Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Syracuse – Matkat

Kuulutko niihin matkailijoihin, jotka haluavat ennen kaikkea irtautua arjesta ja nauttia uusista maisemista ja kokemuksista? Kohteen Syracuse matkat sopivat juuri sinulle.

Syracuse – Matkat

Syracuse sijaitsee lyhyen matkan päässä naapurikaupungista (Floridia), jonne pääsee ajamalla 16 km länteen päin. Pääkaupunki Rooma sijaitsee kauempana, ja sen voi saavuttaa matkaamalla 590 km luoteeseen.

Syrakusan trooppinen akvaario tarjoaa mahdollisuuden pulahtaa elämää kuhisevaan maagiseen vedenalaiseen maailmaan. Jotkut altaiden asukeista kannattaa kuitenkin jättää omaan rauhaansa, joten on parempi pysyä kuivalla maalla!

Ei ole kovin montaa asiaa, jotka vetäisivät vertoja päivälle meren rannalla. Alueen parhaimpiin kohteisiin kuuluvat Terrauzzan ranta ja Fontane Bianchen ranta, joissa pääset kastamaan varpaasi meriveteen. Haluatko kerätä enemmän aarteita simpukkakokoelmaasi? Siinä tapauksessa sinun kannattaa lisätä vierailtavien kohteiden listallesi myös Arenella Beach ja Ogninan ranta.

Meillä kaikilla on tavoitteena pitää yllä kokonaisvaltaista hyvinvointia, eikö totta? Unohda salilla käyminen ja erinäisten ruoka-aineiden välttely. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavutat kohteiden Riserva Naturale Fiume Ciane e Saline di Siracusa ja Dionysoksen korva rentouttavien maisemien keskellä.

Museo del Papiro on paikka, jossa on tarjolla kiinnostavia näyttelyitä ja kokoelmia. Kiertele omaan tahtiisi tai kysy, voitko osallistua opastetulle kierrokselle.

Laivanrakennuksella ja navigointitekniikoilla on ollut tärkeä merkitys monien maiden kehitykselle. Jos haluat oppia lisää seudun merenkulun menneisyydestä, ota suunnaksi Syrakusan merimuseo.

Technopark Archimedes tarjoaa mahdollisuuden oppia tieteen viimeisimmistä innovaatioista. Tieteellä on paljon muutakin annettavaa. Ota suunnaksi esimerkiksi Arkimedeion-museo, josta löytyy paljon lisää kiinnostavaa nähtävää.

On onni, että sinun ei tarvitse lähteä vaivalloiselle tutkimusretkelle päästäksesi tutustumaan moniin luonnon aarteisiin ja ihmiskunnan historiaa valottaviin esineisiin. Siitä pitää huolen Museo Archeologico Regionale Paolo Orsi (museo), joka pursuaa epätavallisia näyttelyesineitä ja ainutlaatuisia löydöksiä.

Ihastu ja nauti kohteen Palazzo Bellomo -aluegalleria upeista taidekokoelmista. Jos jokin töistä miellyttää sinua erityisesti, kannattaa selvittää voitko saaada jotakin lisätietoa tekijästä.

Älä tyydy vain kirjoitettuun tietoon, vaan käy myös paikan päällä katsomassa! Museum of Cinema antaa mielenkiintoisen katsauksen ihmisiin, paikkoihin ja tapahtumiin, jotka ovat jättäneet jälkensä vuosien saatossa tähän seutuun.

Voit hypätä lennosta sisälle menneisiin aikohin vierailemalla kohteessa Apollon temppeli tai Roman Amphitheatre (teatteri). Fonte Aretusa (lähde) ja Catacombs of St. John (katakombit) kannattaa myös tarkistaa.

Voit tehdä kierroksen kohteen Castello Maniace (linna) muurien ympärillä ja hämmästellä samalla tämän koko seudun puolustuksessa olennaisessa asemassa olleen rakennuksen myrskyisää historiaa.

