Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Pariisi hotellit

Vienna House Dream Castle at Disneyland ® Paris
Vienna House Dream Castle at Disneyland ® Paris

Vienna House Dream Castle at Disneyland ® Paris

40 Avenue de la Fosse des Pressoirs, Magny-le-Hongre
   
  4,0
  / 5 (82 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Disneyland® Pariisi, Aquarium Sea Life Paris ja La Vallee Villagen ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Val d'Europe Shopping Center ja Golf Disneyland® Paris ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Pullman Paris Tour Eiffel
  Pullman Paris Tour Eiffel

  Pullman Paris Tour Eiffel

  18 avenue de Suffren, Paris
    
   4,0
   / 5 (27 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Eiffel-torni ja Champ de Mars sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Riemukaari ja Palais de Chaillot ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Hôtel Villa Lafayette Paris IX
   Hôtel Villa Lafayette Paris IX

   Hôtel Villa Lafayette Paris IX

   46 rue de Trévise, Paris
     
    3,2
    / 5 (4 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Folies Bergere ja Galeries Lafayette sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Moulin Rouge ja Garnier-ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Ibis Styles Paris Charles de Gaulle Airport 125 €
    Ibis Styles Paris Charles de Gaulle Airport

    Ibis Styles Paris Charles de Gaulle Airport

    Roissypole 1 Bis Rue de la Haye, Tremblay-en-France
      
     4,2
     / 5 (4 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Parc Asterix on 17,2 kilometrin ja Disneyland® Pariisi on 43,6 kilometrin päässä tästä hotellista.

     Hotel Des Arts Paris Montmartre 141 €
     Hotel Des Arts Paris Montmartre

     Hotel Des Arts Paris Montmartre

     5 Rue Tholoze, Paris
       
      4,4
      / 5 (39 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Moulin Rouge ja Basilique du Sacré-Cœur sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galeries Lafayette ja Garnier-ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Hyatt Regency Paris Etoile
      Hyatt Regency Paris Etoile

      Hyatt Regency Paris Etoile

      3, Place du Général Kœnig, Paris
        
       3,3
       / 5 (16 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Bois de Boulogne, Riemukaari ja Palais des Congres de Paris sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Parc Monceau ja Palais de Chaillot ovat myös 3 kilometrin päässä.

       ibis Paris CDG Airport 85 €
       ibis Paris CDG Airport

       ibis Paris CDG Airport

       Roissypole BP 11122, Roissy-en-France
         
        3,0
        / 5 (8 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Aéroville-ostoskeskus, Paris Nord 2 International Business Park ja Usines Centre -outletmyymälä ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Paris Nord Villepinte -messukeskus ja O'Parinor ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Terrass'' Hotel Montmartre by MH
        Terrass'' Hotel Montmartre by MH

        Terrass'' Hotel Montmartre by MH

        12-14 Rue Joseph de Maistre, Paris
          
         4,5
         / 5 (13 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Moulin Rouge ja Basilique du Sacré-Cœur sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Galeries Lafayette ja Garnier-ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Pariisi Hotellit

         Hotellit Pariisissa – romantiikan luvatussa kaupungissa

         i

         Tämä Seinen varrella sijaitseva valon kaupunki yhdistetään tiukasti romantiikkaan ja muotiin, mutta Pariisi on paljon muutakin, sillä pienestä kalastajakylästä on tullut yksi maailman tärkeimmistä kulttuurin, muodin ja politiikan keskuksista.

         Pariisin runsas hotellitarjonta

         Yksi maailman suosituimmista lomanviettopaikoista on tietenkin romanttinen Pariisi. Pariisissa on lukemattomia nähtävyyksiä ja elämyksiä koettavana, että matkailijan kannatta varata hotelli Pariisissa useammaksi päiväksi. Kaupungin hotellitarjonta on runsas ja myös erittäin edullinen. Valinnanvaraa löytyy reilusti, joten lomailija löytää todella edullisia hotelleja Pariisin keskustasta. Palveluista riippuen hinnat vaihtelevat aina halvoista hotelleista hieman kalliimpiin, joten etsi tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Pariisista tai muista Ranskan kaupungeista, kuten esimerkiksi Levallois Perretistä käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Pariisin vaikuttavat nähtävyydet

         Useat Pariisin nähtävyyksistä ovat kaikille tuttuja televisiosta, sillä esimerkiksi kuuluisa Eiffel-torni on koristanut useita elokuvia. Eiffel-torni, joka rakennettiin vuoden 1889 maailmannäyttelyä varten, on ehdottomasti koettava Pariisin vierailulla. Tornin huipulta avautuu upea näkymä yli Pariisin ja kauas eteenpäin. Taiteen ystävien unelmien täyttymys on Louvren palatsi, joka sisältää taiteen kuuluisimpia teoksia, kuten esimerkiksi kuuluisan Mona Lisan. Vuonna 1325 valmistunut Notre Damen katedraali on massiivinen rakennus, joka on upeimmillaan iltavalaistuksessa. Pariisista löytyy runsaasti nähtävää, kuten upea Riemukaari, joka aikoinaan toimitti portin virkaa Pariisin rajalla. Kaupungista löytyy laaja valikoima museoita, oopperatalo ja kirkkoja, sekä paljon muuta mielenkiintoista. Lasten mieleen on tietenkin Disneyland Paris, joka on valtava lomakeskus sisältäen satumaisia yllätyksiä

         Pariisi – haute couture

         Pariisin muotiviikot ovat monelle muodista ja eri trendeistä kiinnostuneelle yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista. Pariisi on vannoutuneelle shoppailijalle kuin Louvre taideharrastajalle: taivas. Pariisista löytyy lomailijalle lukemattomia ostospaikkoja, joista suosituimpia ovat Au Printemps ja Galeries Lafayette, jotka sijaitsevat kätevästi saman kadun varrella Boulevard Haussmannilla. Champs-Élysées'n on tunnettu ostoskatu, josta löytyy pikkuliikkeitä, ja Avenue Montaignen on hyvä kohde, josta löytyy ylellisiä brändejä, kuten Dior ja Chanel.

         Pariisin kuuluisat kahvilat

         Ostoskierroksen jälkeen on mukava lepuuttaa jalkoja viihtyisässä kahvilassa. Kahviloiden hyllyt notkuvat ranskalaisten leivonnaisia ja muita herkkuja, joista tulee olemaan vaikea valita herkullisin. Kahvilassa on mukava seurata ihmisvilinää ja nauttia Pariisin boheemista ilmapiiristä. Pikkunälkään kannattaa kokeilla Crêpes, eli täytettyjä lettuja, tai Quichea, joka on eräänlainen piirakka. Kun kunnon nälkä yllättää, voit aina palata edulliseen hotelliisi Pariisissa nauttimaan hotellin tarjoamia ruokia, tai voit jäädä kaupungille ja nauttia aterian Pariisin ravintolassa. Kaupunki tulvii erilaisia ravintoloita, edullisia ja hieman ylellisempiä, jotka ovat hinnaltaan korkeampia.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Pariisi

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.