Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset San Francisco hotellit

Hotel Zephyr
Hotel Zephyr

Hotel Zephyr

250 Beach Street, San Francisco
   
  4,0
  / 5 (9 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Wax Museum at Fisherman's Wharf, Pier 39 ja Ripley's Believe It Or Not Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Aquarium of the Bay ja Ghirardelli Square ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Spero
  Hotel Spero

  Hotel Spero

  405 Taylor St, San Francisco
    
   4,5
   / 5 (2 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Powell and Market raitiovaunujen kääntöpaikka, San Francisco Museum of Modern Art ja Asian Art Museum of San Francisco sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Cable Car Museum ja San Franciscon kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Hotel Focus SFO
   Hotel Focus SFO

   Hotel Focus SFO

   111 Mitchell Ave, South San Francisco
     
    4,0
    / 5 (2 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Bayfront Park on 8 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta motellista. San Francisco State University ja Twin Peaks sijaitsevat 20 kilometrin päässä. University of California San Francisco ja AT&T Park ovat myös 20 kilometrin päässä.

    The Park Central San Francisco
    The Park Central San Francisco

    The Park Central San Francisco

    50 3rd St, San Francisco
      
     4,0
     / 5 (4 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Academy of Art University ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Westfield San Francisco Centre ja TransAmerica Pyramid ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Union Square
     Hotel Union Square

     Hotel Union Square

     114 Powell St, San Francisco
       
      2,0
      / 5 (1 arvostelua)
      3.5 kautta 5.0

      Westfield San Francisco Centre ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Asian Art Museum of San Francisco ja TransAmerica Pyramid ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Handlery Union Square Hotel
      Handlery Union Square Hotel

      Handlery Union Square Hotel

      351 Geary St, San Francisco
        
       4,0
       / 5 (20 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Westfield San Francisco Centre ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Asian Art Museum of San Francisco ja TransAmerica Pyramid ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Fairmont San Francisco
       Fairmont San Francisco

       Fairmont San Francisco

       950 Mason Street Atop Nob Hill, San Francisco
         
        3,6
        / 5 (8 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Gracen katedraali ja TransAmerica Pyramid sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Lombard Street ja Westfield San Francisco Centre ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Hotel Whitcomb
        Hotel Whitcomb

        Hotel Whitcomb

        1231 Market St, San Francisco
          
         3,0
         / 5 (9 arvostelua)
         3.5 kautta 5.0

         Orpheum Theater ja Asian Art Museum of San Francisco sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Louise Davies Symphony Hall ja Westfield San Francisco Centre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut San Francisco Hotellit

         Hotellit San Franciscossa – Yhdysvaltain länsirannikon helmessä

         San Francisco, kultaisen sillan kaupunki Yhdysvaltain länsirannikolla on sanoinkuvaamattoman upea kaupunki koko loistossaan. Kaupunki on täynnä ympäri maailmaa tunnistettavia maamerkkejä sekä nähtävyyksiä, joita katsellessaan vierailija haukkoo varmasti henkeään. Hotellit San Franciscossa sijaitsevat kaupungin erilaisilla alueilla, joista jokaisella on omat tunnistettavat ominaispiirteensä. Vierailija voi varata hotellin mistä tahansa San Franciscon alueelta, ja kaupunkiin tutustuminen on silti helppoa, sillä julkinen liikenne toimii erittäin hyvin ja välimatkat ovat suhteellisen lyhyitä.

         Historia ja modernismi kohtaavat hotellitarjonnassa

         San Franciscon ydinkeskustan, Union Squaren ympärillä sijaitsevat, hotellit on rakennettu pääosin vanhoihin historiallisiin rakennuksiin, tarjoten näin vierailijalle upean sekoituksen historiallista asumista ja modernia ympäristöä. San Francisco on kuitenkin suhteellisen hintava matkakohde, sillä se on yksi maailman suosituimmista turistikohteista. Hotellit San Franciscossa vaihtelevat luonnollisesti palvelu- ja hintatasoltaan jonkin verran, mutta ne ovat yleisesti tasokkaita. Hotelleja löytyy eri puolilta kaupunkia, ja niin kuuluisa Chinatown, Financial District kuin North Beach (upeiden satamalaiturien alue) ovat edustettuina hotellitarjonnassa. Hinnoiltaan hotellit San Franciscossa vastaavat muiden Yhdysvaltain länsirannikon suurkaupunkien, kuten esimerkiksi Los Angelesinhintoja. Todella halpaa asumista ei hotelleista San Franciscossa löydä, mutta hyvissä ajoin suosituimman lomakauden (huhti-syyskuu) ulkopuolelle bookkaamalla omalle kukkarolle sopivan hinnan saattaa hyvinkin löytää.

         Golden Gate -silta ja lukematon määrä muita sanoinkuvaamattoman upeita nähtävyyksiä

         Yksi koko maapallomme upeimmista silloista, Golden Gate, on San Franciscon kaupunki ja se tarjoaa hulppeat näkymät niin kauas merelle kuin San Franciscon lahteenkin. Vuonna 1937 rakennettu silta on ihanteellinen lenkki- tai pyöräilykohde, sillä sekä pyöräilijöille että kävelijöille on omistettu omat kaistaleet eri puolilta siltaa. Aivan sillan kupeessa sijaitseva Golden Gate -puisto on myös erinomainen vierailukohde, sillä se tarjoaa yhtä lailla upeita näkymiä ja vehreää luontoa. Top3 -turistinähtävyyksiin sillan lisäksi ovat siksakkia kiemurteleva kuuluisa Lombard Street, josta on helppo kävellä sataman Fisherman’s Wharfiin, joka on kirjaimellisesti todellinen turistirysä. Hummerien, hyvien rapuannosten ja loisteliaiden näkymien takia se on kuitenkin käytännössä ”pakko nähdä” San Franciscon vierailun aikana. Katsele hetken aikaa Pier 39:ssä majailevia merileijonia, ja ota sitten lautta kuuluisalle Alcatrazin vankilasaarelle.

         Raitiovaunulla Chinatownin läpi ja sitten pyöräilylle puistoon

         Raitiovaunuajelu on pakko tehdä vierailun aikana vähintään kerran, ja useiden eri linjojen ansiosta sinun on helppo tutustua eri kaupunginosien tarjontaan. Polkupyörällä pääsee nopeasti paikasta toiseen – matkailija voi esimerkiksi pyöräillä ylös Twin Peaksille, josta on hulppeat näkymät kaupungin yli. Toinen suositeltava pyöräkohde on kaupungin länsirannalla sijaitseva Lake Merced Park, ja sen yhteydessä oleva San Francisco Zoo.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa San Francisco

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.