Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Tabasalu hotellit

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn 56 €
Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn

Toompuiestee 27 / Paldiski mnt 4, Tallinn
   
  3,6
  / 5 (44 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Lindamäki ja Aleksanteri Nevskin katedraali ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Park Inn by Radisson Central Tallinn 69 €
  Park Inn by Radisson Central Tallinn

  Park Inn by Radisson Central Tallinn

  7c Narva Road, Tallinn
    
   3,8
   / 5 (41 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Viru Keskus -ostoskeskus ja Raatihuoneentori sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Rixwell Old Town Hotel 64 €
   Rixwell Old Town Hotel

   Rixwell Old Town Hotel

   Lai, 49, Tallinn
     
    3,4
    / 5 (51 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Viron merenkulkumuseo ja Pyhän Olavin kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Tallinnan tuomiokirkko ja Raatihuoneentori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Telegraaf, Autograph Collection 138 €
    Hotel Telegraaf, Autograph Collection

    Hotel Telegraaf, Autograph Collection

    Vene 9, Tallinn
      
     4,7
     / 5 (37 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Katariinankuja ja Raatihuoneentori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Nikolauksen kirkko ja Pyhän Olavin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kartta

     Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Tabasalu

     Jos matkakohteesi on Tabasalu, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Tabasalu hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

     Siirtyminen lentokentältä kohteen Tabasalu hotellille nopeasti

     Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Tabasalu hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Tabasalu on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

     Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Tabasalu hotellia

     Kohteesta Tabasalu löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Tabasalu hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Tabasalu olisi varmasti ikimuistoinen.

     Viimeisimmät hotelliarvostelut – Tabasalu

     Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.