Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
19.10. - 21.10.
Ensi viikonloppuna
26.10. - 28.10.

Aina edulliset hotellit – Venetsia

Carnival Palace Hotel 417 €
Carnival Palace Hotel

Carnival Palace Hotel

Fondamenta di Cannaregio, 929, Venice
   
  4,5
  / 5 (43 arvostelua)
  4.5 kautta 5.0

  Guglien silta, Rialton silta ja Ca' d'Oro sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Markuksen basilika ja St. Mary of the Friars ovat myös 3 kilometrin päässä. Santa Lucian asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Molino Stucky Venice 162 €
  Hilton Molino Stucky Venice

  Hilton Molino Stucky Venice

  Isola Della Giudecca 810, Venice
    
   4,1
   / 5 (21 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   La Giudecca, Galleria dell'Accademia ja Museo Peggy Guggenheim sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Ca' Rezzonico ja Basilica di Santa Maria della Salute ovat myös 2 kilometrin päässä. Santa Lucian asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Montecarlo 107 €
   Hotel Montecarlo

   Hotel Montecarlo

   Calle Specchieri 463 San Marco, Venice
     
    4,4
    / 5 (39 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Procuratie Vecchie, Pyhän Markuksen basilika ja Pyhän Markuksen kellotorni sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Markuksen tori ja Dogen palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Lucian asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Altieri 54 €
    Hotel Altieri

    Hotel Altieri

    Via Altinia 51, Mestre
      
     3,4
     / 5 (20 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     San Giulianon puisto on 4,5 kilometrin ja Forte Bazzera on 4,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Pyhän Markuksen basilika ja St. Mary of the Friars ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Venetsia

     Camping Village Jolly 21 €
     Camping Village Jolly

     Camping Village Jolly

     Via Giuseppe De Marchi 7, Mestre
       
      3,8
      / 5 (13 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Porto Marghera on 2,3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä leirintäalueesta. Zattere ja Ca' Rezzonico sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Galleria dell'Accademia ja Museo Peggy Guggenheim ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Best Western Titian Inn Hotel Venice Airport 90 €
      Best Western Titian Inn Hotel Venice Airport

      Best Western Titian Inn Hotel Venice Airport

      Via Orlanda 240, Mestre
        
       4,1
       / 5 (14 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Forte Bazzera on 1 kilometrin päässä tästä hotellista. St. Mary of the Friars ja Ca' Rezzonico sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Galleria dell'Accademia ja San Giulianon puisto ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Hotel Il Moro di Venezia 99 €
       Hotel Il Moro di Venezia

       Hotel Il Moro di Venezia

       Lista Di Spagna 152, Venice
         
        2.0 kautta 5.0

        Canal Grande, St. Mary of the Friars ja Ca' d'Oro sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rialton silta ja Ca' Rezzonico ovat myös 2 kilometrin päässä. Santa Lucian asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        City of Art Venice Lloyd 51 €
        City of Art Venice Lloyd

        City of Art Venice Lloyd

        Via G. Rizzardi 32, Mestre
          
         3,0
         / 5 (1 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Porto Marghera on 1,1 kilometrin ja San Giulianon puisto on 4,4 kilometrin päässä tästä hotellista. St. Mary of the Friars ja Venetsian satama ovat myös 10 kilometrin päässä. Venezia-Mestren asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Mestre Centro B1:n linja-autoasema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Venetsia

         Hotel Ai Reali di Venezia 298 €
         Hotel Ai Reali di Venezia

         Hotel Ai Reali di Venezia

         Campo della Fava, 5527, Castello, Venice
           
          4,8
          / 5 (33 arvostelua)
          4.5 kautta 5.0

          Canal Grande ja Rialton silta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Pyhän Markuksen basilika ja Pyhän Markuksen kellotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Lucian asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

          Bauer Palazzo 253 €
          Bauer Palazzo

          Bauer Palazzo

          San Marco 1459, Venice
            
           4,4
           / 5 (22 arvostelua)
           5.0 kautta 5.0

           Canal Grande, Pyhän Markuksen basilika ja Pyhän Markuksen tori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Markuksen kellotorni ja Dogen palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Santa Lucian asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

           Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice 436 €
           Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice

           Hotel Danieli, a Luxury Collection Hotel, Venice

           Riva Degli Schiavoni, 4196, Venice
             
            4,0
            / 5 (20 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            San Zaccarian kirkko, Huokausten silta ja Dogen palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Markuksen basilika ja Pyhän Markuksen tori ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

            LaGare Hotel Venezia MGallery by Sofitel 145 €
            LaGare Hotel Venezia MGallery by Sofitel

