Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Porvoo hotellit

Hotel Haikko Manor

Hotel Haikko Manor

Haikkoontie 114, Porvoo
4.5 kautta 5.0
4,2 / 5 (16 arvostelua)

Porvoon tuomiokirkko on 6,7 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotelli. Nevas Golf ja Golf Talma sijaitsevat 40 kilometrin päässä. ...

Tunnelmallista majoitustaMajoituimme kartanohotellin puolella. Butler-palvelu toi ripauksen ylellisyyttä majoitukseen. Aamupalalla oma pöytä varattuna, kahvi pöytiin tarjoiltuna.
  19.7.2017
Hotel Restaurant Seurahovi

Hotel Restaurant Seurahovi

Rauhankatu 27, Porvoo
3.5 kautta 5.0
3,4 / 5 (24 arvostelua)

Porvoon museo ja Porvoon tuomiokirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Nevas Golf ja Golf Talma ovat myös 40 kilometrin päässä.

HolidayExcellent breakfast and very nice personal. Good location.
  21.8.2017
Stranda Apartment

Stranda Apartment

Werner Soderstominkatu 22, Porvoo
3.5 kautta 5.0

Porvoon tuomiokirkko ja Porvoon museo 2 kilometrin päässä tästä huoneisto. Albert Edelfeltin Ateljeemuseo sijaitsee 16,6 kilometrin päässä.

Hotel Sparre

Hotel Sparre

Piispankatu 34, Porvoo
3.5 kautta 5.0
3,0 / 5 (1 arvostelua)

Porvoon museo ja Porvoon tuomiokirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Nevas Golf ja Golf Talma ovat myös 40 kilometrin päässä.

Guesthouse Stranda

Guesthouse Stranda

Werner Söderströminkatu 22, Porvoo
3.0 kautta 5.0

Porvoon tuomiokirkko ja Porvoon museo 2 kilometrin päässä tästä majatalo. Albert Edelfeltin Ateljeemuseo sijaitsee 8,2 kilometrin päässä.

Albert's Manor

Albert's Manor

Albert Edelfeltin rantatie 102, Porvoo
5.0 kautta 5.0

Porvoon tuomiokirkko on 8,9 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta huvila. Nevas Golf ja Golf Talma sijaitsevat 40 kilometrin päässä. Kansallismuseo ...

Holiday Home Stranda Center

Holiday Home Stranda Center

Tuoksuherneentie 7, Porvoo
3.5 kautta 5.0

Porvoon tuomiokirkko ja Porvoon museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneisto. Nevas Golf ja Golf Talma ovat myös 52 kilometrin päässä.

Majatalo Onnela

Majatalo Onnela

Rantatie 34, Tuusula
4.5 kautta 5.0
4,0 / 5 (3 arvostelua)

Ainola on 4,5 kilometrin päässä tästä rannalla golfkentän vieressä sijaitsevasta hotelli. Golf Talma ja Suomen ilmailumuseo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. ...

Majatalo kauniissa miljöössä lähellä HelsinkiäMukava ja palveluhenkinen henkilökunta. Saunankin sai myöhäinen kulkija virallisen sauna-ajan jälkeen - loistavaa. Matkamiehen mieli virkistyi siistissä ja hyvälöylyisessä saunassa.
  3.10.2017

110 €

110 €
Gustavelund Hotel

Gustavelund Hotel

Kirkkotie 36, Tuusula
4.0 kautta 5.0
3,5 / 5 (2 arvostelua)

Ainola on 6,3 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotelli. Golf Talma ja Suomen ilmailumuseo sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Kauppakeskus ...

Place to Sleep Hotel Loviisa

Place to Sleep Hotel Loviisa

Brandensteininkatu 17, Loviisa
3.5 kautta 5.0
4,0 / 5 (1 arvostelua)

Tämä kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli on samalla seudulla kuin Rutumin kartano, Lapinjärven kirkko ja Sjökullan kartano.

84 €

84 €
Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Porvoo

Jos matkakohteesi on Porvoo, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Porvoo hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Porvoo hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Porvoo hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Porvoo on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Porvoo hotellia

Kohteesta Porvoo löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Porvoo hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Porvoo olisi varmasti ikimuistoinen.

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.