Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Padise hotellit

Padise Manor 82 €
Padise Manor

Padise Manor

Padise mõis, Padise
   
  4,5
  / 5 (2 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Padisen luostari on 0,1 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Ristin kirkko ja Harju-Madisen kirkko sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Niitvälja Golf sijaitsee 19 kilometrin päässä.

  Hestia Hotel Laulasmaa Spa 78 €
  Hestia Hotel Laulasmaa Spa

  Hestia Hotel Laulasmaa Spa

  Puhkekodu 4, Laulasmaa
    
   4,0
   / 5 (1 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Laulasmaan ranta, Lohusalun satama ja Treppojan putoukset ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Niitvälja Golf ja Keilan vesiputous ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Peoleo Hotel
   Peoleo Hotel

   Peoleo Hotel

   Pärnu Maantee 555, Laagri
     
    3,5
    / 5 (2 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Nõmmen seikkailupuisto, Nõmmen tori ja Lunastajan kirkko ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Kernu Manor 87 €
    Kernu Manor

    Kernu Manor

    Kohatu Kula, 76304 Kernu, Estonia, Kernu
      
     4.0 kautta 5.0

     Tämä kansallispuistossa sijaitseva hotelli on samalla alueella kuin LaitseRallyPark.

     Kartta

     Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Padise

     Jos matkakohteesi on Padise, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Padise hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

     Siirtyminen lentokentältä kohteen Padise hotellille nopeasti

     Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Padise hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Padise on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

     Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Padise hotellia

     Kohteesta Padise löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Padise hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Padise olisi varmasti ikimuistoinen.

     Viimeisimmät arvostelut kohteessa Padise

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.