Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Riika hotellit

57 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
Rixwell Hotel Konventa Seta

Rixwell Hotel Konventa Seta

Kaleju Str 9/11, Riga
28 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (44 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Mikhail Chekhov Riga Russian Theatre, Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Suuri kiltatalo ja Pieni kiltatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

92 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
Wellton Riga Hotel & SPA

Wellton Riga Hotel & SPA

Valnu street 49, Riga
57 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (134 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Riga Film Museum, Latvia ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Suuri kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

51 €
Garden Palace Hotel

Garden Palace Hotel

28 Grecinieku Street, Riga
3 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,7
/ 5 (119 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Miehitysmuseo ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Johanneksen kirkko ja Pieni kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

73 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
Hotel Justus

Hotel Justus

Jauniela 24, Riga
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (195 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Riian historia- ja merenkulkumuseo ja Riian katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pyhän Pietarin kirkko ja Pyhän Jaakobin katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

106 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga

Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel, Riga

55 Elizabetes Street, Riga
9 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (31 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Kristuksen syntymän katedraali ja Vapauden muistomerkki sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pulveritorni ja Suuri kiltatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

85 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 päivää sitten
Tallink Hotel Riga

Tallink Hotel Riga

Elizabetes 24, Riga
3 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (99 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Berg's Bazaar, Vapauden muistomerkki ja Pyhän Johanneksen kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pulveritorni ja Pyhän Pietarin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 22 tuntia sitten
Wellton Centrum Hotel & Spa

Wellton Centrum Hotel & Spa

33 Kaleju Street, Riga
6 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (219 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Pyhän Johanneksen kirkko ja Pyhän Pietarin kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Suuri kiltatalo ja Pieni kiltatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

61 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 3 päivää sitten
Rixwell Elefant Hotel

Rixwell Elefant Hotel

Kalnciema Street 90, Riga
16 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (28 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

SPICE on 1,3 kilometrin ja päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Latvian yliopiston kasvitieteellinen puutarha ja Riian linna sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Cathedral Square ja Livu Akvaparks ovat myös 20 kilometrin päässä.

Kartta

Viimeksi varatut Riika Hotellit

Hotellit Riiassa – Euroopan metropolissa

Kaunis Riika sijaitsee itämeren rannalla ja sitä kutsutaan Euroopan metropoliksi. Riika on Latvian pääkaupunki ja sitä pidetään maantieteellisesti tärkeänä, sillä merkittävät kansainväliset maantiereitit sattuvat kulkemaan juuri Riian läpi tai ohitse.

Edulliset ja viihtyisät hotellit Riiassa

Riika tarjoaa mittavan valikoiman erihintaisia hotelleja kauniista vanhasta kaupungista, sekä aivan kaupungin keskustasta. Hotellit Riiassa ovat tunnetusti mukavia, ja hotellien palvelut vaihtelevat riippuen hotellista ja hinnasta. Useimmissa kaupungin hotelleissa on kuitenkin internet, ja hotellit Riiassa tarjoavat useamman yön viettävälle matkailijalle alennuksia ja jopa ilmaisia puheluita. Riian hotellien henkilökunta on ystävällistä ja avuliasta, mikä lisää vierailumukavuutta. Riian lentokenttä on reilu puolen tunnin ajomatkan päässä, ja bussiyhteydet lentokentän ja kaupungin välillä ovat hyvät. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Riiasta tai muista Latvian kaupungeista, kuten esimerkiksi Jurmalasta käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

Riian monimuotoiset nähtävyydet

Riika on kaupunki, jossa riittää nähtävää, ja suosituin kohde on Riikan Vanhakaupunki, joka kertoo kaupungin historiaa vanhoilla ja koristeellisilla rakennuksilla. Vanhassa kaupungissa sijaitsee Pyhän Pietarin katedraali, jonka tornissa avautuvat huikeat näkymät. Riian Tuomiokirkko on toinen varteenotettava nähtävyys. Mustapäiden talo, joka on erittäin koristeellinen rakennus Vanhassa kaupungissa, rakennettiin 1300-luvulla Riian suurelle killalle, mutta Mustapäiden killalle rakennus päätyi 1400-luvulla. Vanhassa kaupungissa sijaitsee myös Vapauden muistomerkki, jolla kunnioitetaan Latvian vapaussodassa kaatuneita. Latvian miehitysmuseo kertoo ajasta Neuvostoliiton ja natsi-Saksan vallan alla. Miehitysmuseon ulkonäköä on arvosteltu sen monen mielestä ruman ulkonäön takia. Lisäksi Väinäjoen ylitse on rakennettu useita siltoja, jotka kaikki on nimetty. Kaupungista löytyy myös suosittu rakastavaisten silta, jonne voi jättää ns. rakkauslukon ja heittää avaimen veteen. Vanhin silloista on keskustan rautatiesilta. Riiassa on myös kauniita puistoja, kuten esimerkiksi Mežaparksiin, jonka kupeesta löytyy muun muassa Riian eläintarha.

Shoppaile kauniissa Riiassa

Riika on kaupunki, jossa on mukava käydä ostoksilla, sillä edulliset hotellit Riiassa sijaitsevat lähellä kauppakeskuksia ja myymälöitä, ja kaupungin katujen lukuisat kukkaistutukset saavat mielen iloiseksi. Galerija Centrs on monta kerrosta korkea ostoskeskus, joka sisältää lähes kaikkea. Löydät vaatteita, elektroniikkaa, elintarvikkeita ja paljon muuta saman katon alta. Valtava kompleksi Galleria Riga on suhteellisen tuore rakennus, joka pitää sisällään kaikkea vaatteista asusteisiin ja kotiin. Lisäksi matkailija voi välillä aterioida ostosparatiisin Oyster Barissa, tai mennä kahdeksanteen kerrokseen kattoterassille nauttimaan vaikkapa kahvit samalla kun pääsee ihailemaan kaunista panoraamanäkymään Riian kaupungista. Tämän jälkeen on mukava jatkaa mahtavaa ostoskierrosta.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Riika

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.