Pääosion alkuosa

Suositut Lomakeskukset – Si Sunthon

Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa 64 €
Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

88 Moo 7, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä 2 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 148 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

  Amari Phuket 128 €
  Amari Phuket

  Amari Phuket

  2 Meun-ngern Road, Patong, Phuket
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Amari Phuket on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 380 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

   Diamond Cliff Resort and Spa 88 €
   Diamond Cliff Resort and Spa

   Diamond Cliff Resort and Spa

   284 Prabaramee Road, Patong Beach, Patong, Phuket
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Diamond Cliff Resort and Spa on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 310 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

    Splash Beach Resort by Langham Hospitality Group 66 €
    Splash Beach Resort by Langham Hospitality Group

    Splash Beach Resort by Langham Hospitality Group

    65 Moo 4, Mai Khao Soi 4, Mai Khao, Phuket
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Splash Beach Resort by Langham Hospitality Group on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Splash Jungle Water Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 611 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach 109 €
     Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach

     Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach

     99 Muen-Ngoen Road, Tri-Trang Beach, Patong, Phuket
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Phuket Marriott Resort & Spa, Merlin Beach on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tri Trangin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 414 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

      The Kee Resort & Spa 75 €
      The Kee Resort & Spa

      The Kee Resort & Spa

      152/1 Taweewong Road, Patong, Phuket
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Kee Resort & Spa on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Thanon Bangla -katu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 244 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

       Le Meridien Phuket Beach Resort 108 €
       Le Meridien Phuket Beach Resort

       Le Meridien Phuket Beach Resort

       29 Soi Karon Nui, Muang, Karon, Phuket
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Le Meridien Phuket Beach Resort on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4,5 tähden lomakeskuksessa on 470 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.

        Thavorn Beach Village Resort & Spa Phuket 57 €
        Thavorn Beach Village Resort & Spa Phuket

        Thavorn Beach Village Resort & Spa Phuket

        6/2 Moo 6 Kamala, Kathu, Kamala, Phuket
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Thavorn Beach Village Resort & Spa Phuket on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Phuket Fantasea -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 185 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

         Novotel Phuket Karon Beach Resort and Spa 60 €
         Novotel Phuket Karon Beach Resort and Spa

         Novotel Phuket Karon Beach Resort and Spa

         568 Patak Road Karon Beach, Muang, Karon, Phuket
           
          4.5 kautta 5.0 Tähteä

          Novotel Phuket Karon Beach Resort and Spa on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Karonin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 224 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

          Burasari Phuket Resort & Spa 91 €
          Burasari Phuket Resort & Spa

          Burasari Phuket Resort & Spa

          18/110 Ruamjai Road, Patong, Phuket
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Burasari Phuket Resort & Spa on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 182 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

           Hyatt Regency Phuket Resort 81 €
           Hyatt Regency Phuket Resort

           Hyatt Regency Phuket Resort

           16/12 Moo 6, Kamala, Phuket
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Hyatt Regency Phuket Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kamalan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 201 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

            Banyan Tree Phuket 291 €
            Banyan Tree Phuket

            Banyan Tree Phuket

              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             Banyan Tree Phuket on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bang Taon ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-palvelu ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 175 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja yksityisen uima-altaan.

             Kohteen Si Sunthon Lomakeskukset sopivat niin perheille kuin pariskunnillekin

             Kohteen Si Sunthon Lomakeskukset ovat sopiva lomanviettopaikka monenlaisille matkailijoille. Lomakeskukset sopivat erilaisten lomanviettäjien tarpeisiin, ja sopiva vaihtoehto löytyy niin lapsiperheille, häämatkalaisille kuin seikkailulomista pitävillekin. Tämä johtuu ennen kaikkea siitä, että lomakeskukset ovat kooltaan isoja, joten niiden alueelle mahtuu monenlaisia palveluita. Kaikki tarvittava löytyy aivan läheltä – hienoista ravintoloista ja leikkipaikoista uima-altaisiin ja golfkenttiin.

