Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Vecsés hotellit

Airport Hotel Budapest 73 €
Airport Hotel Budapest

Airport Hotel Budapest

Lorinci u. 130/a, Vecses
   
  2,5
  / 5 (2 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Népliget, MindQuest ja PANiQ-Room sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Arena Plazan ostoskeskus ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 20 kilometrin päässä.

  Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Conference
  Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Conference

  Budapest Airport Hotel Stáció Wellness & Conference

  Szechenyi utca 25, Vecses
    
   4,0
   / 5 (1 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Népliget, Unkarin kansallismuseo ja Corvin Plaza sijaitsevat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Taideteollisuusmuseo ja Kansallisteatteri ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Sarokház Panzió 36 €
   Sarokház Panzió

   Sarokház Panzió

   Ülloi Út 845, Vecses
     
    4,0
    / 5 (1 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Népliget, Hungexpo Budapest ja Arena Plazan ostoskeskus ovat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Unkarin kansallismuseo ja Sankareiden aukio ovat myös 20 kilometrin päässä.

    Microstore Airport Panzio
    Microstore Airport Panzio

    Microstore Airport Panzio

    Telepi út 22, Vecses
      
     3.5 kautta 5.0

     Tämä huoneistohotelli on samalla seudulla kuin KöKi Terminál, Hungexpo Budapest ja Arena Plazan ostoskeskus. Alueella sijaitsee myös Unkarin kansallismuseo ja Vajdahunyadin linna.

     Corinthia Hotel Budapest 135 €
     Corinthia Hotel Budapest

     Corinthia Hotel Budapest

     Erzsebet krt 43-49, Budapest
       
      4,8
      / 5 (104 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Oktogon ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Continental Hotel Budapest
      Continental Hotel Budapest

      Continental Hotel Budapest

      Dohany Utca 42-44, Budapest
        
       4,3
       / 5 (177 arvostelua)
       4.5 kautta 5.0

       Team Escape, Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 2 kilometrin päässä.

       Danubius Hotel Astoria City Center 66 €
       Danubius Hotel Astoria City Center

       Danubius Hotel Astoria City Center

       Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
         
        4,1
        / 5 (164 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Paloma ja Unkarin kansallismuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

        K+K Hotel Opera Budapest
        K+K Hotel Opera Budapest

        K+K Hotel Opera Budapest

        Revay Utca 24, Budapest
          
         4,4
         / 5 (89 arvostelua)
         4.5 kautta 5.0

         Teatteri Új Színház ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Vecsés Hotellit

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Vecsés

         Jos matkakohteesi on Vecsés, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Vecsés hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Vecsés hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Vecsés hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Vecsés on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Vecsés hotellia

         Kohteesta Vecsés löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Vecsés hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Vecsés olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Vecsés

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.