Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Praha hotellit

Grandium Prague 218 €
Grandium Prague

Grandium Prague

Politickych veznu 913/12, Prague
   
  4,4
  / 5 (65 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Muchan museo, Venceslauksen aukio ja Jindřišskán torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kommunismin museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Grandior Hotel Prague
  Grandior Hotel Prague

  Grandior Hotel Prague

  Na Porici 42, Prague
    
   4,5
   / 5 (112 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Palladium, Obecní dům ja Ruutitorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Muchan museo ja Vanha kaupunginaukio ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Grand Majestic Plaza
   Grand Majestic Plaza

   Grand Majestic Plaza

   Truhlarska 16, Prague
     
    4,3
    / 5 (94 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    Palladium ja Obecní dům sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ruutitorni ja Muchan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Lindner Hotel Prague Castle
    Lindner Hotel Prague Castle

    Lindner Hotel Prague Castle

    Strahovska 128, Prague
      
     4,4
     / 5 (17 arvostelua)
     4.5 kautta 5.0

     Ikonigalleria ja Strahovin luostari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Prahan linna ja Pyhän Vituksen katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Aron 102 €
     Hotel Aron

     Hotel Aron

     Zerotinova 39, Prague
       
      3,4
      / 5 (17 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Riegrovy sady, Divadlo Hybernia ja Ruutitorni sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Obecní dům ja Tasavallan aukio ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Corinthia Hotel Prague 117 €
      Corinthia Hotel Prague

      Corinthia Hotel Prague

      Kongresova 1, Prague
        
       4,2
       / 5 (55 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Prahan kongressikeskus on 0,4 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista.

       Eurostars Thalia 171 €
       Eurostars Thalia

       Eurostars Thalia

       Narodni Trida 13, Prague
         
        4,2
        / 5 (32 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Laterna Magika ja Prahan kansallisteatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Klementinum - Prahan kansalliskirjasto ja Prahan kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Iris Hotel Eden 99 €
        Iris Hotel Eden

        Iris Hotel Eden

        Vladivostocká 1539/2, Prague
          
         4,0
         / 5 (9 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Eden Arena on 0,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Vanha kaupunginaukio ja Prahan valtionooppera sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tšekin kansallismuseo ja Prahan kongressikeskus ovat myös 5 kilometrin päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Praha Hotellit

         Hotellit Prahassa – kaupunki Euroopan sydämessä

         Praha on Tšekin pääkaupunki ja erittäin suosittu matkailukohde eritoten kaupungin hyvin säilyneen keskiaikaisen Vanhan kaupungin ansiosta, joka sisältää upeita ja koristeellisia rakennuksia ja kauniita pikkuteitä. Prahan kaupungin historiallinen osa kuuluukin Unescon maailmanperintöluetteloon.

         Hulvattoman halvat hotellit Prahassa

         Prahan hotellitarjonta on erinomainen sisältäen ulkoasultaan entisajan koristeellisia hotelleja nykyajan mukavuuksilla ja design-hotelleja tyylikkäillä yksityiskohdilla. Hotellit Prahassa ovat yleisesti edullisia, joten matkailijalle jää mukavasti ylimääräistä lompakkoon käytettäväksi paikallisissa myymälöissä. Hotellista riippuen matkailijalle tarjotaan edullisempaa yöpymistä varatessa useamman päivän vierailulle, ilmaista aamiaista ja internetiä. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Prahasta tai muista Tšekin kaupungeista, kuten esimerkiksi Berounista käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

         Prahan lukuisat nähtävyydet

         Prahassa ei aika tule pitkäksi, sillä kaupungissa on reilusti nähtävää. Staré M?sto eli Vanhakaupunki ja sen kauniit rakennukset on ehdottomasti koettava omin silmin. Alueen upealta pääaukiolta voi lähteä suunnistamaan ihastuttaville pikkukaduille, kuten esimerkiksi Karlova-kadulle, joka on matkailijoiden suosima. Kadun varrelta löytyy muun muassa Tšekin kansalliskirjasto. Kaduilta löytyy runsaasti matkamuistomyymälöitä ja pubeja. Vanhan kaupungin nähtävyyksiä ovat muun muassa Raatihuone, joka sijaitsee keskusaukiolla, ja kuuluisa vanhan kaupungin Astronominen kello.

         Hrad?any on vanha asutusalue, josta löytyy kaunis Prahan linna-alue. Alue sijaitsee kukkuloilla ja sisältää muun muassa museoita, Pyhän Vituksen katedraalin, pikkukauppoja turisteille ja Lobkowiczin palatsin. Prahan kansallismuseo on massiivinen, uusrenessanssityyliin rakennettu rakennus, jonka ulkopuolta koristavat erilaiset veistokset, ja jonka sisäpuolelta löytyvät upeat historialliset maalaukset. Viherpeukaloille Praha tarjoaa kuninkaallisen puutarhan, joka sijaitsee Prahan linnan kupeessa. Kaarlensilta on Vltava-joen ylittävä silta, jota koristavat 30 pyhimyksen patsaat. Kulttuuria löytyy Prahan kansallisteatterista, joka valmistui 1800-luvulla.

         Shoppaile Prahassa

         Prahan huokeahintaiset hotellit tarjoavat erinomaisen tilaisuuden kuluttaa käteistä paikallisissa myymälöissä, kuten esimerkiksi suuressa Palladium-ostoskeskuksessa. Palladium tarjoaa yli sata liikettä aina vaatteista asusteisiin, leluihin ja kodin sisustukseen. Löydät tutut liikkeet, kuten esimerkiksi H&M ja Clinoque. Václavské nám?stí -aukion kupeessa sijaitsee useita shoppailijaa miellyttäviä liikkeitä, sekä tavaratalo Marks & Spencer. Vanhan kaupungin torin kupeesta löytyy Parizska-katu, joka tarjoaa hinnakkaita myymälöitä, kuten Pradan ja Guccin.

         Tšekkiläiset herkut

         Tšekkiläisiin perinneruokiin kuuluvat esimerkiksi paikalliset herkut Bramborák eli perunapannukakut ja tietenkin gulassi, joka tarjoillaan knöödelien kanssa. Prahassa matkailija voi aterioida esimerkiksi Al Cafeterossa, joka on viihtyisä ja edullinen ruokailupaikka maukkaine aterioineen. Pizzeria Palermosta saa edullista italialaista ruokaa, kuten herkullisia pizzoja.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Praha

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.