Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Szigetszentmiklós hotellit

Corinthia Hotel Budapest 104 €
Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Erzsebet krt 43-49, Budapest
   
  4,8
  / 5 (104 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Király utca -katu ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Continental Hotel Budapest 91 €
  Continental Hotel Budapest

  Continental Hotel Budapest

  Dohany Utca 42-44, Budapest
    
   4,3
   / 5 (177 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Luksusluokan hotelli, jonka lähellä on Team Escape, Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo. Lähistöllä sijaitsee myös Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta.

   Danubius Hotel Astoria City Center 77 €
   Danubius Hotel Astoria City Center

   Danubius Hotel Astoria City Center

   Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
     
    4,1
    / 5 (167 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Paloma ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Unkarin valtion oopperatalo ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    K+K Hotel Opera Budapest 86 €
    K+K Hotel Opera Budapest

    K+K Hotel Opera Budapest

    Revay Utca 24, Budapest
      
     4,4
     / 5 (89 arvostelua)
     4.5 kautta 5.0

     Teatteri Új Színház ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection 124 €
     New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

     New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

     Erzsebet Korut 9-11, Budapest
       
      4,9
      / 5 (23 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Luksusluokan hotelli, jonka lähellä on Claustrophilia, Unkarin valtion oopperatalo ja Unkarin kansallismuseo. Lähistöllä sijaitsee myös Pyhän Tapanin kirkko ja Arena Plazan ostoskeskus.

      Prestige Hotel Budapest 129 €
      Prestige Hotel Budapest

      Prestige Hotel Budapest

      Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
        
       4,7
       / 5 (31 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Hotelli, jonka lähellä on Tonavan palatsi, Széchenyin ketjusilta ja Pyhän Tapanin kirkko. Lähistöllä sijaitsee myös Unkarin valtion oopperatalo ja Parlamenttirakennus.

       7seasons Apartments Budapest
       7seasons Apartments Budapest

       7seasons Apartments Budapest

       Király utca 8, Budapest
         
        4,1
        / 5 (9 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Király utca -katu ja Andrássy út sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista.

        Hotel Clark Budapest 109 €
        Hotel Clark Budapest

        Hotel Clark Budapest

        Clark Ádám tér 1., Budapest
          
         4,9
         / 5 (8 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Tonava ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Budan linna ja Kalastajalinnake ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Szigetszentmiklós

         Jos matkakohteesi on Szigetszentmiklós, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Szigetszentmiklós hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Szigetszentmiklós hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Szigetszentmiklós hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Szigetszentmiklós on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Szigetszentmiklós hotellia

         Kohteesta Szigetszentmiklós löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Szigetszentmiklós hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Szigetszentmiklós olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Hotellit Szigetszentmiklós

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.