Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Rukan laskettelurinteet hotellit

Cumulus Resort Rukahovi

Cumulus Resort Rukahovi

Rukankylantie 15, Rukatunturi
4.0 kautta 5.0
4,0 / 5 (20 arvostelua)

Nämä majoitustilat sijaitsevat eri puolilla kaupunkia.

111 €

111 €
Arctic Boutique Hotel Rukan Kaarna

Arctic Boutique Hotel Rukan Kaarna

Hiihtostadionintie 1, Rukatunturi
4.5 kautta 5.0

Lähellä rantaa sijaitseva hotelli. Rukan laskettelurinteet, Kuru ja Etutuoli ovat lähellä. Lähellä sijaitsee myös Rukan hyppyrimäet.

Motel Willis West

Motel Willis West

Rukanriutta 13, Rukatunturi
3.0 kautta 5.0

Rukan laskettelurinteet, Kuru ja Etutuoli sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Rukan hyppyrimäet sijaitsee 2,8 kilometrin päässä.

Hotel Royal Ruka

Hotel Royal Ruka

Mestantie 1, Rukatunturi
3.5 kautta 5.0
4,7 / 5 (3 arvostelua)

Etutuoli, Kuru ja Rukan laskettelurinteet 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotelli. Rukan hyppyrimäet sijaitsee 3 kilometrin päässä.

UnelmaKelo

UnelmaKelo

Salmilammintie 4 RP 1, Rukatunturi
5.0 kautta 5.0

Lähellä rantaa sijaitseva luksusluokan huvila. Rukan laskettelurinteet, Kuru ja Etutuoli ovat lähellä. Lähellä sijaitsee myös Rukan hyppyrimäet.

UnelmaPovi

UnelmaPovi

Salmilammintie 4 RP 2, Rukatunturi
5.0 kautta 5.0

Luksusluokan mökki, jonka lähellä on Rukan laskettelurinteet, Kuru ja Etutuoli. Lähellä sijaitsee myös Rukan hyppyrimäet.

Kelokoto Chalets

Kelokoto Chalets

Mastorinteentie 4-6, Rukatunturi
4.5 kautta 5.0

Etutuoli, Kuru ja Rukan laskettelurinteet 3 kilometrin päässä tästä chalet. Rukan hyppyrimäet sijaitsee 2,8 kilometrin päässä.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Holiday Club Kuusamon Tropiikki

Kylpyläntie 5, Kuusamo
4.5 kautta 5.0
3,1 / 5 (29 arvostelua)

Puisto on 3,9 kilometrin päässä tästä golfkentän vieressä sijaitsevasta hotelli, josta on suora yhteys rinteeseen. Rukan laskettelurinteet ja Kuru sijaitsevat ...

Holiday Club Kuusamo Superior Apartments

Holiday Club Kuusamo Superior Apartments

Kylpyläntie 5, Kuusamo
4.5 kautta 5.0
4,0 / 5 (1 arvostelua)

Puisto on 4,6 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta huoneisto, josta on suora yhteys rinteeseen. Rukan laskettelurinteet ja Kuru sijaitsevat ...

Forenom Hostel Kuusamo

Forenom Hostel Kuusamo

Myllyntie 1, Kuusamo
3.0 kautta 5.0
3,0 / 5 (1 arvostelua)

Puisto on 1,4 kilometrin ja Kuusamon kirkko on 2,6 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta majatalo. Rukan laskettelurinteet ja Kuru ovat myös ...

Kartta

Hotellit Rukalla – talviurheilun keitaassa

Ruka on tunturi, joka sijaitsee Kuusamossa. Ruka on suosittu talviurheilulajeja harrastavien matkailijoiden mekka, jossa järjestetään myös erilaisia urheilutapahtumia talvisin. Ruka on myös kesäisin upea luontonähtävyys järvineen ja koskineen unohtamatta itse jylhää Rukatunturia.

Tyylikästä ja edullista hotelliasumista Rukalla

Hotellit Rukalla tarjoavat miellyttävää hotelliasumista lomailijoille ja liikematkalla oleville matkalaisille, sillä hinnat ovat huokeat ja palvelut monipuoliset. Maksuton Internet ja pysäköinti, sekä hintaan sisältyvä aamiainen ovat esimerkkejä erinomaisista palveluista. Ruka tarjoaa myös hieman erilaista hotelliasumista, jolloin asuminen on hieman itsenäisempää, sillä ateriat voidaan halutessa valmistaa itse. Etsi tarpeitasi vastaava edullinen hotelli Rukalta tai muista Suomen kaupungeista, kuten esimerkiksi Taivalkoskelta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

Rukan luontonähtävyydet

Rukalla suurin nähtävyys on luonto itse. Luontoa ja sen taideteoksia pääsee ihailemaan Oulangan kansallispuistoon, jossa sijaitsee suosittu Karhunkierros, joka on Suomen tunnetuin retkeilyreitti. Kansallispuistossa riittää muitakin hauskoja reittejä luonnonystävälle, ja reittien varrella voi lintujen innokas tarkkailija bongata harvinaisia lintulajeja. Ruka on aktiivinen kaikkina vuodenaikoina, sillä talvella hiihdettävät reitit ovat kesäisin erinomaisia vaellusreittejä. Rukan tunturin huipulle pääsee niin kävellen kuin myös hieman kevyemmin kätevällä maisemahissillä. Hissillä ylös mentäessä ovat maisemat myös aivan uskomattoman upeat. Tunturin huipulta pääsee alas myös kävellen tai jännittävällä kesäkelkkaradalla, joka on kokeilemisen arvoinen elämys! Vauhtia riittää ilman luntakin ja laskeutuminen alas sujuu takuulla nopeasti.

Harrasta Rukalla

Rukalla harrastetaan talvisin tunnetusti laskettelua ja hiihtoa, sekä järjestetään erilaisia talviurheilukilpailuja, kuten hiihto - ja freestylekilpailuja. Moottoriurheilusta pitävälle löytyy Rukalta moottorikelkkailua, ja hiihtämisen taitoa verestävä voi osallistua Rukalla järjestettävään hiihtokouluun. Ruka tarjoaa viikoittain erilaista ohjelmaa lomailijoille ja muille matkalaisille, jotka haluavat rentoutua hetken upeissa maisemissa. Ohjelma vaihtuu joka viikko ja aktiviteetit sisältävät kaikenlaista ohjelmaa, johon kannattaa tutustua lähemmin varaamassaan hotellissa Rukalla.

Kesäisin Ruka tarjoaa kalastusta, kanoottiretkiä ja hieman rohkeammalle myös koskenlaskua Kitkajoella. Pyöräily alueen luonnossa on myös hauska tapa tutustua Rukan maisemiin ja luonnonnähtävyyksiin. Kesäkelkkaradan lisäksi Rukalla voi myös pelata golfia tai pulahtaa uimaan. Kuumina päivinä voi ottaa rennosti ja nauttia auringon lämmöstä hotellin mukavassa lepotuolissa.

Matkamuistot

Rukalta kannattaa hankkia kotiin vietäväksi tai tuliaisiksi matkamuisto, joita löytyy Riipisen Riista- ja matkamuistomyymälästä Kauppakeskus Kumpareesta. Myymälästä löytyy erilaisia matkamuistoja, kuten avaimenperiä, viirejä ja puukkoja. Yrityksille löytyy yksilöllisiä liikelahjaratkaisuja, joita valikoima sisältää useita erilaisia. Kaupasta löytyy myös paikallisia riistaherkkuja, joista voi nauttia itse tai viedä mukanasi tuliaisiksi.

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.