Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Ráckeve hotellit

Rubin Wellness & Conference Hotel
Rubin Wellness & Conference Hotel

Rubin Wellness & Conference Hotel

Utca Dayka Gabor u. 3, Budapest
   
  3,7
  / 5 (3 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Ostoskeskus Allee, Gellértin kylpylä ja Rudasin kylpylä sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Kalastajalinnake ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Anna Hotel Budapest 48 €
  Anna Hotel Budapest

  Anna Hotel Budapest

  Kelenföldi út 1-13., Budapest
    
   4,0
   / 5 (1 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Hotelli, jonka lähellä on Ostoskeskus Allee, Gellértin kylpylä ja Rudasin kylpylä. Lähistöllä sijaitsee myös Budan linna ja Citadella.

   Danubius Hotel Flamenco 68 €
   Danubius Hotel Flamenco

   Danubius Hotel Flamenco

   Tas Vezer U. 3-7, Budapest
     
    3,3
    / 5 (13 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Ostoskeskus Allee ja Gellértin kylpylä sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Rudasin kylpylä ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Classic Hotel
    Classic Hotel

    Classic Hotel

    Zólyomi út 6., Budapest
      
     2,0
     / 5 (1 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Hotelli, jonka lähellä on Citadella, Rudasin kylpylä ja Gellértin kylpylä. Lähistöllä sijaitsee myös Budan linna ja Kalastajalinnake.

     Bodrogi Kúria Wellness Hotel
     Bodrogi Kúria Wellness Hotel

     Bodrogi Kúria Wellness Hotel

     M5 Highway Km 34 in the forest, Inarcs
       
      4.0 kautta 5.0

      Népliget, Unkarin kansallismuseo ja Gellértin kylpylä ovat 40 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Arena Plazan ostoskeskus ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 40 kilometrin päässä.

      Budai Hotel 37 €
      Budai Hotel

      Budai Hotel

      Rácz Aladár út 45, Budapest
        
       3.0 kautta 5.0

       Maanalainen sairaala on 4,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Budan linna ja Kalastajalinnake sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Széchenyin ketjusilta ja Gellértin kylpylä ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Korona Hotel Panzio
       Korona Hotel Panzio

       Korona Hotel Panzio

       Sasadi út 123, Budapest
         
        3,0
        / 5 (1 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Ostoskeskus Allee, Rudasin kylpylä ja Kalastajalinnake sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Gellértin kylpylä sijaitsee 4,8 kilometrin päässä.

        Drive Inn Hotel 21 €
        Drive Inn Hotel

        Drive Inn Hotel

        To utca 1, Torokbalint
          
         3.0 kautta 5.0

         Ostoskeskus Allee, Patsaspuisto ja Unkarin kansallismuseo ovat 15 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Budan linna ja Gellértin kylpylä ovat myös 15 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Ráckeve

         Jos matkakohteesi on Ráckeve, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Ráckeve hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Ráckeve hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Ráckeve hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Ráckeve on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Ráckeve hotellia

         Kohteesta Ráckeve löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Ráckeve hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Ráckeve olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Ráckeve

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.