Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Pariisi hotellit

86 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 23 minuuttia sitten
Vienna House Dream Castle at Disneyland ® Paris

Vienna House Dream Castle at Disneyland ® Paris

40 Avenue de la Fosse des Pressoirs, Magny-le-Hongre
187 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (78 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Disneyland® Pariisi, Aquarium Sea Life Paris ja La Vallee Villagen ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Val d'Europe Shopping Center ja Golf Disneyland® Paris ovat myös 5 kilometrin päässä.

55 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 11 tuntia sitten
Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe

Hipark By Adagio Serris-Val d'Europe

18 cours de l'Elbe, Serris
25 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (76 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Aquarium Sea Life Paris ja La Vallee Villagen ostoskeskus sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä järven rannalla sijaitsevasta residenssi. Disneyland® Pariisi ja Golf Disneyland® Paris ovat myös 5 kilometrin päässä.

155 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 5 tuntia sitten
Novotel Paris Les Halles

Novotel Paris Les Halles

8 Place Marguerite De Navarre, Paris
38 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (30 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Les Halles, Georges Pompidoun museo ja Sainte Chapelle sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Notre Damen katedraali ja Pont Neuf ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

86 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 42 minuuttia sitten
Vienna House Magic Circus at Disneyland ® Paris

Vienna House Magic Circus at Disneyland ® Paris

20 Avenue de la Fosse des Pressoirs, Magny-le-Hongre
147 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,8
/ 5 (79 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Golf Disneyland® Paris ja Disneyland® Pariisi sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Aquarium Sea Life Paris ja La Vallee Villagen ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

120 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 14 tuntia sitten
Hôtel Villa Lafayette Paris IX

Hôtel Villa Lafayette Paris IX

46 rue de Trévise, Paris
10 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,2
/ 5 (4 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Folies Bergere ja Galeries Lafayette sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Garnier-ooppera ja Basilique du Sacré-Cœur ovat myös 2 kilometrin päässä.

136 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 5 tuntia sitten
Mercure Paris Centre Tour Eiffel

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

20 Rue Jean Rey, Paris
15 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,8
/ 5 (33 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Eiffel-torni ja Champ de Mars sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Riemukaari ja Palais de Chaillot ovat myös 3 kilometrin päässä.

70 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 minuuttia sitten
Hotel Des Arts Paris Montmartre

Hotel Des Arts Paris Montmartre

5 Rue Tholoze, Paris
42 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (33 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Moulin Rouge ja Basilique du Sacré-Cœur sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Galeries Lafayette ja Garnier-ooppera ovat myös 2 kilometrin päässä.

115 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
ibis Paris CDG Airport

ibis Paris CDG Airport

Roissypole BP 11122, Roissy-en-France
31 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
2,8
/ 5 (6 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Aéroville-ostoskeskus, Paris-Nord 2 International Business Park CDG Airport ja Usines Centre -outletmyymälä ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Paris-Nord 2 Outlet ja Expo Paris Nord ovat myös 15 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Pariisi Hotellit

Hotellit Pariisissa – romantiikan luvatussa kaupungissa

i

Tämä Seinen varrella sijaitseva valon kaupunki yhdistetään tiukasti romantiikkaan ja muotiin, mutta Pariisi on paljon muutakin, sillä pienestä kalastajakylästä on tullut yksi maailman tärkeimmistä kulttuurin, muodin ja politiikan keskuksista.

Pariisin runsas hotellitarjonta

Yksi maailman suosituimmista lomanviettopaikoista on tietenkin romanttinen Pariisi. Pariisissa on lukemattomia nähtävyyksiä ja elämyksiä koettavana, että matkailijan kannatta varata hotelli Pariisissa useammaksi päiväksi. Kaupungin hotellitarjonta on runsas ja myös erittäin edullinen. Valinnanvaraa löytyy reilusti, joten lomailija löytää todella edullisia hotelleja Pariisin keskustasta. Palveluista riippuen hinnat vaihtelevat aina halvoista hotelleista hieman kalliimpiin, joten etsi tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Pariisista tai muista Ranskan kaupungeista, kuten esimerkiksi Levallois Perretistä käyttämällä kätevää hakukonettamme.

Pariisin vaikuttavat nähtävyydet

Useat Pariisin nähtävyyksistä ovat kaikille tuttuja televisiosta, sillä esimerkiksi kuuluisa Eiffel-torni on koristanut useita elokuvia. Eiffel-torni, joka rakennettiin vuoden 1889 maailmannäyttelyä varten, on ehdottomasti koettava Pariisin vierailulla. Tornin huipulta avautuu upea näkymä yli Pariisin ja kauas eteenpäin. Taiteen ystävien unelmien täyttymys on Louvren palatsi, joka sisältää taiteen kuuluisimpia teoksia, kuten esimerkiksi kuuluisan Mona Lisan. Vuonna 1325 valmistunut Notre Damen katedraali on massiivinen rakennus, joka on upeimmillaan iltavalaistuksessa. Pariisista löytyy runsaasti nähtävää, kuten upea Riemukaari, joka aikoinaan toimitti portin virkaa Pariisin rajalla. Kaupungista löytyy laaja valikoima museoita, oopperatalo ja kirkkoja, sekä paljon muuta mielenkiintoista. Lasten mieleen on tietenkin Disneyland Paris, joka on valtava lomakeskus sisältäen satumaisia yllätyksiä

Pariisi – haute couture

Pariisin muotiviikot ovat monelle muodista ja eri trendeistä kiinnostuneelle yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista. Pariisi on vannoutuneelle shoppailijalle kuin Louvre taideharrastajalle: taivas. Pariisista löytyy lomailijalle lukemattomia ostospaikkoja, joista suosituimpia ovat Au Printemps ja Galeries Lafayette, jotka sijaitsevat kätevästi saman kadun varrella Boulevard Haussmannilla. Champs-Élysées'n on tunnettu ostoskatu, josta löytyy pikkuliikkeitä, ja Avenue Montaignen on hyvä kohde, josta löytyy ylellisiä brändejä, kuten Dior ja Chanel.

Pariisin kuuluisat kahvilat

Ostoskierroksen jälkeen on mukava lepuuttaa jalkoja viihtyisässä kahvilassa. Kahviloiden hyllyt notkuvat ranskalaisten leivonnaisia ja muita herkkuja, joista tulee olemaan vaikea valita herkullisin. Kahvilassa on mukava seurata ihmisvilinää ja nauttia Pariisin boheemista ilmapiiristä. Pikkunälkään kannattaa kokeilla Crêpes, eli täytettyjä lettuja, tai Quichea, joka on eräänlainen piirakka. Kun kunnon nälkä yllättää, voit aina palata edulliseen hotelliisi Pariisissa nauttimaan hotellin tarjoamia ruokia, tai voit jäädä kaupungille ja nauttia aterian Pariisin ravintolassa. Kaupunki tulvii erilaisia ravintoloita, edullisia ja hieman ylellisempiä, jotka ovat hinnaltaan korkeampia.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Pariisi

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.