Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Sipoo hotellit

Villa Sibbe 90 €
Villa Sibbe

Villa Sibbe

Joensuun raitti 58, Sibbo
   
  3.5 kautta 5.0
  Köningsviken vacations in Sipoo 73 €
  Köningsviken vacations in Sipoo

  Köningsviken vacations in Sipoo

  Sivermaantie 30, Sibbo
    
   3.5 kautta 5.0

   Lähellä rantaa sijaitseva chalet. Nevas Golf on myös lähellä. Alueella sijaitsee myös Vuosaari Golf ja Porvoon tuomiokirkko.

   GLO Hotel Art 99 €
   GLO Hotel Art

   GLO Hotel Art

   Loennrotinkatu 29, Helsinki
     
    3,9
    / 5 (115 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Hietalahden kirpputori, Ateneumin taidemuseo ja Nykytaiteen museo Kiasma sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori ovat myös 2 kilometrin päässä.

    Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu 72 €
    Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

    Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

    Lonnrotinkatu 13, Helsinki
      
     3,3
     / 5 (37 arvostelua)
     2.5 kautta 5.0

     Ruotsalainen teatteri ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nykytaiteen museo Kiasma ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Helka 80 €
     Hotel Helka

     Hotel Helka

     Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki
       
      4,0
      / 5 (165 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Luonnontieteellinen museo, Temppeliaukion kirkko ja Eduskuntatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Nykytaiteen museo Kiasma ja Kampin keskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Arthur 79 €
      Hotel Arthur

      Hotel Arthur

      Vuorikatu 19, Helsinki
        
       3,3
       / 5 (188 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Casino Helsinki ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Radisson Blu Royal Hotel Helsinki 98 €
       Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

       Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

       Runeberginkatu 2, Helsinki
         
        4,1
        / 5 (164 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Kampin keskus ja Nykytaiteen museo Kiasma sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ateneumin taidemuseo ja Kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki 93 €
        Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

        Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

        Ruoholahdenranta 3, Helsinki
          
         4,4
         / 5 (32 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Hietalahden kirpputori, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Sipoo

         Jos matkakohteesi on Sipoo, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Sipoo hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Sipoo hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Sipoo hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Sipoo on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Sipoo hotellia

         Kohteesta Sipoo löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Sipoo hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Sipoo olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Sipoo

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.