Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Telki hotellit

Corinthia Hotel Budapest 135 €
Corinthia Hotel Budapest

Corinthia Hotel Budapest

Erzsebet krt 43-49, Budapest
   
  4,8
  / 5 (104 arvostelua)
  5.0 kautta 5.0

  Oktogon ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Continental Hotel Budapest
  Continental Hotel Budapest

  Continental Hotel Budapest

  Dohany Utca 42-44, Budapest
    
   4,3
   / 5 (177 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Team Escape, Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Danubius Hotel Astoria City Center 66 €
   Danubius Hotel Astoria City Center

   Danubius Hotel Astoria City Center

   Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
     
    4,1
    / 5 (164 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Paloma ja Unkarin kansallismuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

    K+K Hotel Opera Budapest
    K+K Hotel Opera Budapest

    K+K Hotel Opera Budapest

    Revay Utca 24, Budapest
      
     4,4
     / 5 (89 arvostelua)
     4.5 kautta 5.0

     Teatteri Új Színház ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection 136 €
     New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

     New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

     Erzsebet Korut 9-11, Budapest
       
      4,9
      / 5 (23 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Claustrophilia, Unkarin valtion oopperatalo ja Unkarin kansallismuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Arena Plazan ostoskeskus ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Prestige Hotel Budapest 106 €
      Prestige Hotel Budapest

      Prestige Hotel Budapest

      Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
        
       4,7
       / 5 (31 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Tonavan palatsi, Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttirakennus ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       7seasons Apartments Budapest
       7seasons Apartments Budapest

       7seasons Apartments Budapest

       Király utca 8, Budapest
         
        4,1
        / 5 (9 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Luterilainen kirkko, Unkarin valtion oopperatalo ja Pyhän Tapanin kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Széchenyin ketjusilta ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Clark Budapest 109 €
        Hotel Clark Budapest

        Hotel Clark Budapest

        Clark Ádám tér 1., Budapest
          
         4,9
         / 5 (8 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Hotelli, jonka lähellä on Unkarin kansallisgalleria, Budan linna ja Széchenyin ketjusilta. Lähistöllä sijaitsee myös Kalastajalinnake ja Pyhän Tapanin kirkko.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Telki

         Jos matkakohteesi on Telki, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Telki hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Telki hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Telki hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Telki on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Telki hotellia

         Kohteesta Telki löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Telki hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Telki olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Telki

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.