Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Vihti hotellit

68 €
Hiisi Homes Nummela

Hiisi Homes Nummela

Väinämöisentie 8, Vihti
3.0 kautta 5.0

Tämä kaupungin keskustassa sijaitseva huoneistohotelli on samalla alueella kuin Nuuksio National Park. Alueella sijaitsee myös Nuuksion kansallispuisto ja Kurk Golf.

62 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 päivää sitten
Hopeaniemi Resort

Hopeaniemi Resort

Hopeaniementie 24, Vihti
3,0
/ 5 (1 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Tämä lähellä rantaa sijaitseva hotelli on samalla seudulla kuin Nuuksio National Park.

Villa Mainiemi

Villa Mainiemi

Ali-Haakkointie, Vihti
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4.0 kautta 5.0

Rannalla sijaitseva huvila, jonka läheisellä alueella on Nuuksio National Park, Nuuksion kansallispuisto ja Kurk Golf. Alueella sijaitsee myös St. Laurence Golf.

63 €
Hiisi Hotel Nummela

Hiisi Hotel Nummela

Majatuvankuja 1 A, Vihti
3.0 kautta 5.0

Tämä majatalo on samalla alueella kuin Nuuksio National Park. Alueella sijaitsee myös Nuuksion kansallispuisto ja Kurk Golf.

54 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 6 minuuttia sitten
Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

Omena Hotel Helsinki Lonnrotinkatu

Lonnrotinkatu 13, Helsinki
17 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,3
/ 5 (37 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Amos Anderson Art Museum ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nykytaiteen museo Kiasma ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

78 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 22 minuuttia sitten
Hotel Arthur

Hotel Arthur

Vuorikatu 19, Helsinki
16 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,3
/ 5 (182 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Casino Helsinki ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

90 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
GLO Hotel Art

GLO Hotel Art

Loennrotinkatu 29, Helsinki
17 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
3,9
/ 5 (111 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Hietalahden kirpputori, Ateneumin taidemuseo ja Nykytaiteen museo Kiasma sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Helsingin tuomiokirkko ja Senaatintori ovat myös 2 kilometrin päässä.

97 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 7 tuntia sitten
Scandic Simonkenttä

Scandic Simonkenttä

Simonkatu 9, Helsinki
4 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,0
/ 5 (121 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Kauppakeskus Forum, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Vihti

Jos matkakohteesi on Vihti, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Vihti hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Vihti hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Vihti hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Vihti on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Vihti hotellia

Kohteesta Vihti löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Vihti hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Vihti olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Vihti

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.