Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Szob hotellit

Aquaworld Resort Budapest 128 €
Aquaworld Resort Budapest

Aquaworld Resort Budapest

16 Ives street, Budapest
   
  4,3
  / 5 (6 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Aquaworld Budapest on 0 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähiössä sijaitsevasta hotellista. Escape House -pakopeli ja Mystique Room sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Vidámpark-huvipuisto ja Aquarena-vesipuisto ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Petnehazy Club Hotel 63 €
  Petnehazy Club Hotel

  Petnehazy Club Hotel

  Feketefej St 2-4, Budapest
    
   3.5 kautta 5.0

   Pálvölgyin luola, Millenáris Park ja Invisible Exhibition ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta hotellista. Kalastajalinnake ja Budan linna ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Aquamarina Hotel
   Aquamarina Hotel

   Aquamarina Hotel

   ROZGONYI PIROSKA UTCAI HAJOALLOMAS,, BUDAPEST
     
    4,0
    / 5 (1 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Victor Vasarely -museo on 4,7 kilometrin päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Parlamenttirakennus ja Japanilainen puutarha sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Margitinsaari ja Palatinus-uimala ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel 73 €
    Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel

    Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel

    Piroska utca 3-5., Budapest
      
     4.0 kautta 5.0

     Victor Vasarely -museo, Japanilainen puutarha ja Margitinsaari ovat 10 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palatinus-uimala ja Királyn kylpylä ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Hotel Panzió 100 58 €
     Hotel Panzió 100

     Hotel Panzió 100

     Ady Endre út 100, Szentendre
       
      3.0 kautta 5.0

      Pap-Sziget on 1,6 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Szentendren akvaario ja terraario ja Ámos Imre – Anna Margit -museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Kansallinen viinimuseo ja Ferenczy Múzeum ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Hotel Château Béla
      Hotel Château Béla

      Hotel Château Béla

      Bela 1, Bela
        
       4.0 kautta 5.0

       Maria Valerian silta, Vapaudenaukio ja Esztergomin basilika sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Visegrádin linnoitus ja Calvary Chapel ovat myös 52 kilometrin päässä.

       Klebelsberg Kastély 38 €
       Klebelsberg Kastély

       Klebelsberg Kastély

       Templom utca 12., Budapest
         
        4.0 kautta 5.0

        Tämä hotelli on samalla alueella kuin Pálvölgyin luola, Kalastajalinnake ja Parlamenttirakennus. Alueella sijaitsee myös Széchenyin ketjusilta ja Budan linna.

        Attila Hotel & Restaurant 31 €
        Attila Hotel & Restaurant

        Attila Hotel & Restaurant

        Attila Utca 20, Budapest
          
         3.0 kautta 5.0

         Margitinsaari, Victor Vasarely -museo ja Japanilainen puutarha ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Palatinus-uimala ja Királyn kylpylä ovat myös 10 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Szob

         Jos matkakohteesi on Szob, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Szob hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Szob hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Szob hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Szob on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Szob hotellia

         Kohteesta Szob löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Szob hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Szob olisi varmasti ikimuistoinen.

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.