Pääosion alkuosa

Suositut Lomakeskukset – Si Sunthon

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket 63 €
Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

12 Prabaramee Road, Patong Beach, Patong, Phuket
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Wyndham Sea Pearl Resort Phuket on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Thanon Bangla -katu. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 213 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Amari Phuket 171 €
  Amari Phuket

  Amari Phuket

  2 Meun-ngern Road, Patong, Phuket
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Amari Phuket on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 380 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

   DoubleTree by Hilton Phuket Banthai Resort 85 €
   DoubleTree by Hilton Phuket Banthai Resort

   DoubleTree by Hilton Phuket Banthai Resort

   94 Thaveewong Rd, Patong, Phuket
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    DoubleTree by Hilton Phuket Banthai Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Patongin ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 290 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

    Diamond Cliff Resort and Spa 134 €
    Diamond Cliff Resort and Spa

    Diamond Cliff Resort and Spa

    284 Prabaramee Road, Patong Beach, Patong, Phuket
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Diamond Cliff Resort and Spa on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 310 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

     The Royal Paradise Hotel & Spa 59 €
     The Royal Paradise Hotel & Spa

     The Royal Paradise Hotel & Spa

     135/23, 123/15-16 Rat-u-thit 200 pee Rd, Patong, Phuket
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Royal Paradise Hotel & Spa on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Thanon Bangla -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 350 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

      The Slate 137 €
      The Slate

      The Slate

        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       The Slate on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nai Yangin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 177 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

       Grand Mercure Phuket Patong 102 €
       Grand Mercure Phuket Patong

       Grand Mercure Phuket Patong

       1 Soi Ratuthit 200 Pi 2 Road, Patong Beach, Patong, Phuket
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Grand Mercure Phuket Patong on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 314 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

        The Charm Resort Phuket 71 €
        The Charm Resort Phuket

        The Charm Resort Phuket

        212 Thaweewong Road, Patong Beach, Patong, Phuket
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         The Charm Resort Phuket on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 246 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

         Novotel Phuket Resort 84 €
         Novotel Phuket Resort

         Novotel Phuket Resort

         282 Phrabaramee Rd, Patong Beach, Patong, Phuket
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Novotel Phuket Resort on saanut loistavaa palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden lomakeskuksessa on 217 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

          Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa 88 €
          Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

          Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa

          88 Moo 7, Prunai, Ko Yao, Phang Nga
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Loh Paretin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen sekä 2 ulkouima-allasta ja 6 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 148 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

           Kalima Resort & Spa, Phuket 115 €
           Kalima Resort & Spa, Phuket

           Kalima Resort & Spa, Phuket

           338/1 Prabaramee Rd., Patong Beach, Patong, Phuket
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Kalima Resort & Spa, Phuket on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 190 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

            Holiday Inn Resort Phuket 110 €
            Holiday Inn Resort Phuket

            Holiday Inn Resort Phuket

            52 Thaweewong Road, Patong Beach, Patong, Phuket
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Holiday Inn Resort Phuket on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden lomakeskuksessa on 398 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Si Sunthon

             Näytä kaikki 4 452 majoitusliikettä kohteessa Si Sunthon
             Angsana Laguna Phuket 127 €
             Angsana Laguna Phuket

             Angsana Laguna Phuket

               
              5.0 kautta 5.0 Tähteä

              Surinin ranta on 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Patongin ranta ja Thanon Bangla -katu sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Phuketin viikonloppumarkkinat ja Kathun vesiputous ovat myös 25 kilometrin päässä.

              Villa Angelica Phuket - Baan Malinee 94 €
              Villa Angelica Phuket - Baan Malinee

              Villa Angelica Phuket - Baan Malinee

                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Boat Avenue Mall Phuketin ostoskeskus on 3,6 kilometrin ja Bang Taon ranta on 4,8 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Bang-Taon yömarkkinat ja Wat Si Sunthonin luostari ovat myös 5 kilometrin päässä.

               Turtle Rooms 22 €
               Turtle Rooms

               Turtle Rooms

                 
                2.5 kautta 5.0 Tähteä

                Kahden sankarittaren muistomerkki ja Wat Si Sunthonin luostari 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Boat Lagoon Marina sijaitsee 4,8 kilometrin päässä.

                Picasso Villa Phuket - Paloma Hae hinnat
                Picasso Villa Phuket - Paloma

                Picasso Villa Phuket - Paloma

                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Boat Avenue Mall Phuketin ostoskeskus on 2 kilometrin päässä tästä huvilasta. Bang Taon ranta ja Laguna Phuket Golf Club sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Bang-Taon yömarkkinat sijaitsee 2,3 kilometrin päässä.