             Kohteen Si Sunthon Lomakeskukset tarjoavat mahdollisuuden helpon loman viettämiseen. Paikalla on runsaasti henkilökuntaa, jonka tehtävänä on huolehtia lomanviettäjien tarpeista. Kaikki tarvittava järjestyy, olipa kyse sitten retkijärjestelyistä tai iltapalan tilaamisesta huoneeseen. On helppo päästä lomatunnelmaan, kun kaikki tarvittavat palvelut ovat lähietäisyydellä. Jos kaipaat pesulapalveluita tai rentouttavaa hierontaa, riittää, kun otat yhteyttä henkilökuntaan ja asia hoituu.

             Kohteen Si Sunthon Lomakeskukset hemmottelevat ylellisyydellään

             Lomakeskukset kuuluvat kohteen Si Sunthon tasokkaimpiin majoitusvaihtoehtoihin. Lomakeskuksissa majoittuvien käytössä on yleensä monia mukavuuksia, joihin kuuluvat esimerkiksi uima-allasalueet, kylpylät ja laadukkaat ravintolat. Nämä tekevätkin lomasta nauttimisen helpoksi. Myös huoneet on sisustettu ylelliseen tyyliin – marmorikylpyhuone, parveke upeilla näköaloilla ja muut modernit mukavuudet lisäävät lomanautintoa entisestään.

             Kohteen Si Sunthon Lomakeskukset – lomaile edullisesti

             Kohteen Si Sunthon Lomakeskukset tarjoavat myös mahdollisuuden loman viettämiseen edulliseen hintaan. Koska huonetyypeissä on runsaasti valinnan varaa, tämä mahdollistaa hintatason pysymisen kilpailukykyisenä moniin muihin majoituspaikkoihin verrattuna. Saatavilla on myös erilaisia pakettitarjouksia ja muita alennuksia, joiden avulla on mahdollista säästää lomakustannuksissa. Lapset saattavat esimerkiksi majoittua ilmaiseksi, mikä on hyvä uutinen, kun suunnittelet lomaa lasten kanssa. Joissakin lomakeskuksissa hintaan sisältyy täysihoito, jolloin rahaa ei kulu ravintoloissa syömiseen. Monissa kohteissa on tarjolla myös ilmainen kuljetuspalvelu, jota on kätevä käyttää taksin sijaan.

             Löydä ebookersilta kohteen Si Sunthon parhaat Lomakeskukset

             ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Si Sunthon Lomakeskukset, ja voit valita niistä itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit rajata hakutuloksia haluamiesi ominaisuuksien mukaan tai käyttää apuna kätevää karttatoimintoa, joka näyttää kaikki kohteen majoituspaikat.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Si Sunthon

             Näytä kaikki 3 765 majoitusliikettä kohteessa Si Sunthon
             Angsana Laguna Phuket 85 €
             Angsana Laguna Phuket

             Angsana Laguna Phuket

               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Surinin ranta on 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Patongin ranta ja Thanon Bangla -katu sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Phuketin viikonloppumarkkinat ja Kathun vesiputous ovat myös 25 kilometrin päässä.

              Villa Angelica Phuket - Baan Malinee 58 €
              Villa Angelica Phuket - Baan Malinee

              Villa Angelica Phuket - Baan Malinee

                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Boat Avenue Mall Phuketin ostoskeskus on 3,6 kilometrin ja Bang Taon ranta on 4,8 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Bang-Taon yömarkkinat ja Wat Si Sunthonin luostari ovat myös 5 kilometrin päässä.

               Villas Luxury Holidays Phuket Hae hinnat
               Villas Luxury Holidays Phuket

               Villas Luxury Holidays Phuket

                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Bang Taon ranta, Surinin ranta ja Kamalan ranta sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä luksusluokan huvilasta. Phuket Fantasea -teemapuisto ja Mai Khaon ranta ovat myös 20 kilometrin päässä.

                Bangtao Kanita House 21 €
                Bangtao Kanita House

                Bangtao Kanita House

                  
                 2.5 kautta 5.0 Tähteä

                 Boat Avenue Mall Phuketin ostoskeskus on 2,5 kilometrin ja Bang Taon ranta on 3,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Bang-Taon yömarkkinat sijaitsee 2,7 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.