Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Vaasa hotellit

Cumulus Resort Tropiclandia 76 €
Cumulus Resort Tropiclandia

Cumulus Resort Tropiclandia

Lemmenpolku 3, Vaasa
   
  3,5
  / 5 (19 arvostelua)
  3.5 kautta 5.0

  Wasalandia ja Tropiclandia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä sijaitsevasta hotellista. Pohjanmaan museo sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

  Original Sokos Hotel Royal Vaasa 105 €
  Original Sokos Hotel Royal Vaasa

  Original Sokos Hotel Royal Vaasa

  Hovioikeudenpuistikko 18, Vaasa
    
   3,8
   / 5 (36 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Vaasan tori, Rewell Center ja Vanha kauppahalli sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vesitorni ja Pohjanmaan museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Omena Hotel Vaasa 63 €
   Omena Hotel Vaasa

   Omena Hotel Vaasa

   Hovioikeudenpuistikko 23, Vaasa
     
    3,0
    / 5 (8 arvostelua)
    2.5 kautta 5.0

    Vaasan tori ja Rewell Center sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vanha kauppahalli ja Vesitorni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Original Sokos Hotel Vaakuna 110 €
    Original Sokos Hotel Vaakuna

    Original Sokos Hotel Vaakuna

    Rewell Center 101, Vaasa
      
     3,8
     / 5 (4 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Rewell Center, Vanha kauppahalli ja Vaasan tori sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vesitorni ja Pyhän Nikolauksen kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Vallonia 105 €
     Hotel Vallonia

     Hotel Vallonia

     Keskustie 3, Korsholm
       
      3.5 kautta 5.0

      Hotelli, jonka lähellä on Vanha kauppahalli, Vaasan tori ja Rewell Center. Lähellä sijaitsee myös Vesitorni ja Pohjanmaan museo.

      Hotel Red And Green
      Hotel Red And Green

      Hotel Red And Green

      Närpesvägen 16, Narpes
        
       3.5 kautta 5.0

       Hotelli kaupungin keskustassa.

       Botnia Hotel & Restaurant 76 €
       Botnia Hotel & Restaurant

       Botnia Hotel & Restaurant

       Kyrkvägen 8, Kronoby
         
        3,5
        / 5 (2 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Kaarlelan kirkko, Luonnontieteellinen museo Kieppi ja Kokkolan Golf ovat 20 kilometrin päässä tästä majatalosta. Halkokarin ranta sijaitsee 17,7 kilometrin päässä.

        Bästlandia Apartments
        Bästlandia Apartments

        Bästlandia Apartments

        Tuomonkuja 1 B 3, Vaasa
          
         3.5 kautta 5.0

         Tämä lähellä rantaa sijaitseva huoneistohotelli, jonka lähellä on myös Pohjanmaan museo, Vaasan tori ja Rewell Center. Lähellä sijaitsee myös Vanha kauppahalli ja Vesitorni.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Vaasa

         Jos matkakohteesi on Vaasa, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Vaasa hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Vaasa hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Vaasa hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Vaasa on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Vaasa hotellia

         Kohteesta Vaasa löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Vaasa hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Vaasa olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Vaasa

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.