Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Rukan laskettelurinteet hotellit

Arctic Boutique Hotel Rukan Kaarna

Arctic Boutique Hotel Rukan Kaarna

Hiihtostadionintie 1, Rukatunturi
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Rukan laskettelurinteet ja Rukan hyppyrimäet ovat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Puisto ja Kuusamon kirkko ovat myös 32 kilometrin ...

  Arctic Boutique Hotel Rukan Kaarna114 €

  Arctic Boutique Hotel Rukan Kaarna114 €
  Scandic Rukahovi

  Scandic Rukahovi

  Rukankylantie 15, Rukatunturi
   3.5 kautta 5.0
    
    
   3,8 / 5 (27 arvostelua)

   Nämä majoitustilat sijaitsevat eri puolilla kaupunkia.

   Scandic Rukahovi65 €

   Scandic Rukahovi65 €
   RukaTupa Aamuaurinko Chalets

   RukaTupa Aamuaurinko Chalets

   Ukkoherrantie 18, Rukatunturi
    3.5 kautta 5.0
     
     

    Rukan laskettelurinteet on 2 kilometrin ja Rukan hyppyrimäet on 3,3 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta chalet'sta. Puisto ja Kuusamon kirkko ...

    RukaTupa Aamuaurinko Chalets73 €

    RukaTupa Aamuaurinko Chalets73 €
    Kelokoto Chalets

    Kelokoto Chalets

    Mastorinteentie 4-6, Rukatunturi
     4.0 kautta 5.0
      
      

     Chalet, jonka lähellä on Rukan hyppyrimäet ja Rukan laskettelurinteet.

     Motel Willis West

     Motel Willis West

     Rukanriutta 13, Rukatunturi
      2.5 kautta 5.0
       
       

      Rinteiden vieressä lähellä latuja ja hiihtokoulua sijaitseva hotelli. Rukan laskettelurinteet ja Rukan hyppyrimäet ovat myös lähistöllä.

      Motel Willis West54 €

      Motel Willis West54 €
      UnelmaPovi

      UnelmaPovi

      Salmilammintie 4 RP 2, Rukatunturi
       5.0 kautta 5.0
        
        

       Rukan laskettelurinteet on 2,5 kilometrin ja Rukan hyppyrimäet on 3,8 kilometrin päässä tästä luksusluokan mökistä. Puisto ja Kuusamon kirkko ovat myös 32 kilometrin ...

       Hostel Matkailumaja RukaTupa

       Hostel Matkailumaja RukaTupa

       Ukkoherrantie 18, Rukatunturi
        2.0 kautta 5.0
         
         

        Rukan laskettelurinteet on 2 kilometrin ja Rukan hyppyrimäet on 3,3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hostellista.

        Hostel Matkailumaja RukaTupa63 €

        Hostel Matkailumaja RukaTupa63 €
        RukaTupa Cottages

        RukaTupa Cottages

        Ukkoherrantie 18, Rukatunturi
         3.5 kautta 5.0
          
          

         Rukan laskettelurinteet on 2 kilometrin ja Rukan hyppyrimäet on 3,3 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta mökistä. Puisto ja Kuusamon kirkko ovat ...

         RukaTupa Cottages55 €

         RukaTupa Cottages55 €
         RukaTupa Anjala Chalet

         RukaTupa Anjala Chalet

         Rinnetie 7, Rukatunturi
          4.0 kautta 5.0
           
           

          Rukan laskettelurinteet on 2,2 kilometrin ja Rukan hyppyrimäet on 3,5 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta chalet'sta. Puisto ja Kuusamon kirkko ...

          RukaTupa Anjala Chalet81 €

          RukaTupa Anjala Chalet81 €
          Hotel Royal Ruka

          Hotel Royal Ruka

          Mestantie 1, Rukatunturi
           3.0 kautta 5.0
            
            
           4,8 / 5 (5 arvostelua)

           Vuoristossa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Rukan laskettelurinteet ja Rukan hyppyrimäet.

