Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Santorinin saari:

Kreikassa ei ole olemassa parempia lomakohteita kuin Santorini-saari. Siksi ebookers lupaa saamaan sinut sinne halvimpaan mahdolliseen hintaan. Suurin osa saaren vierailijoista ällistyy nähdessään saaren ensimmäistä kertaa, sillä sen ilmiömäiset rannikon jyrkänteet ovat täynnä valkopestyjä taloja sekä sinitornisia kirkkoja, jotka tuntuvat heijastavan koboltinväristä Aegeanin meren vettä. Aloita matkasi vierailemalla ebookers-sivustolla nähdäksesi parhaat saatavilla olevat hinnat.

 

Santorinin rannat ovat yksi koko saaren parhaista piirteistä. Saaren lounaispuolella sijaitsevat kolme saarta; Red, White ja Black, jotka on nimetty niiden taustalla olevien jyrkänteiden mukaan. Perissa-, Agios Georgios-, ja Perivolos –saaret sijaitsevat saaren kaakkoispuolella, alueella joka on tunnettu laajasta valikoimastaan vesiurheilua, joihin voit osallistua päivisin sekä yöelämästä, joka sykkii heti auringon laskeuduttua.

 

Kuten muillakin saarilla, matkustajat saapuvat Santorinille kesäisin, mutta se ei tee siitä parasta matkustusaikaa. Jos tahdot lämpimän lomasään ja alhaiset hinnat, vieraile syys-lokakuun aikaan. Sää on yhä lämmin, yleensä noin 21-32 astetta celsiusta sekä suurimmat ruuhkat ovat kadonneet. Tämän vuoksi paikalliset hotellit, kaupat sekä ravintolat alentavat hintojaan hyötyäkseen viimeisistäkin turistien dollareista. Suurin osa Santorinin suurista tapahtumista on uskonnollisia, kuten Holy Cross –festivaali 14.syyskuuta sekä Agia Zoni 10.lokakuuta, mutta lisäksi myös Kansainvälinen musiikkifestivaali tapahtuu syyskuun aikana. Jos haluat matkustaa Santoriniin ruuhkattoman kauden aikana, käytä ebookersia varataksesi matkasi ja säästät entistä enemmän rahaa.

Parhaat palat Santorinin saari

Santorinin huippukohteet

 • Fira

Fira on yli 300 metrin korkuinen muinainen, mutta aktiivinen tulivuori. Fira tarjoaa lukuisia kävelypolkuja ja uskomattomat auringonlaskunäkymät.

 • Megaron Gyzi -museo

Sukella 1500-luvun kaiverrusten maailmaan Firassa olevassa Megaron Gyzi –museossa.

 • Viinitarhat

Santorini on lukuisten viinitarhojen koti, kuten Halaris Wineryn ja Volcan Winesin, jotka valmistavat ainutlaatuisen makuista, kreikkalaista viiniä ja kumpikin toivottaa vierailijat tervetulleiksi.

 • Veneretket

Saarella on lukuisia palveluita, jotka tarjoavat veneretkiä tulivuorta katsomaan. Useimmat niistä myös pysähtyvät, jotta saat sukellettua alueen rikkipitoisiin kuumiin lähteisiin.

 

 • Muinainen Thira

Muinainen Thira sijaitsee korkean niemekkeen huipulla, vain 3 kilometriä Kamarista etelään. Thirassa sijaitsee muinaisia bysanttilaisia, roomalaisia ja kreikkalaisia raunioita.

 • Jazz-festivaali

Santorinin Jazz-festivaali on yksi saaren kuuluisimpia festivaaleja. Se järjestetään heinä- ja elokuussa.

 • Ifestia-festivaali

Santorinin asukkaat pitävät Ifestia-festivaalin joka elokuussa. Se sisältää tanssia, musiikkikonsertteja, näyttelyitä ja ilotulituksia Thera-tulivuoren kauan aikaa sitten tapahtuneen purkautumisen muistoksi.

 • Lóndsa-linna

Lóndsa-linna on yksi saaren parhaista ja romanttisimmista paikoista katsella auringonlaskua.

