Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Százhalombatta hotellit

Prestige Hotel Budapest 129 €
Prestige Hotel Budapest

Prestige Hotel Budapest

Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
   
  4,8
  / 5 (28 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Tonavan palatsi, Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttirakennus ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Continental Hotel Budapest 95 €
  Continental Hotel Budapest

  Continental Hotel Budapest

  Dohany Utca 42-44, Budapest
    
   4,3
   / 5 (175 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Team Escape, Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Hotel Clark Budapest 50 €
   Hotel Clark Budapest

   Hotel Clark Budapest

   Clark Ádám tér 1., Budapest
     
    5,0
    / 5 (4 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Hotelli, jonka lähellä on Budapestin linnavuoren köysirata, Budan linna ja Széchenyin ketjusilta. Lähistöllä sijaitsee myös Kalastajalinnake ja Pyhän Tapanin kirkko.

    Hotel Moments Budapest 135 €
    Hotel Moments Budapest

    Hotel Moments Budapest

    Andrássy út 8., Budapest
      
     4,8
     / 5 (17 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Andrássy út, Unkarin valtion oopperatalo ja Gozsdun sisäpiha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Dohány-kadun synagoga ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Boscolo Residence 79 €
     Boscolo Residence

     Boscolo Residence

     Osvat utca 2-8, Budapest
       
      4,3
      / 5 (37 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Claustrophilia, Unkarin kansallismuseo ja Arena Plazan ostoskeskus sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Unkarin valtion oopperatalo ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Eurostars Budapest Center 68 €
      Eurostars Budapest Center

      Eurostars Budapest Center

      Utca Kossuth Lajos 7-9, Budapest
        
       4,2
       / 5 (78 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Paloma ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rudasin kylpylä ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Hotel Palazzo Zichy 92 €
       Hotel Palazzo Zichy

       Hotel Palazzo Zichy

       Lorinc Pap Ter 2, Budapest
         
        4,8
        / 5 (116 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        TRAP Team Race Against Puzzles ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Corvin Plaza ja Suuri kauppahalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Danubius Hotel Astoria City Center 70 €
        Danubius Hotel Astoria City Center

        Danubius Hotel Astoria City Center

        Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
          
         4,1
         / 5 (161 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Paloma ja Unkarin kansallismuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Százhalombatta

         Jos matkakohteesi on Százhalombatta, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Százhalombatta hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Százhalombatta hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Százhalombatta hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Százhalombatta on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Százhalombatta hotellia

         Kohteesta Százhalombatta löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Százhalombatta hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Százhalombatta olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Százhalombatta

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.