Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Sipoo hotellit

51 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 21 tuntia sitten
Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

Lonnrotinkatu 13, Helsinki
15 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,3
/ 5 (36 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Helsingin vanha kirkko ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Nykytaiteen museo Kiasma ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

105 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 19 tuntia sitten
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
4 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (44 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Esplanadi, Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Ateneumin taidemuseo ja Presidentinlinna ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

77 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Hotel Arthur

Hotel Arthur

Vuorikatu 19, Helsinki
15 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,3
/ 5 (181 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Kinopalatsi Movie Theater Complex ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

90 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
GLO Hotel Art

GLO Hotel Art

Loennrotinkatu 29, Helsinki
5 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (108 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Hietalahden kirpputori, Ateneumin taidemuseo ja Nykytaiteen museo Kiasma sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori ovat myös 2 kilometrin päässä.

85 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 8 tuntia sitten
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Ruoholahdenranta 3, Helsinki
37 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,5
/ 5 (25 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Hietalahden kirpputori, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä.

80 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 9 tuntia sitten
Hotel Helka

Hotel Helka

Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki
22 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (161 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Luonnontieteellinen museo, Temppeliaukion kirkko ja Eduskuntatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Nykytaiteen museo Kiasma ja Kampin keskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

130 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
Hilton Helsinki Airport

Hilton Helsinki Airport

Lentaejaenkuja 1, Vantaa
12 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (149 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Suomen ilmailumuseo on 1,5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Saimaa Canal ja Keimola Golf ovat myös 15 kilometrin päässä.

106 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Scandic Simonkenttä

Scandic Simonkenttä

Simonkatu 9, Helsinki
6 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (120 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kauppakeskus Forum, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Sipoo

Jos matkakohteesi on Sipoo, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Sipoo hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Sipoo hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Sipoo hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Sipoo on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Sipoo hotellia

Kohteesta Sipoo löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Sipoo hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Sipoo olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Sipoo

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.