Saat tietää ihmisistä, jotka joskus ovat kutsuneet kohteita Palazzo Montalto ja Palazzo Arcivescovile kodikseen. Kyselepä opastettuja kiertomatkoja näihin upeisiin residensseihin, jos olet utelias kurkistamaan tarkemmin.

Tornien ja vankkojen kivimuurien tehtävä oli suojella asukkaita vihollisen hyökkäyksiltä. Vaikuttava arkkitehtuuri ja kiehtova historia tekevät paikasta käymisen arvoisen.

Syrakusan katedraali ja Madonna delle Lacrime (pyhättö) tekevät vaikutuksen rauhallisella ilmapiirillään, vaikka et olisikaan kiinnostunut hengellisistä paikoista. Santa Lucian kirkko ja Basilica Santa Lucia al Sepolcro ovat myös kohteita, joilla on tärkeä historiallinen merkitys.

Lähes jokaisessa kaupungissa on toreja ja aukioita, jotka ovat ihmisten kokoontumispaikkoja. Piazza Archimede ja Piazza Santa Lucia ovat paikkoja, joissa pidetään myös monenlaisia kiinnostavia tapahtumia. Myös Piazza del Duomo on paikka, jossa voit pysähtyä hetkeksi, katsella ympärillesi ja tarkkailla ihmisten arkipuuhia.

Majesteettinen Punta Castelluccio -majakka on majakka, joka on uhmannut luonnonvoimia ajan saatossa. Jos saat kiivetä majakan huipulle, saat hyvän tilaisuuden katsella kauas horisonttiin ja ihailla alapuolella avautuvia upeita maisemia.

Katedraalinaukion hypogeum ja Chiesa del Borgo Vecchio ovat kaksi merkittävää monumenttia, jotka tulevat seisomaan tukevasti paikallaan vielä kauan senkin jälkeen, kun niiden luomista inspiroineet ihmiset ja tapahtumat ovat hälvenneet ihmisten muistoista.

Antico Mercato on hyvä vierailukohde siinä tapauksessa, jos sinun pitää ostaa joitain matkalaukusta unohtuneita välttämättömyystavaroita. Täältä löydät myös muita houkuttelevia tuotteita, kuten matkamuistoja ja tuliaisia.

Tunnetut Kreikkalainen teatteri ja Teatro dei Pupin nukketeatteri tarjoavat tilaisuuden nauttia korkeatasoisesta viihteestä. Miksi et tarkastaisi niiden tapahtumakalenteria ja suuntaisi pitämään hauskaa?

Syracuse – Hotellit

Oletko jo valmis valitsemaan majoituksesi? Sinua onnisti! ebookersin sivustolla on tälläkin hetkellä varattavissa yli 127 majoitusliikettä tällä paikkakunnalla.

Onneksi tällä alueella on lukuisia majoitusliikkeitä, jotka mahdollistavat reissaamisen kaikilla budjeteilla. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei rasita luottokorttia liikaa mutta jossa voit silti yöpyä mukavasti, kannattavia vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Le Residenze Archimede (Traversa Renella SP 58) ja Palazzo del Sale (Via Santa Teresa 25). Vaihtoehtoisesti voit antaa ammattitaitoisen henkilökunnan majoitusliikkeessä Grand Hotel Minareto tai Algila' Ortigia Charme Hotel palvella sinua kuin kuningasta. Olet vihdoinkin lomalla, joten anna itsellesi lupa elää ruhtinaallisesti!

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Syracuse

Näytä kaikki 1 164 majoitusliikettä kohteessa Syracuse
Grande Albergo Alfeo

Grande Albergo Alfeo

Via Nino Bixio 5, Syracuse, SR
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,3/5 (3 arvostelua)

  Grande Albergo Alfeo on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollon temppeli. ...

  Grande Albergo Alfeo60 €

  Grande Albergo Alfeo60 €
  Algila' Ortigia Charme Hotel

  Algila' Ortigia Charme Hotel

  Via Vittorio Veneto 93, Syracuse, SR
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (4 arvostelua)

   Algila' Ortigia Charme Hotel on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Apollon ...

   Algila' Ortigia Charme Hotel171 €

   Algila' Ortigia Charme Hotel171 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.