Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa San Francisco

Tänä iltana Tänä iltana 23.7. - 24.7.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 27.7. - 29.7.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 3.8. - 5.8.

Aina edulliset San Francisco hotellit

Hotel Nikko San Francisco 179 €
Hotel Nikko San Francisco

Hotel Nikko San Francisco

222 Mason St, San Francisco
   
  3,6
  / 5 (7 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Westfield San Francisco Centre, San Francisco Museum of Modern Art ja Asian Art Museum of San Francisco sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Louise Davies Symphony Hall ja TransAmerica Pyramid ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Hotel Whitcomb 136 €
  Hotel Whitcomb

  Hotel Whitcomb

  1231 Market St, San Francisco
    
   3,0
   / 5 (9 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Orpheum Theater ja Asian Art Museum of San Francisco sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Louise Davies Symphony Hall ja Westfield San Francisco Centre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   San Francisco Marriott Marquis 188 €
   San Francisco Marriott Marquis

   San Francisco Marriott Marquis

   780 Mission Street, San Francisco
     
    4,3
    / 5 (7 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Westfield San Francisco Centre ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Asian Art Museum of San Francisco ja TransAmerica Pyramid ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Villa Florence San Francisco on Union Square 252 €
    Villa Florence San Francisco on Union Square

    Villa Florence San Francisco on Union Square

    225 Powell St, San Francisco
      
     4,1
     / 5 (8 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Westfield San Francisco Centre ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Asian Art Museum of San Francisco ja TransAmerica Pyramid ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – San Francisco

     Travelodge by Wyndham San Francisco Airport North 102 €
     Travelodge by Wyndham San Francisco Airport North

     Travelodge by Wyndham San Francisco Airport North

     326 S Airport Blvd, South San Francisco
       
      2,4
      / 5 (11 arvostelua)
      2.0 kautta 5.0

      San Franciscon lahti, Bayfront Park ja Cow Palace ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta motellista. Twin Peaks ja University of California San Francisco ovat myös 20 kilometrin päässä.

      Hotel North Beach 99 €
      Hotel North Beach

      Hotel North Beach

      935 Kearny Street, San Francisco
        
       2,8
       / 5 (4 arvostelua)
       2.0 kautta 5.0

       TransAmerica Pyramid, Coit Tower ja Exploratorium sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lombard Street ja Pier 39 ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Super 8 by Wyndham San Bruno /SF Intl Arpt West 181 €
       Super 8 by Wyndham San Bruno /SF Intl Arpt West

       Super 8 by Wyndham San Bruno /SF Intl Arpt West

       421 El Camino Real, San Bruno
         
        4,4
        / 5 (7 arvostelua)
        2.5 kautta 5.0

        Bayfront Park on 4,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. San Franciscon lahti ja Cow Palace sijaitsevat 15 kilometrin päässä. San Francisco State University ja San Franciscon eläintarha ovat myös 20 kilometrin päässä.

        The Urban 137 €
        The Urban

        The Urban

        507 Bush Street, San Francisco
          
         2.5 kautta 5.0

         Academy of Art University, Westfield San Francisco Centre ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. TransAmerica Pyramid ja Coit Tower ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Parhaat luksushotellit – San Francisco

         Palace Hotel, a Luxury Collection Hotel, San Francisco Hae hinnat
         Palace Hotel, a Luxury Collection Hotel, San Francisco

         Palace Hotel, a Luxury Collection Hotel, San Francisco

         2 New Montgomery St, San Francisco
           
          4,9
          / 5 (9 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Academy of Art University, San Francisco Museum of Modern Art ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. TransAmerica Pyramid ja Asian Art Museum of San Francisco ovat myös 2 kilometrin päässä.

          Fairmont San Francisco Hae hinnat
          Fairmont San Francisco

          Fairmont San Francisco

          950 Mason Street Atop Nob Hill, San Francisco
            
           3,6
           / 5 (8 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Gracen katedraali, TransAmerica Pyramid ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Lombard Street ja San Francisco Museum of Modern Art ovat myös 2 kilometrin päässä.

           The Scarlet Huntington San Francisco Hae hinnat
           The Scarlet Huntington San Francisco

           The Scarlet Huntington San Francisco

           1075 California St, San Francisco
             
            4.5 kautta 5.0

            Gracen katedraali, TransAmerica Pyramid ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lombard Street ja San Francisco Museum of Modern Art ovat myös 2 kilometrin päässä.

