Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Velence hotellit

Hotel Velence Resort & Spa
Hotel Velence Resort & Spa

Hotel Velence Resort & Spa

Beke utca hrsz. 4481/G,, VELENCE
   
  4.0 kautta 5.0

  Huoneistohotelli.

  Novotel Szekesfehervar 43 €
  Novotel Szekesfehervar

  Novotel Szekesfehervar

  Ady Endre 19-21, Szekesfehervar
    
   4.0 kautta 5.0

   Kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Pyhän Tapanin katedraali, Hiippakuntamuseo ja Kansallinen muistopaikka. Lähellä sijaitsee myös Halesz-puisto.

   Hotel Vadászkürt
   Hotel Vadászkürt

   Hotel Vadászkürt

   Móricz Zsigmond Utca 1, Szekesfehervar
     
    2.0 kautta 5.0

    Kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Pyhän Tapanin katedraali, Kansallinen muistopaikka ja Hiippakuntamuseo. Lähellä sijaitsee myös Halesz-puisto.

    Best Western Plus Lakeside Hotel 60 €
    Best Western Plus Lakeside Hotel

    Best Western Plus Lakeside Hotel

    Ligetsor 2, Szekesfehervar
      
     4.0 kautta 5.0

     Perheille sopiva kaupungin keskustassa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Pyhän Tapanin katedraali, Hiippakuntamuseo ja Kansallinen muistopaikka. Lähellä sijaitsee myös Halesz-puisto.

     Szent Gellért Hotel 43 €
     Szent Gellért Hotel

     Szent Gellért Hotel

     Mátyás király krt. 1., Szekesfehervar
       
      3.0 kautta 5.0

      Hotelli, jonka lähellä on Hiippakuntamuseo, Kansallinen muistopaikka ja Pyhän Tapanin katedraali Lähellä sijaitsee myös Halesz-puisto.

      Drive Inn Hotel 21 €
      Drive Inn Hotel

      Drive Inn Hotel

      To utca 1, Torokbalint
        
       1,0
       / 5 (1 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Tämä bisnesalueella sijaitseva hotelli on samalla alueella kuin Patsaspuisto ja Tropicarium. Alueella sijaitsee myös Budan linna ja Kalastajalinnake.

       Hotel Szárcsa 56 €
       Hotel Szárcsa

       Hotel Szárcsa

       Szárcsa u. 1, Szekesfehervar
         
        4.0 kautta 5.0

        Lähiössä sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Kansallinen muistopaikka, Hiippakuntamuseo ja Pyhän Tapanin katedraali. Lähellä sijaitsee myös Halesz-puisto.

        Platán 41 €
        Platán

        Platán

        Gyümölcs Utca 28, Szekesfehervar
          
         3.0 kautta 5.0

         Hotelli, jonka lähellä on Kansallinen muistopaikka, Hiippakuntamuseo ja Pyhän Tapanin katedraali Lähellä sijaitsee myös Halesz-puisto.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Velence

         Jos matkakohteesi on Velence, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Velence hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Velence hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Velence hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Velence on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Velence hotellia

         Kohteesta Velence löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Velence hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Velence olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Hotellit Velence

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.