Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Kartta

Viimeksi varatut Split Hotellit

Hotel Luxe
4.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 8 tuntia sitten
Piazza Heritage Hotel
4.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 14 tuntia sitten
Dioklecijan Hotel & Residence
4.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 17 tuntia sitten
Villa Lavanda
4.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 24 tuntia sitten
Pansion Amigos
3.5 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 27 tuntia sitten
Le Meridien Lav, Split
5.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 37 tuntia sitten
Radisson Blu Resort Split
4.0 kautta 5.0
Viimeisin varaus: 38 tuntia sitten

Hotellit Splitissä – Välimeren helmessä

Split on aurinkoinen lomakaupunki Kroatiassa Adrianmeren rannalla. Kaikista Välimeren paikoista juuri Split voi kehua olevansa yksi niistä paikoista, joissa aurinko paistaa eniten, tehden kaupungista täydellisen lomanviettopaikan.

Edulliset ja monipuoliset hotellit Splitissä

Split tarjoaa matkailijalle edullisia hotelleja eri hintaluokista kaupungin keskustasta rannan tuntumasta. Korkealaatuiset ja viihtyisät hotellit Splitissä sisältävät erilaisia palveluja riippuen hotellivalinnasta. Palvelut, kuten esimerkiksi wi-fi, lentokentälle kuljetus, huonepalvelu ja lämmitetty uima-allas löytyvät hotellivalikoimasta. Etsi siis vain tarpeisiisi sopiva edullinen hotelli Splitistä tai muista Kroatian kaupungeista, kuten esimerkiksi Trogirista käyttämällä kätevää hakukonettamme.

Splitin kauniit nähtävyydet

Splitin tunnetuimpia nähtävyyksiä on upea Riva-rantabulevardi viihtyisine kahviloineen ja ravintoloineen, mutta kaikkein kuuluisin nähtävyys on kuitenkin Diocletianuksen komea palatsi, joka on peräisin muinaisen Rooman ajoilta. Palatsin alueelta löytyy muun muassa kaupunginmuseo, etnografinen museo, Vidovic-galleria ja katedraali, jossa sijaitsee Diocletianuksen mausoleumi. Vanhassakaupungissa kannattaa tutustua muihinkin nähtävyyksiin, kuten esimerkiksi massiiviseen Gregorius Ninskin -patsaaseen sekä kauniiseen Narodni trg -aukioon, jossa on hyvä levähtää ja ostaa vaikkapa jäätelöä aukion laidalla olevasta myymälästä. Vanhankaupungin Marmontova-pääkatu on viihtyisä kävelykatu, jonka varrelta löytyy ylellisiä liikkeitä ja muuta ihailtavaa, kunnes saavutaan palmujen varjostamalle Riva-rantabulevardille, jossa voi vaikkapa nauttia kupin kahvia ja leivonnaisen.

Kulttuurinnälkäiset voivat tutustua Splitin Kansallisteatteritaloon, josta voikin seuraavaksi suunnistaa kaupungin tavarataloon ostamaan esimerkiksi tuliaisia. Maisemia ihailemaan voi lähteä kaupungin keskustan kupeessa olevaan ja Splitin asukkaiden suosimaan Marjan-kukkulalle, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ja maisemien katseluun. Monet kävelevät kukkulalle ja nauttivat virvokkeita Vidilica-kahvilassa ennen matkan jatkamista kukkulalle näkymää ihailemaan. Aluuelta löytyy myös useita upeita metsäpolkuja. Kävelyretken jälkeen on mukava pulahtaa kastelemaan itsensä Splitin suosituimmalle uimarannalle, joka on kaupungin keskustan kupeessa sijaitseva Bacvice.

Split – helppoa shoppailua

Kaupunki tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet suorittaa ostoksia helposti ja kätevästi, sillä edulliset hotellit Splitissä sijaitsevat aivan ostospaikkojen kupeessa. Monet liikkeet puolestaan sijaitsevat lähellä toisiaan, joten ostoskierros sujuu vaivattomasti. Splitin parhaimmat ostospaikat sijaitsevat aivan ydinkeskustassa ja vanhankaupungin alueella. Hyvänä esimerkkinä tästä on Diocletianuksen palatsin alla, kellaritiloissa nykyään oleva myymälä, josta löytyy laaja valikoima kaupungille tyypillisiä tuliaisia aina käsitöistä taiteeseen. Vanhankaupungin markkinat on hauska tapa tutustua paikallisiin tuotteisiin, ja Splitin markkinoilta löytyy myös vaatteita, laukkuja ja muita nahkatavaroita. Ydinkeskustan ehdoton ostoskatu on Marmontova-katu, josta innokas shoppailija löytää tunnettujen myymäläketjujen liikkeitä ja tasokkaita vaateliikkeitä. Keskustan isokokoinen tavaratalo Prima sisältää kaikkea mahdollista mitä tavarataloissa myydään.

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.