 • Akrotíri

Akrotírin arkeologinen kohde on huomattava, sillä se on yksi Euroopan vanhimmista tunnetuista kylistä. Siellä voit tunnelmoida saaren elämää 3500 vuoden takaa.

 • Volcan Wine -museo

Matkusta 8 metriä maanpinnan alapuolelle nähdäksesi Volcan Wine –museon kohteet niille perinteisessä cavana-sijainnissa.

Muita vinkkejä kohteesta Santorinin saari

 • Oia

Oialla on lukuisia hyvin pieniä, syrjäisiä rantoja, joille pääset ratsastamalla aasilla lyhyen matkaa tai kävelemällä jyrkänteiden yli.

 • Restaurant-Bar 1800

Jos haluat kokea klassisen kreikkalaisen ruoan moderniin aikaan, suuntaa Oiassa olevaan uusklassiseen kartanoon, jossa Restaurant-Bar 1800 sijaitsee.

 • Ernesto

Nappaa pala Santorinia mukaan paikallisilta taiteilijoilta aivan katolisen katedraalin lähellä sijaitsevasta Ernesto-taidekaupasta, Firasta.

 • Theoskepasti

Tulivuoren kraatterin korkeimmalla huipulla voit vierailla piilotetussa Theoskepastin kappelissa ja kokea sen upean merinäköalan.

 • Chelidonia-huvilat

Mikäli olet päättänyt yöpyä Chelidonia-huviloissa vierailusi aikana, tulet saamaan yksityisen terassin, jolta voit katsella auringonlaskua omasta rauhastasi.

 

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Santorinin saari:

Näytä kaikki 974 hotellia kohteessa Santorinin saari
Ira Hotel & Spa

Ira Hotel & Spa

Firostefani, Santorini
4.0 kautta 5.0
4,5 / 5 (2 arvostelua)

Petros M. Nomikoksen konferenssikeskus ja Arkeologinen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Thiran ...

Lilium Villas

Lilium Villas

Fira Town, Santorini
5.0 kautta 5.0
5,0 / 5 (2 arvostelua)

Santon viinitarha on 1,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Thiran esihistoriallinen museo ja Arkeologinen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. ...

124 €

124 €
Mill Houses Elegant Suites

Mill Houses Elegant Suites

Firostefani, Santorini
4.0 kautta 5.0
5,0 / 5 (3 arvostelua)

Wall Paintings of Thira Exhibition ja Arkeologinen museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Thiran esihistoriallinen ...

263 €

263 €
Loizos Apartments

Loizos Apartments

Fira, Santorini
3.5 kautta 5.0

Santorinin folkloristiikan museo ja Thiran esihistoriallinen museo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arkeologinen museo sijaitsee ...

Azzurro Suites

Azzurro Suites

Fira City, Santorini
4.0 kautta 5.0
2,0 / 5 (1 arvostelua)

Santon viinitarha on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Thiran esihistoriallinen museo ja Arkeologinen museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Santorinin ...

Katikies Hotel

Katikies Hotel

Oia, Santorini
5.0 kautta 5.0

Oian linna, Merimuseo ja Mnemossyne Gallery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Tramonto ad Oia ja Maritime Museum ovat ...

Heliotopos Hotel

Heliotopos Hotel

Imerovigli, Santorini
4.0 kautta 5.0
5,0 / 5 (1 arvostelua)

Skaroksen kallio ja Arkeologinen museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Thiran esihistoriallinen museo sijaitsee 2,4 kilometrin ...

Belvedere Suites

Belvedere Suites

Georgiou Nomikou Street, Santorini
4.0 kautta 5.0
5,0 / 5 (1 arvostelua)

Petros M. Nomikoksen konferenssikeskus ja Arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Thiran esihistoriallinen ...

Residence Suites

Residence Suites

Oia, Santorini
3.0 kautta 5.0
3,5 / 5 (2 arvostelua)

Maritime Museum, Ammoudi ja Tramonto ad Oia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Merimuseo ja Thirasia ovat myös 5 minuutin kävelymatkan ...

Agnadema Apartments

Agnadema Apartments

Firostefani, Santorini
3.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (2 arvostelua)

Petros M. Nomikoksen konferenssikeskus ja Arkeologinen museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Thiran esihistoriallinen ...

Kartta

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.