Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Pornainen hotellit

Hilton Helsinki Airport 104 €
Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport

Lentaejaenkuja 1, Vantaa
   
  4,3
  / 5 (156 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Hotelli lähellä lentokenttää. Suomen ilmailumuseo ja Kauppakeskus Jumbo ovat lähellä. Alueella sijaitsee myös Paloheinä Golf ja Keimola Golf.

  Break Sokos Hotel Flamingo 131 €
  Break Sokos Hotel Flamingo

  Break Sokos Hotel Flamingo

  Tasetie 8, Vantaa
    
   4,1
   / 5 (40 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Keskustassa sijaitseva ekologinen/kestävän kehityksen mukainen hotelli lähellä lentokenttää. Kauppakeskus Jumbo, Suomen ilmailumuseo ja Paloheinä Golf ovat lähellä. Alueella sijaitsee myös Hietaranta Beach ja Arabiakeskus.

   GLO Hotel Helsinki Airport 120 €
   GLO Hotel Helsinki Airport

   GLO Hotel Helsinki Airport

   Helsinki-Vantaa Airport, Terminal 2, Vantaa
     
    3,9
    / 5 (118 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Suomen ilmailumuseo on 1,9 kilometrin ja Kauppakeskus Jumbo on 3,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Paloheinä Golf ja Hartwall-areena ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Clarion Hotel Helsinki Airport 88 €
    Clarion Hotel Helsinki Airport

    Clarion Hotel Helsinki Airport

    Karhumäentie 5, Vantaa
      
     4,7
     / 5 (49 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Hotelli keskustassa lähellä lentokenttää. Suomen ilmailumuseo ja Kauppakeskus Jumbo ovat lähellä. Alueella sijaitsee myös Paloheinä Golf ja Keimola Golf.

     Scandic Helsinki Airport 99 €
     Scandic Helsinki Airport

     Scandic Helsinki Airport

     Lentäjäntie 1, Vantaa
       
      4,1
      / 5 (8 arvostelua)
      3.5 kautta 5.0

      Suomen ilmailumuseo on 1,6 kilometrin ja Kauppakeskus Jumbo on 3,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Paloheinä Golf ja Hartwall-areena ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Airport Hotel Pilotti
      Airport Hotel Pilotti

      Airport Hotel Pilotti

      Veromaentie 1, Vantaa
        
       3,3
       / 5 (116 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Kauppakeskus Jumbo on 1 kilometrin päässä tästä hotellista. Suomen ilmailumuseo ja Paloheinä Golf sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Hotel Sveitsi 99 €
       Hotel Sveitsi

       Hotel Sveitsi

       Härkävehmaankatu 4, Hyvinkaa
         
        4,4
        / 5 (9 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Riihimäen kaupunginmuseo, Riihimäen taidemuseo ja Suomen lasimuseo ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Kytäjä Golf sijaitsee 15,6 kilometrin päässä.

        Scandic Helsinki Aviacongress 85 €
        Scandic Helsinki Aviacongress

        Scandic Helsinki Aviacongress

        Robert Huberin Tie 4, Vantaa
          
         3,4
         / 5 (95 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Kauppakeskus Jumbo ja Suomen ilmailumuseo 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Paloheinä Golf ja Hartwall-areena ovat myös 15 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Pornainen

         Jos matkakohteesi on Pornainen, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Pornainen hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Pornainen hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Pornainen hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Pornainen on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Pornainen hotellia

         Kohteesta Pornainen löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Pornainen hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Pornainen olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Hotellit Pornainen

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.