Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Velence hotellit

Hotel Velence Resort & Spa
Hotel Velence Resort & Spa

Hotel Velence Resort & Spa

Beke utca hrsz. 4481/G,, VELENCE
   
  4.0 kautta 5.0

  Patsaspuisto, Tropicarium ja Budapestin linnavuoren köysirata sijaitsevat 52 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huoneistohotellista. MindQuest ja Mystique Room ovat myös 52 kilometrin päässä.

  Novotel Szekesfehervar
  Novotel Szekesfehervar

  Novotel Szekesfehervar

  Ady Endre 19-21, Szekesfehervar
    
   4.0 kautta 5.0

   Pyhän Tapanin katedraali, Hiippakuntamuseo ja Kansallinen muistopaikka sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Halesz-puisto sijaitsee 2,6 kilometrin päässä.

   Drive Inn Hotel 21 €
   Drive Inn Hotel

   Drive Inn Hotel

   To utca 1, Torokbalint
     
    3.0 kautta 5.0

    Ostoskeskus Allee, Patsaspuisto ja Unkarin kansallismuseo ovat 15 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Budan linna ja Gellértin kylpylä ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Szent Gellért Hotel
    Szent Gellért Hotel

    Szent Gellért Hotel

    Mátyás király krt. 1., Szekesfehervar
      
     3.0 kautta 5.0

     Hiippakuntamuseo ja Kansallinen muistopaikka sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin katedraali ja Halesz-puisto ovat myös 3 kilometrin päässä.

     Best Western Plus Lakeside Hotel
     Best Western Plus Lakeside Hotel

     Best Western Plus Lakeside Hotel

     Ligetsor 2, Szekesfehervar
       
      4.0 kautta 5.0

      Pyhän Tapanin katedraali, Hiippakuntamuseo ja Kansallinen muistopaikka sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Halesz-puisto sijaitsee 3,3 kilometrin päässä.

      Károlyi Kastély Hotel & Restaurant
      Károlyi Kastély Hotel & Restaurant

      Károlyi Kastély Hotel & Restaurant

      Petofi Sándor Utca 2, Fehérvárcsurgó
        
       3.5 kautta 5.0

       Tämä hotelli on samalla seudulla kuin Pyhän Tapanin katedraali, Hiippakuntamuseo ja Kansallinen muistopaikka. Alueella sijaitsee myös Halesz-puisto.

       Hotel Szárcsa
       Hotel Szárcsa

       Hotel Szárcsa

       Szárcsa u. 1, Szekesfehervar
         
        4.0 kautta 5.0

        Hiippakuntamuseo, Kansallinen muistopaikka ja Pyhän Tapanin katedraali 3 kilometrin päässä tästä lähiössä hotellista. Halesz-puisto sijaitsee 3,3 kilometrin päässä.

        Abacus Business & Wellness Hotel
        Abacus Business & Wellness Hotel

        Abacus Business & Wellness Hotel

        GESZTENYES UT 3,3, HERCEGHALOM - BUDAPEST
          
         4.5 kautta 5.0

         Patsaspuisto, Unkarin kansallismuseo ja Budan linna ovat 32 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Gellértin kylpylä ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 32 kilometrin päässä.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Velence

         Jos matkakohteesi on Velence, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Velence hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Velence hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Velence hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Velence on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Velence hotellia

         Kohteesta Velence löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Velence hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Velence olisi varmasti ikimuistoinen.

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.