Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Sipoo hotellit

Köningsviken vacations in Sipoo 91 €
Köningsviken vacations in Sipoo

Köningsviken vacations in Sipoo

Sivermaantie 30, Sibbo
   
  3.5 kautta 5.0

  Nevas Golf on 4,7 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta chalet'sta. Vuosaari Golf ja Porvoon tuomiokirkko sijaitsevat 32 kilometrin päässä. Hietaranta Beach ja Hietaniemen uimaranta ovat myös 40 kilometrin päässä.

  Villa Sibbe 81 €
  Villa Sibbe

  Villa Sibbe

  Joensuun raitti 58, Sibbo
    
   3.5 kautta 5.0

   Tämä lähellä rantaa sijaitseva majatalo on samalla alueella kuin Nevas Golf. Alueella sijaitsee myös Vuosaari Golf ja Kauppakeskus Jumbo.

   Radisson Blu Royal Hotel Helsinki 102 €
   Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

   Radisson Blu Royal Hotel Helsinki

   Runeberginkatu 2, Helsinki
     
    4,1
    / 5 (173 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Kampin keskus ja Nykytaiteen museo Kiasma sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Ateneumin taidemuseo ja Kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Arthur 87 €
    Hotel Arthur

    Hotel Arthur

    Vuorikatu 19, Helsinki
      
     3,3
     / 5 (193 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Casino Helsinki ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Helka 85 €
     Hotel Helka

     Hotel Helka

     Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki
       
      4,0
      / 5 (170 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Luonnontieteellinen museo, Temppeliaukion kirkko ja Eduskuntatalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Kampin keskus ja Nykytaiteen museo Kiasma ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      GLO Hotel Art 93 €
      GLO Hotel Art

      GLO Hotel Art

      Loennrotinkatu 29, Helsinki
        
       3,9
       / 5 (121 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Hietalahden kirpputori ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Nykytaiteen museo Kiasma ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Scandic Park Helsinki 87 €
       Scandic Park Helsinki

       Scandic Park Helsinki

       Mannerheimintie 46-48, Helsinki
         
        4,0
        / 5 (134 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Suomen kansallisooppera, Finlandia-talo ja Kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Scandic Simonkenttä 84 €
        Scandic Simonkenttä

        Scandic Simonkenttä

        Simonkatu 9, Helsinki
          
         4,0
         / 5 (133 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Kauppakeskus Forum, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Sipoo

         Jos matkakohteesi on Sipoo, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Sipoo hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Sipoo hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Sipoo hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Sipoo on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Sipoo hotellia

         Kohteesta Sipoo löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Sipoo hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Sipoo olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Hotellit Sipoo

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.