Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Szigetszentmiklós hotellit

91 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Prestige Hotel Budapest

Prestige Hotel Budapest

Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
18 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,8
/ 5 (20 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Tonavan palatsi, Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Parlamenttirakennus ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

67 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 14 tuntia sitten
Continental Hotel Budapest

Continental Hotel Budapest

Dohany Utca 42-44, Budapest
12 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (166 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Team Escape, Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 2 kilometrin päässä.

64 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Hotel Moments Budapest

Hotel Moments Budapest

Andrássy út 8., Budapest
11 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,8
/ 5 (16 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Andrássy út, Unkarin valtion oopperatalo ja Gozsdun sisäpiha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Pyhän Tapanin kirkko ja Dohány-kadun synagoga ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

76 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 10 tuntia sitten
Boscolo Residence

Boscolo Residence

Osvat utca 2-8, Budapest
5 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (35 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Claustrophilia, Unkarin kansallismuseo ja Arena Plazan ostoskeskus sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotelli. Unkarin valtion oopperatalo ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

35 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
Eurostars Budapest Center

Eurostars Budapest Center

Utca Kossuth Lajos 7-9, Budapest
7 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (77 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Paloma ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Rudasin kylpylä ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

75 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
Hotel Palazzo Zichy

Hotel Palazzo Zichy

Lorinc Pap Ter 2, Budapest
7 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,8
/ 5 (106 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

TRAP Team Race Against Puzzles ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotelli. Corvin Plaza ja Suuri kauppahalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

49 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Danubius Hotel Astoria City Center

Danubius Hotel Astoria City Center

Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
16 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (147 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Paloma ja Unkarin kansallismuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotelli. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

125 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 16 tuntia sitten
Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Erzsebet krt 43-49, Budapest
51 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,8
/ 5 (97 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Oktogon ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotelli. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Szigetszentmiklós

Jos matkakohteesi on Szigetszentmiklós, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Szigetszentmiklós hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Szigetszentmiklós hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Szigetszentmiklós hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Szigetszentmiklós on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Szigetszentmiklós hotellia

Kohteesta Szigetszentmiklós löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Szigetszentmiklós hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Szigetszentmiklós olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Szigetszentmiklós

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.