            LaGare Hotel Venezia MGallery by Sofitel

            Riva Longa, 49, Venice
              
             4,8
             / 5 (12 arvostelua)
             4.0 kautta 5.0

             Palazzo da Mula, Chiesa di San Pietro Martire ja Cometa di Vetro sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Rialton silta ja Palazzo Contarini del Bovolo ovat myös 5 kilometrin päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Venetsia

             Parhaat hotellit kohteen Venetsia eri alueilla

             San Polo

             Cannaregio

             San Marco

             Marghera

             Dorsoduro

             Castello

             Santa Croce

             Tessera

             Carpenedo

             Oriago

             San Giuliano

             Malcontenta

             Favaro Veneto

             Campalto

             Hotellit Venetsiassa – romanttisessa siltojen ja kanavien kaupungissa

             Venetsia on Adrianmeren rannikolla sijaitseva kaupunki. Venetsia on erikoinen, yli sadalle saarelle levittäytynyt Italian romanttinen ja mystinen kaupunki, joka houkuttelee kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneita matkalaisia sekä tietenkin häämatkalaisia ja muita rakastuneita pareja.

             Tyylikkäät ja lompakkoystävälliset hotellit Venetsiassa

             Venetsia tarjoaa matkailijalle laajan valikoiman erihintaisia hotelleja eri puolilta kaupunkia. Hotellit Venetsiassa sisältävät erittäin ystävällistä henkilökuntaa, ja hotellit Venetsiassa huokuvatkin historiaa ja entisaikojen henkeä. Hotellikohtaisesti on saatavilla erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi hintaan sisältyvä aamiainen, maksuton internet, lentokenttäkuljetus ja concierge. Etsi tarpeisiisi sopiva hotelli Venetsiasta tai muista Italian kaupungeista, kuten esimerkiksi Mirasta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

             Venetsian kauniit nähtävyydet

             Venetsia tarjoaa matkailijalle runsaasti nähtävää, sillä kaupunki sisältää uskomattoman paljon historiaa ja muistoja entisajoilta. Kaupunkiin tutustumiseen kannattaa käyttää muutama päivä. Pyhä Markuksen torilta löytyy vuosisatoja toiminut Venetsian keskus. Torin kupeesta löytyy kuuluisa Basilica di San Marco, Pyhän Markuksen kirkko, joka on henkeäsalpaavan kaunis rakennus sekä ulkoapäin että myös sisältä. Kirkkoa on vuosien varrella koristeltu kauniisti veistoksilla, mosaiikeilla ja upotetuilla jalokivillä. Dogen palatsi, joka toimi raatihuoneena, on myös yksi kaupungin kauneimmin koristelluista rakennuksista. Venetsian kuuluisat sillat ovat upea nähtävyys ja erityisesti kaunis Rialton silta, joka valmistui 1591. Tämä koristeellinen silta oli ensimmäinen Venetsian pääkanavan Canal Granden ylittävä silta.

             Shoppaile Venetsiassa

             Venetsiassa on useita mielenkiintoisia kauppoja, mutta suosituimmat liikkeet sijaitsevat Riva degli Schiavonin rantakadulla, jonka sanotaan olevan Venetsian suosituin ja upein kävelykatu. Pyhän Markuksen torin kupeesta löytyy runsaasti erilaisia käsityöliikkeitä, ja muita myymälöitä, joista voi ostaa tuliaisia ja matkamuistoja. Venetsiassa suosittuja matkamuistoja ovat korut ja keramiikka. Mercerie on myös suosittu ostoskatu, josta löytyy myös huippumuotia Versacelta sekä muilta suurilta muotinimiltä.

             Venetsia tunnetaan myös laadukkaista ja upeasti koristelluista karnevaalinaamioista, joihin kannattaa tutustua Ca’ Macana-nimisessä myymälässä San Barnabassa. Venetsialainen lasi on myös korkealaatuista ja tunnettua maailmalla, ja siitä valmistetaan erilaisia lasiesineitä ja -koristeita. Tunnetuin on käsintehty Murano-lasi, jota valmistetaan Muranon saarella. Matkailijalla on mahdollisuus seurata tuotteiden valmistusta saarella paikan päällä.

             Venetsialainen menu

             Venetsiassa on runsaasti erilaisia ravintoloita ja kahviloita, jotka on sijoitettu mukavasti kävelyteille ja vesistöjen kupeeseen. Tämä mahdollistaa kaupungin vilinän ihailun maukkaan aterian yhteydessä. Venetsian perusruokia ovat erilaiset kalaruoat, risotot, polenta ja pizzat, sekä erikoisuudet, kuten egato alla veneziana, joka on maksasta valmistettu ateria. Ankeriaasta ja mustekalasta valmistetaan venetsialaisia aterioita, ja suosituimpien jälkiruokien joukkoon kuuluu paikallinen jäätelö.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Venetsia

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.