Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Pornainen hotellit

Scandic Helsinki Airport 98 €
Scandic Helsinki Airport

Scandic Helsinki Airport

Lentäjäntie 1, Vantaa
   
  4,3
  / 5 (7 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Hotelli, jonka lähellä on Suomen ilmailumuseo ja Kauppakeskus Jumbo. Alueella sijaitsee myös Paloheinä Golf ja Keimola Golf.

  GLO Hotel Helsinki Airport 116 €
  GLO Hotel Helsinki Airport

  GLO Hotel Helsinki Airport

  Helsinki-Vantaa Airport, Terminal 2, Vantaa
    
   3,9
   / 5 (114 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Suomen ilmailumuseo on 1,8 kilometrin ja Kauppakeskus Jumbo on 3,2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Paloheinä Golf ja Keimola Golf ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Hilton Helsinki Airport 104 €
   Hilton Helsinki Airport

   Hilton Helsinki Airport

   Lentaejaenkuja 1, Vantaa
     
    4,3
    / 5 (154 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Suomen ilmailumuseo on 1,5 kilometrin ja Kauppakeskus Jumbo on 3,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Paloheinä Golf ja Keimola Golf ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Hotel Haikko Manor 125 €
    Hotel Haikko Manor

    Hotel Haikko Manor

    Haikkoontie 114, Porvoo
      
     4,2
     / 5 (17 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Porvoon tuomiokirkko on 6,7 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Kansallismuseo ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 52 kilometrin päässä. Finlandia-talo ja Nykytaiteen museo Kiasma ovat myös 52 kilometrin päässä.

     Clarion Hotel Helsinki Airport 80 €
     Clarion Hotel Helsinki Airport

     Clarion Hotel Helsinki Airport

     Karhumäentie 5, Vantaa
       
      4,7
      / 5 (46 arvostelua)
      3.5 kautta 5.0

      Suomen ilmailumuseo on 0,2 kilometrin ja Kauppakeskus Jumbo on 2,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Paloheinä Golf ja Keimola Golf ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Break Sokos Hotel Flamingo 131 €
      Break Sokos Hotel Flamingo

      Break Sokos Hotel Flamingo

      Tasetie 8, Vantaa
        
       4,1
       / 5 (39 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Kauppakeskus Jumbo on 0,4 kilometrin ja Suomen ilmailumuseo on 2,1 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Paloheinä Golf ja Hartwall-areena ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Scandic Helsinki Aviacongress 80 €
       Scandic Helsinki Aviacongress

       Scandic Helsinki Aviacongress

       Robert Huberin Tie 4, Vantaa
         
        3,4
        / 5 (95 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Kauppakeskus Jumbo ja Suomen ilmailumuseo 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Paloheinä Golf ja Keimola Golf ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport 69 €
        Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

        Holiday Inn Helsinki - Vantaa Airport

        Ralssitie 2, Vantaa
          
         3,7
         / 5 (105 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Kauppakeskus Jumbo ja Suomen ilmailumuseo 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Paloheinä Golf ja Hartwall-areena ovat myös 15 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Pornainen

         Jos matkakohteesi on Pornainen, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Pornainen hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Pornainen hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Pornainen hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Pornainen on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Pornainen hotellia

         Kohteesta Pornainen löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Pornainen hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Pornainen olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Pornainen

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.