           Kartta

           Hotellit Rukalla – talviurheilun keitaassa

           Ruka on tunturi, joka sijaitsee Kuusamossa. Ruka on suosittu talviurheilulajeja harrastavien matkailijoiden mekka, jossa järjestetään myös erilaisia urheilutapahtumia talvisin. Ruka on myös kesäisin upea luontonähtävyys järvineen ja koskineen unohtamatta itse jylhää Rukatunturia.

           Tyylikästä ja edullista hotelliasumista Rukalla

           Hotellit Rukalla tarjoavat miellyttävää hotelliasumista lomailijoille ja liikematkalla oleville matkalaisille, sillä hinnat ovat huokeat ja palvelut monipuoliset. Maksuton Internet ja pysäköinti, sekä hintaan sisältyvä aamiainen ovat esimerkkejä erinomaisista palveluista. Ruka tarjoaa myös hieman erilaista hotelliasumista, jolloin asuminen on hieman itsenäisempää, sillä ateriat voidaan halutessa valmistaa itse. Etsi tarpeitasi vastaava edullinen hotelli Rukalta tai muista Suomen kaupungeista, kuten esimerkiksi Taivalkoskelta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

           Rukan luontonähtävyydet

           Rukalla suurin nähtävyys on luonto itse. Luontoa ja sen taideteoksia pääsee ihailemaan Oulangan kansallispuistoon, jossa sijaitsee suosittu Karhunkierros, joka on Suomen tunnetuin retkeilyreitti. Kansallispuistossa riittää muitakin hauskoja reittejä luonnonystävälle, ja reittien varrella voi lintujen innokas tarkkailija bongata harvinaisia lintulajeja. Ruka on aktiivinen kaikkina vuodenaikoina, sillä talvella hiihdettävät reitit ovat kesäisin erinomaisia vaellusreittejä. Rukan tunturin huipulle pääsee niin kävellen kuin myös hieman kevyemmin kätevällä maisemahissillä. Hissillä ylös mentäessä ovat maisemat myös aivan uskomattoman upeat. Tunturin huipulta pääsee alas myös kävellen tai jännittävällä kesäkelkkaradalla, joka on kokeilemisen arvoinen elämys! Vauhtia riittää ilman luntakin ja laskeutuminen alas sujuu takuulla nopeasti.

           Harrasta Rukalla

           Rukalla harrastetaan talvisin tunnetusti laskettelua ja hiihtoa, sekä järjestetään erilaisia talviurheilukilpailuja, kuten hiihto - ja freestylekilpailuja. Moottoriurheilusta pitävälle löytyy Rukalta moottorikelkkailua, ja hiihtämisen taitoa verestävä voi osallistua Rukalla järjestettävään hiihtokouluun. Ruka tarjoaa viikoittain erilaista ohjelmaa lomailijoille ja muille matkalaisille, jotka haluavat rentoutua hetken upeissa maisemissa. Ohjelma vaihtuu joka viikko ja aktiviteetit sisältävät kaikenlaista ohjelmaa, johon kannattaa tutustua lähemmin varaamassaan hotellissa Rukalla.

           Kesäisin Ruka tarjoaa kalastusta, kanoottiretkiä ja hieman rohkeammalle myös koskenlaskua Kitkajoella. Pyöräily alueen luonnossa on myös hauska tapa tutustua Rukan maisemiin ja luonnonnähtävyyksiin. Kesäkelkkaradan lisäksi Rukalla voi myös pelata golfia tai pulahtaa uimaan. Kuumina päivinä voi ottaa rennosti ja nauttia auringon lämmöstä hotellin mukavassa lepotuolissa.

           Matkamuistot

           Rukalta kannattaa hankkia kotiin vietäväksi tai tuliaisiksi matkamuisto, joita löytyy Riipisen Riista- ja matkamuistomyymälästä Kauppakeskus Kumpareesta. Myymälästä löytyy erilaisia matkamuistoja, kuten avaimenperiä, viirejä ja puukkoja. Yrityksille löytyy yksilöllisiä liikelahjaratkaisuja, joita valikoima sisältää useita erilaisia. Kaupasta löytyy myös paikallisia riistaherkkuja, joista voi nauttia itse tai viedä mukanasi tuliaisiksi.

           Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.