohteessa Pa Klok ebookersilta

             Kohteen Pa Klok hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Pa Klok

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Pa Klok niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Pa Klok. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Pa Klok Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Pa Klok Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Pa Klok vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Pa Klok parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Pa Klok kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Pa Klok saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Pa Klok!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Pa Klok

             Näytä kaikki 4 232 majoitusliikettä kohteessa Pa Klok
             The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket 158 €
             The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket

             The Naka Island, A Luxury Collection Resort and Spa, Phuket

               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Ao Pon ranta on 4,6 kilometrin päässä tästä rannalle sijaitsevasta lomakeskuksesta. Bang Rongin laituri ja Ko Nakha Noi sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Khao Phra Thaeon kansallispuisto ja Bang Paen vesiputous ovat myös 10 kilometrin päässä.

              COMO Point Yamu, Phuket 237 €
              COMO Point Yamu, Phuket

              COMO Point Yamu, Phuket

                
               5.0 kautta 5.0 Tähteä

               Cape Yamu on 0,1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta lomakeskuksesta. Kahden sankarittaren muistomerkki ja Wat Si Sunthonin luostari sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Phuketin elefanttien suojelualue ja Gibbonien kuntoutusprojekti ovat myös 15 kilometrin päässä.

               Chandara Villas Resort 93 €
               Chandara Villas Resort

               Chandara Villas Resort

                 
                4.5 kautta 5.0 Tähteä

                Ao Po Grand Marinan huvivenesatama on 0,9 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta. Bang Rongin laituri ja Bang Paen vesiputous sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Phuketin elefanttien suojelualue ja Ao Phang-ngan kansallispuisto ovat myös 20 kilometrin päässä.

                Supalai Resort And Spa Phuket 63 €
                Supalai Resort And Spa Phuket

                Supalai Resort And Spa Phuket

                  
                 3.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Ao Pon ranta on 3,1 kilometrin ja Ao Po Grand Marinan huvivenesatama on 3,8 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa ostoskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta lomakeskuksesta. Bang Rongin laituri ja Khao Phra Thaeon kansallispuisto ovat myös 10 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.