Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Visegrád hotellit

Thermal Visegrad
Thermal Visegrad

Thermal Visegrad

Lepence-völgy hrsz,1213, VISEGRAD
   
  4.5 kautta 5.0

  Luksusluokan hotelli, jonka lähellä on Visegrádin linnoitus ja Visegrádin kelkkarata. Alueella sijaitsee myös Kylämuseo ja Uimahalli ja vapaa-ajankeskus Vizes Nyolcas.

  Corinthia Hotel Budapest 104 €
  Corinthia Hotel Budapest

  Corinthia Hotel Budapest

  Erzsebet krt 43-49, Budapest
    
   4,8
   / 5 (104 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Király utca -katu ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantakatua sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin kansallismuseo ovat myös 2 kilometrin päässä.

   Continental Hotel Budapest 91 €
   Continental Hotel Budapest

   Continental Hotel Budapest

   Dohany Utca 42-44, Budapest
     
    4,3
    / 5 (177 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    Luksusluokan hotelli, jonka lähellä on Team Escape, Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo. Lähistöllä sijaitsee myös Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta.

    Danubius Hotel Astoria City Center 77 €
    Danubius Hotel Astoria City Center

    Danubius Hotel Astoria City Center

    Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
      
     4,1
     / 5 (167 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Paloma ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Unkarin valtion oopperatalo ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     K+K Hotel Opera Budapest 86 €
     K+K Hotel Opera Budapest

     K+K Hotel Opera Budapest

     Revay Utca 24, Budapest
       
      4,4
      / 5 (89 arvostelua)
      4.5 kautta 5.0

      Teatteri Új Színház ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection 124 €
      New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

      New York Palace, The Dedica Anthology, Autograph Collection

      Erzsebet Korut 9-11, Budapest
        
       4,9
       / 5 (23 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Luksusluokan hotelli, jonka lähellä on Claustrophilia, Unkarin valtion oopperatalo ja Unkarin kansallismuseo. Lähistöllä sijaitsee myös Pyhän Tapanin kirkko ja Arena Plazan ostoskeskus.

       Prestige Hotel Budapest 129 €
       Prestige Hotel Budapest

       Prestige Hotel Budapest

       Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
         
        4,7
        / 5 (31 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Hotelli, jonka lähellä on Tonavan palatsi, Széchenyin ketjusilta ja Pyhän Tapanin kirkko. Lähistöllä sijaitsee myös Unkarin valtion oopperatalo ja Parlamenttirakennus.

        7seasons Apartments Budapest
        7seasons Apartments Budapest

        7seasons Apartments Budapest

        Király utca 8, Budapest
          
         4,1
         / 5 (9 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Király utca -katu ja Andrássy út sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista.

         Kartta

         Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Visegrád

         Jos matkakohteesi on Visegrád, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Visegrád hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

         Siirtyminen lentokentältä kohteen Visegrád hotellille nopeasti

         Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Visegrád hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Visegrád on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

         Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Visegrád hotellia

         Kohteesta Visegrád löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Visegrád hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Visegrád olisi varmasti ikimuistoinen.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Hotellit Visegrád

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.