Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Roslagen

Generator Stockholm 48 €
Generator Stockholm

Generator Stockholm

Torsgatan 10, Tukholma
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Generator Stockholm on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Casino Cosmopol Stockholm. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä 2 tähden hostellissa on 233 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

  Jumbo Stay 101 €
  Jumbo Stay

  Jumbo Stay

  Jumbovagen 4, Arlanda
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Jumbo Stay on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta SkyCity. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 1976 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 29 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

   Rygerfjord Hotel & Hostel 45 €
   Rygerfjord Hotel & Hostel

   Rygerfjord Hotel & Hostel

   Soder Malarstrand, Kajplats 13, Tukholma, Stockholm
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rygerfjord Hotel & Hostel on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tukholman kaupunginmuseo (Stockholms stadsmuseum). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 baaria ja ravintolan. Tässä vuonna 1950 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 90 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

    STF af Chapman & Skeppsholmen 58 €
    STF af Chapman & Skeppsholmen

    STF af Chapman & Skeppsholmen

    Flaggmansvägen 8, Tukholma
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     STF af Chapman & Skeppsholmen on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ruotsin kansallismuseo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 2 tähden hostellissa on 77 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Birka Hostel 33 €
     Birka Hostel

     Birka Hostel

     Luntmakargatan 14-16, Tukholma
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Birka Hostel on saanut hyvää palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Drottninggatan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä 2 tähden hostellissa on 47 huonetta.

      Mosebacke Hostel 57 €
      Mosebacke Hostel

      Mosebacke Hostel

      Högbergsgatan 26, Tukholma
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mosebacke Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fotografiskan valokuvataiteen museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kahvilan. Tässä 2 tähden hostellissa on 43 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

       Skanstulls Hostel 47 €
       Skanstulls Hostel

       Skanstulls Hostel

       Ringvägen 135, Tukholma
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Skanstulls Hostel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vitabergsparkenin puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 32 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        Reimersholme Hotel 55 €
        Reimersholme Hotel

        Reimersholme Hotel

        Reimersholmsgatan 5, Tukholma
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Reimersholme Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Långholmen. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 39 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.

         Patrician Hotel 83 €
         Patrician Hotel

         Patrician Hotel

         1 Fräsarvägen, Trångsund, Stockholms län
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          Patrician Hotel tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 43 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.

          City BackPackers Hostel 60 €
          City BackPackers Hostel

          City BackPackers Hostel

          Upplandsgatan 2a, Tukholma
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           City BackPackers Hostel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Drottninggatan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 2 tähden hostellissa on 27 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Vandrarhem Uppsala Centralstation 48 €
           Vandrarhem Uppsala Centralstation

           Vandrarhem Uppsala Centralstation

           Bangårdsgatan 13 A, Uppsala
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Vandrarhem Uppsala Centralstation on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Svavagallerianin ostoskeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kahvila ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            City Lodge Hostel 72 €
            City Lodge Hostel

            City Lodge Hostel

            Klara Norra Kyrkogata 15, Tukholma
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             City Lodge Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockholm Waterfront -kongressikeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 13 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokeron.

             Varaa Hostellit kohteessa Roslagen ebookersilta

             Kohteen Roslagen hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Roslagen

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Roslagen niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Roslagen. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Roslagen Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Roslagen Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Roslagen vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Roslagen parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Roslagen kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Roslagen saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Roslagen!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Roslagen

             Näytä kaikki 662 majoitusliikettä kohteessa Roslagen
             Hotell Norrort 40 €
             Hotell Norrort

             Hotell Norrort

             Fågelsångsvägen 1, Vallentuna
               
              2.5 kautta 5.0 Tähteä

              Täbyn ravirata, Täbyn keskusta ja Stinsenin ostoskeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Sollentuna Centrumin ostoskeskus ja Djursholmin linna ovat myös 20 kilometrin päässä. Kragstalundin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bällsta Roslagsbananin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

              Hotell Havsbaden i Grisslehamn 144 €
              Hotell Havsbaden i Grisslehamn

              Hotell Havsbaden i Grisslehamn

              Skatuddsvägen 1, Grisslehamn
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Grisslehamnin lauttaterminaali ja Grisslehamns Marina sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Rospiggarna Speedway ja Hallstaviks Golfklubb ovat myös 25 kilometrin päässä.

               Best Western The Public Hotel 90 €
               Best Western The Public Hotel

               Best Western The Public Hotel

               Storängstorget 14, Åkersberga
                 
                3.0 kautta 5.0 Tähteä

                Hagby Golf Club, Österåkers Golfklubb ja Akersberga Golf Glub 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Täbyn keskusta ja Stora Värtan ovat myös 20 kilometrin päässä. Åkersberga Roslagsbananin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tunagård Roslagsbananin asema 18 minuutin kävelymatkan päässä.

                Gimo Herrgård 138 €
                Gimo Herrgård

                Gimo Herrgård

                Bruksgatan, Gimo
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Öregrunds golfklubb ja Hallstaviks Golfklubb sijaitsevat 40 kilometrin päässä tästä lähellä rinteitä järven rannalla sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja. Östhammars gästhamn ja Öregrundin lauttalaituri ovat myös 40 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.