Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Porvoo hotellit

Hotel Haikko Manor 125 €
Hotel Haikko Manor

Hotel Haikko Manor

Haikkoontie 114, Porvoo
   
  4,2
  / 5 (17 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Porvoon tuomiokirkko on 6,7 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Kansallismuseo ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 52 kilometrin päässä. Finlandia-talo ja Nykytaiteen museo Kiasma ovat myös 52 kilometrin päässä.

  Hotel Restaurant Seurahovi 98 €
  Hotel Restaurant Seurahovi

  Hotel Restaurant Seurahovi

  Rauhankatu 27, Porvoo
    
   3,4
   / 5 (25 arvostelua)
   3.0 kautta 5.0

   Porvoon museo ja Porvoon tuomiokirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 52 kilometrin päässä.

   Stranda Apartment 64 €
   Stranda Apartment

   Stranda Apartment

   Werner Soderstominkatu 22, Porvoo
     
    3.0 kautta 5.0

    Porvoon tuomiokirkko ja Porvoon museo 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Albert Edelfeltin Ateljeemuseo sijaitsee 16,6 kilometrin päässä.

    Hotel Sparre 109 €
    Hotel Sparre

    Hotel Sparre

    Piispankatu 34, Porvoo
      
     3,5
     / 5 (2 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Porvoon museo ja Porvoon tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 52 kilometrin päässä.

     Guesthouse Stranda 64 €
     Guesthouse Stranda

     Guesthouse Stranda

     Werner Söderströminkatu 22, Porvoo
       
      2.5 kautta 5.0

      Porvoon tuomiokirkko ja Porvoon museo 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Albert Edelfeltin Ateljeemuseo sijaitsee 8,2 kilometrin päässä.

      Albert's Manor
      Albert's Manor

      Albert's Manor

      Albert Edelfeltin rantatie 102, Porvoo
        
       4.5 kautta 5.0

       Porvoon tuomiokirkko on 8,9 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta huvilasta. Kansallismuseo ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 52 kilometrin päässä. Finlandia-talo ja Nykytaiteen museo Kiasma ovat myös 52 kilometrin päässä.

       Holiday Home Stranda Center 136 €
       Holiday Home Stranda Center

       Holiday Home Stranda Center

       Tuoksuherneentie 7, Porvoo
         
        3.0 kautta 5.0

        Porvoon tuomiokirkko ja Porvoon museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Nevas Golf ja Tiedekeskus Heureka ovat myös 52 kilometrin päässä.

        Budjet Hotel Easystay 68 €
        Budjet Hotel Easystay

        Budjet Hotel Easystay

        Johannisbergintie 31, Porvoo
          
         2.5 kautta 5.0

         Hotelli, jonka lähellä on Porvoon tuomiokirkko ja Porvoon museo. Alueella sijaitsee myös Nevas Golf.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Porvoo

         Jos matkakohteesi on Porvoo, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Porvoo hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Porvoo hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Porvoo hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Porvoo on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Porvoo hotellia

         Kohteesta Porvoo löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Porvoo hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Porvoo olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Porvoo

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.