Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Sigtuna hotellit

1909 Sigtuna Stads Hotell

1909 Sigtuna Stads Hotell

Stora Nygatan 3, Sigtuna
5.0 kautta 5.0
5,0 / 5 (1 arvostelua)

Klockbacken ja Sigtunan satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotelli. Drakegården ja Sigtunan museo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan ...

Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Sigtunahöjden Hotell & Konferens

Hertigvägen 7, Sigtuna
4.0 kautta 5.0

Klockbacken, Sigtunan satama ja Sigtunan museo 3 kilometrin päässä tästä hotelli. Drakegården ja Olevisten kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens

Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens

Manfred Björkquists allé 4, Sigtuna
3.5 kautta 5.0

Sigtunan satama, Klockbacken ja Drakegården sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta hotelli. Sigtunan museo ja Olevisten ...

Hotell Kristina

Hotell Kristina

Rektor Cullbergs väg 1, Sigtuna
4.5 kautta 5.0

Sigtunan museo, Drakegården ja Olevisten kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Klockbacken ja Sigtunan satama ovat myös 15 minuutin ...

Stora Brännbo

Stora Brännbo

Stora Brännbovägen 2, Sigtuna
4.5 kautta 5.0
1,0 / 5 (1 arvostelua)

Klockbacken, Sigtunan satama ja Sigtunan museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotelli. Drakegården ja Olevisten ...

First Hotel Arlanda Airport

First Hotel Arlanda Airport

Pionjärvägen 81, Arlandastad
3.5 kautta 5.0
4,5 / 5 (2 arvostelua)

Märsta Centrumin ostoskeskus on 2,9 kilometrin ja Arlandastadin golfkerho on 3,4 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. SkyCity ...

Connect Hotel Arlanda

Connect Hotel Arlanda

Lindberghs Gata 10, Arlandastad
3.5 kautta 5.0
3,7 / 5 (16 arvostelua)

Eurostopin ostoskeskus on 0,7 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Märsta Centrumin ...

Langaton nettiEi toiminut, eikä henkilökunta osannut auttaa asian suhteen...
 Eeva 19.8.2015

71 €

71 €
Clarion Hotel Arlanda Airport

Clarion Hotel Arlanda Airport

Tornvägen 2, Arlanda
4.5 kautta 5.0
4,2 / 5 (4 arvostelua)

SkyCity on 0,5 kilometrin päässä tästä hotelli. Eurostopin ostoskeskus ja Märsta Centrumin ostoskeskus sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Arlandastadin golfkerho ...

Hyvä yöpymispaikka lentojen välilläLentokenttähotelli oli mainio vaihtoehto, kun edessä oli aikainen aamulento ja olin lentänyt Tukholman edellisenä päivänä. Ei lentomelua lainkaan. Hotelli ok ja palvelu toimii. Tosin sain huoneen, joka oli siivoamaton. Ja välittömästi upgradingin. Ihmettelin, ettei kypyhuoneessa ollut lainkaan hiushampoota ...
 Seija S. 18.4.2016
Good Morning Arlanda

Good Morning Arlanda

Lindskrogsvägen 7, Arlanda
3.5 kautta 5.0
3,8 / 5 (5 arvostelua)

SkyCity on 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Märsta Centrumin ostoskeskus ja Eurostopin ostoskeskus sijaitsevat ...

ok hotelli lentoasema yöpymiseenlentoaseman bussi pysäkillä on puhelinnumero,johon soittamalla tulevat hakemaan hotelliin ja vievät takaisin. tämä palvelu ei maksa erikseen mitään,kuuluu huoneen hintaan.
  10.9.2017
Radisson Blu SkyCity Hotel

Radisson Blu SkyCity Hotel

Between Terminal 4 and 5, Box 82, Arlanda
5.0 kautta 5.0
4,2 / 5 (5 arvostelua)

SkyCity on 0,6 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotelli. Arlandastadin golfkerho ja Steningen linna sijaitsevat 15 kilometrin päässä. International Golf ...

Hyvä sijainti lentokentälläRauhallinen hotelli lentokentällä, jonne kulku suoraan terminaalista sisäkautta. Mukavan hiljainen huone sijainnistaan huolimatta. Hyvät leveät vuoteet. Yleisilmeeltään huone oli vähän vanhahtavan oloinen kokolattiamattoineen.
  19.12.2016
Kartta
Tutustu kohteeseen Sigtuna

Täydellisen lomakohteen valinta tarkoittaa myös täydellisen majoituksen löytämistä. Me ebookersilla haluamme jakaa kanssasi asiantuntemuksemme matkakohteisiin ja majoitusvaihtoehtoihin liittyen. Valitse seuraavaksi matkakohteeksesi Sigtuna, ja jätä loput meidän hoidettavaksemme.

Hyvä mutta halpa hotelli kohteessa Sigtuna löytyy helposti ebookersin avulla! Lue matkailijoiden arvioita eri vaihtoehdoista ja löydä helposti sinun tarpeisiisi sopiva majoitus. Tämän kaupungin hotellit tunnetaan siitä, että STAFF ja VALUE ovat huippuluokkaa.


La météo à Sigtuna

Sigtuna, où faire votre shopping ?

En franchissant les portes de Datorkraft ja Spacetronic Stockholm AB à Sigtuna, vous comprendrez en voyant le sourire sur le visage des membres de votre famille que chacun trouvera l'appareil électronique qu'il attendait depuis si longtemps.


Les activités en plein air à Sigtuna

Faites l'expérience du grand air en essayant toutes les activités géniales qui sont proposées à Sigtuna. Et profitez de l'occasion pour vous faire de nouveaux amis.

Pensez à programmer vos activités et excursions en fonction de vos envies mais aussi de la météo. Il n'y a rien de tel que Värtahamnen, Grimstaskogen, Da Peppe Due, Fågelöuddebadet ja Stockholms Hamn AB les jours de beau temps.


Arts & Culture à Sigtuna

Votre esprit tout entier et vos sens seront captivés par Sigtuna. Cette ville peut s'enorgueillir d'un fabuleux héritage culturel et de magnifiques expositions d'art.

Vous êtes un grand amateur de lecture et vous avez besoin d'un nouveau roman pour occuper vos moments de détente durant ces vacances dans la ville ? Découvrez Press Stop, Point, Pocket Shop AB, News And Books ja Global News And Books !

En vacances à Sigtuna, ne vous limitez pas au soleil et au farniente ! Choisissez des activités culturelles qui vous permettront de tout savoir sur la ville et son histoire. Emmenez famille et amis au Arlanda flygsamlingar pour un moment surprenant.


Sigtuna, les restaurants à ne pas rater

Explorez de nouveaux horizons culinaires durant votre séjour à Sigtuna. Offrez-vous quelques bons repas dans les meilleurs établissements de la ville.

Pour allier gourmandise et régime alimentaire particulier, vous allez pouvoir profiter des cartes de Max Arlanda, Restaurang Academian, Buffé, O'Learys Arlanda T5 ja Taste, à Sigtuna. Choisissez votre établissement en fonction de vos besoins spécifiques.


Comment se rendre à Sigtuna

Globe-trotter dans l'âme ou voyageur invétéré, la ville est faite pour vous ! Avec ses aéroports, elle est le point de départ idéal pour un voyage vers l'étranger. Alors embarquez via Stockholm Arlanda Airport, Bromma Stockholm Airport, Swedavia AB ja Flygtorget et offrez-vous un moment d'exception !


Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.