Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Venetsia hotellit

B4 Bellini 218 €
B4 Bellini

B4 Bellini

Lista di Spagna, 116/A, Venice
   
  3,9
  / 5 (23 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Palazzo Labia ja St. Mary of the Friars sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rialton silta ja Ca' d'Oro ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Colombina Hotel
  Colombina Hotel

  Colombina Hotel

  Castello, Calle Del Remedio 4416, Venice
    
   4,1
   / 5 (47 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Pyhän Markuksen basilika, Pyhän Markuksen kellotorni ja Dogen palatsi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Markuksen tori ja Huokausten silta ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Saturnia & International 198 €
   Hotel Saturnia & International

   Hotel Saturnia & International

   San Marco 2398 - Via XXII Marzo, Venice
     
    4,2
    / 5 (8 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    Santa Maria del Giglio ja Pyhän Markuksen tori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Pyhän Markuksen basilika ja Pyhän Markuksen kellotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Rosa Salva Hotel
    Rosa Salva Hotel

    Rosa Salva Hotel

    San Marco 951, Calle Fiubera, Venice
      
     4,5
     / 5 (2 arvostelua)
     0.0 kautta 5.0

     Pyhän Markuksen kellotorni, Pyhän Markuksen basilika ja Pyhän Markuksen tori sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä majoitusliikkeestä.

     Hotel Palladio 46 €
     Hotel Palladio

     Hotel Palladio

     Via Malcontenta 40, Mestre
       
      3,6
      / 5 (11 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Porto Marghera on 4,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Ca' d'Oro ja St. Mary of the Friars sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Venetsian satama ja Piazzalle Roma ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Hotel Ariston
      Hotel Ariston

      Hotel Ariston

      Via Bergamo 12 Mestre, Mestre
        
       3,0
       / 5 (2 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Forte Bazzera, Pyhän Markuksen basilika ja St. Mary of the Friars ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Ca' Rezzonico ja Galleria dell'Accademia ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Hotel Dona Palace 169 €
       Hotel Dona Palace

       Hotel Dona Palace

       San Marco 391, Venice
         
        4,3
        / 5 (35 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Tämän historiallisen hotellin lähellä sijaitsee Procuratie Vecchie, Pyhän Markuksen basilika ja Pyhän Markuksen kellotorni. Dogen palatsi ja Pyhän Markuksen tori ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ai Patrizi Venezia - Luxury Apartments
        Ai Patrizi Venezia - Luxury Apartments

        Ai Patrizi Venezia - Luxury Apartments

        Campo Manin 4255, Venice
          
         5,0
         / 5 (1 arvostelua)
         0.0 kautta 5.0

         Palazzo Contarini del Bovolo, Rialton silta ja Pyhän Markuksen basilika sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Pyhän Markuksen tori ja Pyhän Markuksen kellotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Venetsia Hotellit

         Hotellit Venetsiassa – romanttisessa siltojen ja kanavien kaupungissa

         Venetsia on Adrianmeren rannikolla sijaitseva kaupunki. Venetsia on erikoinen, yli sadalle saarelle levittäytynyt Italian romanttinen ja mystinen kaupunki, joka houkuttelee kulttuurista ja taiteesta kiinnostuneita matkalaisia sekä tietenkin häämatkalaisia ja muita rakastuneita pareja.

         Tyylikkäät ja lompakkoystävälliset hotellit Venetsiassa

         Venetsia tarjoaa matkailijalle laajan valikoiman erihintaisia hotelleja eri puolilta kaupunkia. Hotellit Venetsiassa sisältävät erittäin ystävällistä henkilökuntaa, ja hotellit Venetsiassa huokuvatkin historiaa ja entisaikojen henkeä. Hotellikohtaisesti on saatavilla erilaisia palveluita, kuten esimerkiksi hintaan sisältyvä aamiainen, maksuton internet, lentokenttäkuljetus ja concierge. Etsi tarpeisiisi sopiva hotelli Venetsiasta tai muista Italian kaupungeista, kuten esimerkiksi Mirasta käyttämällä kätevää hakukonettamme.

         Venetsian kauniit nähtävyydet

         Venetsia tarjoaa matkailijalle runsaasti nähtävää, sillä kaupunki sisältää uskomattoman paljon historiaa ja muistoja entisajoilta. Kaupunkiin tutustumiseen kannattaa käyttää muutama päivä. Pyhä Markuksen torilta löytyy vuosisatoja toiminut Venetsian keskus. Torin kupeesta löytyy kuuluisa Basilica di San Marco, Pyhän Markuksen kirkko, joka on henkeäsalpaavan kaunis rakennus sekä ulkoapäin että myös sisältä. Kirkkoa on vuosien varrella koristeltu kauniisti veistoksilla, mosaiikeilla ja upotetuilla jalokivillä. Dogen palatsi, joka toimi raatihuoneena, on myös yksi kaupungin kauneimmin koristelluista rakennuksista. Venetsian kuuluisat sillat ovat upea nähtävyys ja erityisesti kaunis Rialton silta, joka valmistui 1591. Tämä koristeellinen silta oli ensimmäinen Venetsian pääkanavan Canal Granden ylittävä silta.

         Shoppaile Venetsiassa

         Venetsiassa on useita mielenkiintoisia kauppoja, mutta suosituimmat liikkeet sijaitsevat Riva degli Schiavonin rantakadulla, jonka sanotaan olevan Venetsian suosituin ja upein kävelykatu. Pyhän Markuksen torin kupeesta löytyy runsaasti erilaisia käsityöliikkeitä, ja muita myymälöitä, joista voi ostaa tuliaisia ja matkamuistoja. Venetsiassa suosittuja matkamuistoja ovat korut ja keramiikka. Mercerie on myös suosittu ostoskatu, josta löytyy myös huippumuotia Versacelta sekä muilta suurilta muotinimiltä.

         Venetsia tunnetaan myös laadukkaista ja upeasti koristelluista karnevaalinaamioista, joihin kannattaa tutustua Ca’ Macana-nimisessä myymälässä San Barnabassa. Venetsialainen lasi on myös korkealaatuista ja tunnettua maailmalla, ja siitä valmistetaan erilaisia lasiesineitä ja -koristeita. Tunnetuin on käsintehty Murano-lasi, jota valmistetaan Muranon saarella. Matkailijalla on mahdollisuus seurata tuotteiden valmistusta saarella paikan päällä.

         Venetsialainen menu

         Venetsiassa on runsaasti erilaisia ravintoloita ja kahviloita, jotka on sijoitettu mukavasti kävelyteille ja vesistöjen kupeeseen. Tämä mahdollistaa kaupungin vilinän ihailun maukkaan aterian yhteydessä. Venetsian perusruokia ovat erilaiset kalaruoat, risotot, polenta ja pizzat, sekä erikoisuudet, kuten egato alla veneziana, joka on maksasta valmistettu ateria. Ankeriaasta ja mustekalasta valmistetaan venetsialaisia aterioita, ja suosituimpien jälkiruokien joukkoon kuuluu paikallinen jäätelö.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Venetsia

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.