Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Katso hotellien hinnat kohteessa Vaasa

Tänä iltana Tänä iltana 23.7. - 24.7.
Tänä viikonloppuna Tänä viikonloppuna 27.7. - 29.7.
Ensi viikonloppuna Ensi viikonloppuna 3.8. - 5.8.

Aina edulliset Vaasa hotellit

Scandic Waskia 87 €
Scandic Waskia

Scandic Waskia

Lemmenpolku 3, Vaasa
   
  3,5
  / 5 (20 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Wasalandia ja Tropiclandia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä sijaitsevasta hotellista. Pohjanmaan museo sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

  Original Sokos Hotel Royal Vaasa 92 €
  Original Sokos Hotel Royal Vaasa

  Original Sokos Hotel Royal Vaasa

  Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa
    
   3,8
   / 5 (36 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Vaasan tori, Rewell Center ja Vanha kauppahalli sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vesitorni ja Pohjanmaan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Tekla 71 €
   Tekla

   Tekla

   Palosaarentie 58, Vaasa
     
    3,4
    / 5 (5 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Pohjanmaan museo, Vaasan tori ja Rewell Center 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Vanha kauppahalli ja Vesitorni ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Bästlandia Apartments 67 €
    Bästlandia Apartments

    Bästlandia Apartments

    Tuomonkuja 1 B 3, Vaasa
      
     3.5 kautta 5.0

     Pohjanmaan museo, Vaasan tori ja Vanha kauppahalli sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevastas huoneistohotellista. Rewell Center sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Vaasa

     Tekla 71 €
     Tekla

     Tekla

     Palosaarentie 58, Vaasa
       
      3,4
      / 5 (5 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Pohjanmaan museo, Vaasan tori ja Rewell Center 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Vanha kauppahalli ja Vesitorni ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Kartta

      Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Vaasa

      Jos matkakohteesi on Vaasa, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Vaasa hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

      Siirtyminen lentokentältä kohteen Vaasa hotellille nopeasti

      Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Vaasa hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Vaasa on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

      Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Vaasa hotellia

      Kohteesta Vaasa löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Vaasa hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Vaasa olisi varmasti ikimuistoinen.

      Viimeisimmät hotelliarvostelut – Vaasa

      Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.