Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Paldiski hotellit

Peoleo Hotel 32 €
Peoleo Hotel

Peoleo Hotel

Pärnu Maantee 555, Laagri
   
  3,5
  / 5 (2 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Nõmmen tori, Tallinnan tuomiokirkko ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Raatihuoneentori ja Lunastajan kirkko ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Padise Manor 86 €
  Padise Manor

  Padise Manor

  Padise mõis, Padise
    
   4,5
   / 5 (2 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Padisen luostari on 0,1 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Ristin kirkko ja Harju-Madisen kirkko sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Niitvälja Golf sijaitsee 19 kilometrin päässä.

   Hestia Hotel Laulasmaa Spa 87 €
   Hestia Hotel Laulasmaa Spa

   Hestia Hotel Laulasmaa Spa

   Puhkekodu 4, Laulasmaa
     
    4,0
    / 5 (1 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Laulasmaan ranta, Lohusalun satama ja Treppojan putoukset ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Niitvälja Golf ja Keilan vesiputous ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Kartta

    Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Paldiski

    Jos matkakohteesi on Paldiski, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Paldiski hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

    Siirtyminen lentokentältä kohteen Paldiski hotellille nopeasti

    Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Paldiski hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Paldiski on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

    Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Paldiski hotellia

    Kohteesta Paldiski löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Paldiski hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Paldiski olisi varmasti ikimuistoinen.

    Viimeisimmät arvostelut kohteessa Paldiski

    Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.