Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Szob hotellit

Aquaworld Resort Budapest 122 €
Aquaworld Resort Budapest

Aquaworld Resort Budapest

16 Ives street, Budapest
   
  4,3
  / 5 (6 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Perheille sopiva lähiössä sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Aquaworld Budapest. Alueella sijaitsee myös Vidámpark-huvipuisto ja Vajdahunyadin linna.

  Petnehazy Club Hotel
  Petnehazy Club Hotel

  Petnehazy Club Hotel

  Feketefej St 2-4, Budapest
    
   3.5 kautta 5.0

   Pálvölgyin luola, Millenáris Park ja Invisible Exhibition ovat 10 kilometrin päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta hotellista. Szentháromság tér ja Matiaksen kirkko ovat myös 10 kilometrin päässä.

   Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel 73 €
   Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel

   Holiday Beach Budapest Wellness & Conference Hotel

   Piroska utca 3-5., Budapest
     
    4.0 kautta 5.0

    Kylpylälomaan soveltuva hotelli, jonka lähellä on Aquaworld Budapest. Alueella sijaitsee myös Vajdahunyadin linna ja Sankareiden aukio.

    Hotel Panzió 100 58 €
    Hotel Panzió 100

    Hotel Panzió 100

    Ady Endre út 100, Szentendre
      
     3.0 kautta 5.0

     Lähellä rantaa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on myös Pap-Sziget, Szentendren akvaario ja terraario ja Serbialainen ortodoksinen museo. Lähistöllä sijaitsee myös Ámos Imre – Anna Margit -museo ja Kansallinen viinimuseo.

     Hotel Château Béla 108 €
     Hotel Château Béla

     Hotel Château Béla

     Bela 1, Bela
       
      4.0 kautta 5.0

      Historiallisella alueella sijaitseva perheille sopiva hotelli, jonka läheisellä alueella sijaitsee Vapaudenaukio ja Esztergomin basilika.

      Klebelsberg Kastély
      Klebelsberg Kastély

      Klebelsberg Kastély

      Templom utca 12., Budapest
        
       4.0 kautta 5.0

       Pálvölgyin luola, Kalastajalinnake ja Budan linna ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Gellértin kylpylä ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Alfa Art Hotel
       Alfa Art Hotel

       Alfa Art Hotel

       Ut(ja) Kiralyok 205 Utja, Budapest
         
        2,0
        / 5 (1 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Joenrantareitillä sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Aquaworld Budapest. Alueella sijaitsee myös Vajdahunyadin linna ja Sankareiden aukio.

        Aquamarina Hotel
        Aquamarina Hotel

        Aquamarina Hotel

        ROZGONYI PIROSKA UTCAI HAJOALLOMAS,, BUDAPEST
          
         4,0
         / 5 (1 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Joenrantareitillä sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Duna Arénan uimahalli, Japanilainen puutarha ja Aquaworld Budapest. Alueella sijaitsee myös Vajdahunyadin linna ja Sankareiden aukio.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Szob

         Jos matkakohteesi on Szob, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Szob hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Szob hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Szob hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Szob on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Szob hotellia

         Kohteesta Szob löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Szob hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Szob olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Hotellit Szob

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.