            Omni San Francisco Hotel 178 €
            Omni San Francisco Hotel

            Omni San Francisco Hotel

            500 California St, San Francisco
              
             4,5
             / 5 (2 arvostelua)
             4.5 kautta 5.0

             TransAmerica Pyramid ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lombard Street ja Coit Tower ovat myös 2 kilometrin päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut San Francisco Hotellit

             Hotellit San Franciscossa – Yhdysvaltain länsirannikon helmessä

             San Francisco, kultaisen sillan kaupunki Yhdysvaltain länsirannikolla on sanoinkuvaamattoman upea kaupunki koko loistossaan. Kaupunki on täynnä ympäri maailmaa tunnistettavia maamerkkejä sekä nähtävyyksiä, joita katsellessaan vierailija haukkoo varmasti henkeään. Hotellit San Franciscossa sijaitsevat kaupungin erilaisilla alueilla, joista jokaisella on omat tunnistettavat ominaispiirteensä. Vierailija voi varata hotellin mistä tahansa San Franciscon alueelta, ja kaupunkiin tutustuminen on silti helppoa, sillä julkinen liikenne toimii erittäin hyvin ja välimatkat ovat suhteellisen lyhyitä.

             Historia ja modernismi kohtaavat hotellitarjonnassa

             San Franciscon ydinkeskustan, Union Squaren ympärillä sijaitsevat, hotellit on rakennettu pääosin vanhoihin historiallisiin rakennuksiin, tarjoten näin vierailijalle upean sekoituksen historiallista asumista ja modernia ympäristöä. San Francisco on kuitenkin suhteellisen hintava matkakohde, sillä se on yksi maailman suosituimmista turistikohteista. Hotellit San Franciscossa vaihtelevat luonnollisesti palvelu- ja hintatasoltaan jonkin verran, mutta ne ovat yleisesti tasokkaita. Hotelleja löytyy eri puolilta kaupunkia, ja niin kuuluisa Chinatown, Financial District kuin North Beach (upeiden satamalaiturien alue) ovat edustettuina hotellitarjonnassa. Hinnoiltaan hotellit San Franciscossa vastaavat muiden Yhdysvaltain länsirannikon suurkaupunkien, kuten esimerkiksi Los Angelesinhintoja. Todella halpaa asumista ei hotelleista San Franciscossa löydä, mutta hyvissä ajoin suosituimman lomakauden (huhti-syyskuu) ulkopuolelle bookkaamalla omalle kukkarolle sopivan hinnan saattaa hyvinkin löytää.

             Golden Gate -silta ja lukematon määrä muita sanoinkuvaamattoman upeita nähtävyyksiä

             Yksi koko maapallomme upeimmista silloista, Golden Gate, on San Franciscon kaupunki ja se tarjoaa hulppeat näkymät niin kauas merelle kuin San Franciscon lahteenkin. Vuonna 1937 rakennettu silta on ihanteellinen lenkki- tai pyöräilykohde, sillä sekä pyöräilijöille että kävelijöille on omistettu omat kaistaleet eri puolilta siltaa. Aivan sillan kupeessa sijaitseva Golden Gate -puisto on myös erinomainen vierailukohde, sillä se tarjoaa yhtä lailla upeita näkymiä ja vehreää luontoa. Top3 -turistinähtävyyksiin sillan lisäksi ovat siksakkia kiemurteleva kuuluisa Lombard Street, josta on helppo kävellä sataman Fisherman’s Wharfiin, joka on kirjaimellisesti todellinen turistirysä. Hummerien, hyvien rapuannosten ja loisteliaiden näkymien takia se on kuitenkin käytännössä ”pakko nähdä” San Franciscon vierailun aikana. Katsele hetken aikaa Pier 39:ssä majailevia merileijonia, ja ota sitten lautta kuuluisalle Alcatrazin vankilasaarelle.

             Raitiovaunulla Chinatownin läpi ja sitten pyöräilylle puistoon

             Raitiovaunuajelu on pakko tehdä vierailun aikana vähintään kerran, ja useiden eri linjojen ansiosta sinun on helppo tutustua eri kaupunginosien tarjontaan. Polkupyörällä pääsee nopeasti paikasta toiseen – matkailija voi esimerkiksi pyöräillä ylös Twin Peaksille, josta on hulppeat näkymät kaupungin yli. Toinen suositeltava pyöräkohde on kaupungin länsirannalla sijaitseva Lake Merced Park, ja sen yhteydessä oleva San Francisco Zoo.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – San Francisco

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.