Pääosion alkuosa

Ukraine International Airlines lennot

Etsi lentoja

Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Hae hotelleja

Hae lento + hotelli

Lentoale alkoi!

Myyntiaika: 8.2. - 21.2.2016
Matkustusaika: 29.2. - 30.6.2016


Lentohintaan sisältyy aina ruumaan menevä matkatavara myös turistiluokassa (1PC 23kg), käsimatkatavara (1PC 7 kg) sekä palvelu lennolla alkoholittomine juomineen.

Varaa heti!

  • image
  • image
  • image

Ukraine International airlinesin lentotarjoukset

Ukraine International Airlines (UIA) on Ukrainan johtava lentoyhtiö, perustettu 1992. UIA on kokonaan yksityisomistuksessa. UIA:n päätavoite on tarjota asiakkaille turvallista ja luotettavaa lentomatkustusta sekä rahtikuljetuksia. Ukraine International Airlines oli ensimmäinen IVY-maiden lentoyhtiö, jolle myönnettiin IOSA Safety and Security –sertifiointi jo vuonna 2005.

UIA:n laivasto sisältää 22 nykyaikaista Boeing 737 lentokonetta. Kiev Boryspil Intl. on UIA:n kotilentokenttä, josta on kätevä lähteä jatkolennolle esim. Almatyyn, Astanaan, Tbilisiin, Istanbuliin, Dubaihin ja Tel Aviviin.

Ukraina on nyt Euroopan nouseva ykköskohde, kertovat monet matkailualan sivustot mielipidemittauksissaan. Euroopan toiseksi suurimmassa maassa Venäjän jälkeen onkin paljon nähtävää: tuhatvuotista kulttuuria ja historiaa, eri kansojen, kielten ja uskontojen monipuolisuutta ja luonnon rikkautta. Ukrainassa on paljon muutakin kuin muutaman vuosikymmenen neuvostomenneisyys… Kiova vietti viime toukokuussa 1530-vuotisjuhlia, Mustanmeren rannikolta löytyy muinaisia kreikkalaisraunioita. Ukrainan matkailun helmet ovatkin Kiova, Lviv, Odessa ja Krimin niemimaa.

UIA:n lentohinnat sisältävät ruumaan menevän matkatavaran, käsimatkatavaran, välipalatarjoilun lennolla, lähtöselvityksen tiskillä ja istuinpaikan ennakkovarauksen.

Hyvää matkaa!