Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pemuteran – Matkat

Jos haluat meiltä suosituksia monipuolisista lomakohteista, valitse seuraavaksi Pemuteran – matkat tähän vilkkaaseen kaupunkiin tarjoavat mahdollisuuden kerätä uusia kokemuksia ja ihastella ainutlaatuisia nähtävyyksiä.

Pemuteran – Lennot ja hotelli

Voisiko Pemuteran olla ihanteellinen pakopaikka juuri sinulle? Ammattitaitoinen ebookers-tiimi osaa tehdä lomahaaveistasi totta. Unelmiesi matka odottaa.

Kukapa kieltäytyisi hyvästä tarjouksesta? Kun hankit kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, voit säästää jopa 9.6%^.

Kuvittele elämäsi loma etsimällä haluamasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituskohteen joukosta eri puolilta maailmaa.

Miltä mahtaisi kuulostaa hintatakuu? Jos saat jostakin edullisemman pakettitarjouksen 48 tunnin kuluessa varauksen tekemisestä, vastaamme siihen palauttamalla sinulle hintojen välisen erotuksen.

N-Y-T, nyt! Anna sisälläsi uinuvan seikkailijan tulla esiin. Maailma on täynnä jännittäviä elämyksiä ja tutkimattomia paikkoja, joten anna meidän auttaa sinua toteuttamaan haaveesi.

Varausehtoja sovelletaan.

Pemuteran – Matkat

Valtion pääkaupunki Jakarta sijaitsee kohteesta Pemuteran 890 km länteen ja naapurikaupunki Pejarakan 7 km länteen päin.

Saavatko lapset sinut hulluksi? Reef Seen Turtle Hatchery on paikka, jossa lapsille riittää puuhaa muutaman tunnin ajaksi.

Onko sinun hankala kuvitella lomamatkaa ilman, että siihen kuuluisi retki rannalle? Pemuteran Beach (ranta) odottaa jo sinua!

Jos olet uskonnollinen tai vain kiinnostunut oppimaan lisää, käynti kohteessa Pulaki temppeli tuo varmasti lisää sisältöä lomaasi.

Pemuteran – Hotellit

Voit varata majoituksesi heti, kun matkapäiväsi varmistuvat. ebookersin matkaoppaassa olevan yli 20 majoitusliikkeen ansiosta se on hyvin helppoa.

Etkö ole varma, mikä vaihtoehto on se oikea? Matahari Beach Resort & Spa ja The Menjangan ovat kummatkin todella hyviä: ne tarjoavat matkaajille loistavaa palvelua ja virkistävän levon mukavassa sängyssä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Pemuteran

Näytä kaikki 190 majoitusliikettä kohteessa Pemuteran
Taman Sari Bali Resort & Spa

Taman Sari Bali Resort & Spa

Desa Pemuteran, Gerokgak, Singaraja, Pemuteran, Bali
  3.5 kautta 5.0
   
   
  5,0/5 (3 arvostelua)

  Taman Sari Bali Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pemuteran ...

  Taman Sari Bali Resort & Spa49 €

  Taman Sari Bali Resort & Spa49 €
  Sumberkima Hill Private Villa Retreat

  Sumberkima Hill Private Villa Retreat

  Banjar Dinas Taman Ayun, Desa Sumberkima, Kecamatan Gerokgak, Pemuteran
   3.5 kautta 5.0
    
    

   Sumberkima Hill Private Villa Retreat on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Banyuwedangin kuuma ...

   Sumberkima Hill Private Villa Retreat40 €

   Sumberkima Hill Private Villa Retreat40 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.