Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Wien hotellit

Moxy Vienna Airport
Moxy Vienna Airport

Moxy Vienna Airport

Ausfahrtsstraße 4, Schwechat
   
  4,1
  / 5 (9 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Keskushautausmaa, Wienin Hundertwasserhaus ja Wiener Prater ovat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Riesenrad ja Ernst Happel -stadion ovat myös 20 kilometrin päässä.

  Austria Trend Parkhotel Schönbrunn
  Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

  Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

  Hietzinger Hauptstrasse 10-14, Vienna
    
   4,2
   / 5 (88 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Schönbrunnin eläintarha ja Schönbrunnin linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Schönbrunn Bad sijaitsee 1,5 kilometrin päässä.

   NH Vienna Airport Conference Center 108 €
   NH Vienna Airport Conference Center

   NH Vienna Airport Conference Center

   Einfahrtsstrasse 1-3, Schwechat
     
    4,0
    / 5 (17 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Keskushautausmaa, Ernst Happel -stadion ja Wienin Hundertwasserhaus ovat 20 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Wiener Prater ja Riesenrad ovat myös 20 kilometrin päässä.

    Star Inn Hotel Wien Schönbrunn, by Comfort
    Star Inn Hotel Wien Schönbrunn, by Comfort

    Star Inn Hotel Wien Schönbrunn, by Comfort

    Linke Wienzeile 224, Vienna
      
     4,2
     / 5 (26 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Wienin teknillinen museo ja Schönbrunnin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Wienin valtionooppera ja Schönbrunnin eläintarha ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Hilton Vienna
     Hilton Vienna

     Hilton Vienna

     Am Stadtpark 1, Vienna
       
      3,7
      / 5 (20 arvostelua)
      5.0 kautta 5.0

      Wienin kaupunginpuisto, Wienin Hundertwasserhaus ja Pyhän Stefanin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Wienin valtionooppera ja Albertina ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Hotel Royal
      Hotel Royal

      Hotel Royal

      Singerstrasse 3, Vienna
        
       4,2
       / 5 (117 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Pyhän Stefanin katedraali and Mozartin Figarohaus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Ruttopylväs ja Schwedenplatz-aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Ibis Wien Hauptbahnhof
       Ibis Wien Hauptbahnhof

       Ibis Wien Hauptbahnhof

       Canettistrasse 8, Vienna
         
        4,5
        / 5 (10 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Swiss Garden ja Belvedere sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Wienin valtionooppera ja Wiener Secession ovat myös 3 kilometrin päässä.

        AZIMUT Hotel Vienna
        AZIMUT Hotel Vienna

        AZIMUT Hotel Vienna

        Sonnwendgasse 8, Vienna
          
         3,8
         / 5 (10 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Belvedere, Sotilashistoriallinen museo ja Wienin valtionooppera sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Albertina ja Leopold-museo ovat myös 3 kilometrin päässä.

         Kartta

         Viimeksi varatut Wien Hotellit

         Hotellit Wienissä – Tonavan rannan kulttuurikaupungissa

         Wien on Itävallan pääkaupunki ja kiehtova lomakaupunki sen monipuolisen kulttuurin ja upean arkkitehtuurinsa ansiosta. Wien tunnetaan herkullisesta Sacher-kakustaan, komeista hevosistaan ja tunnetuista henkilöistä, kuten esimerkiksi Mozart, Beethoven ja Vivaldi.

         Korkeatasoiset ja edulliset hotellit Wienissä

         Wien tarjoaa matkailijalle laadukkaita hotelleja lompakkoystävällisillä hinnoilla aivan kaupungin keskustasta tai sen läheisyydestä. Hotellit Wienissä ovat tasokkaita, sisältäen hotellista riippuen erilaisia palveluja, kuten esimerkiksi lentokenttäkuljetuksen, kylpylän ja huonepalvelun. Hotellit Wienissä tarjoavat lisävuorokausia edullisempaan hintaan, ja nopea hotellivaraaja palkitaan vähentämällä etukäteen ilmoitettu prosentti hinnasta. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Wienistä tai muista Itävallan kaupungeista, kuten esimerkiksi Badenista käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

         Wienin kiehtovat nähtävyydet

         Wien on todellinen kulttuurin kehto, jolla on paljon tarjottavaa kaupunkilomailijalle. Wienin nähtävyyksistä kannattaa ensin tutustua Wienin Innere Stadtiin, ydinkeskustaan, josta löytyy muun muassa Stephansdom, joka on Wienin suosituin kirkko. Kirkosta löytyy romaanisia ja goottilaisia rakennustyylejä, sillä kirkkoa rakennettiin erittäin pitkään. Keskustan kupeessa sijaitsee Hofburg, eli Habsburgien keisarillinen palatsi, joka sisältää museoita ja Itävallan kansalliskirjaston, sekä kuuluisan Wienin espanjalaisen ratsastuskoulun tilat. Wienissä on muitakin palatseja, kuten Belvederen palatsi, joka on kaksiosainen; edustuspalatsi ja kesäpalatsi. Belvederen palatseista toinen toimii taidemuseona, ja aikoinaan prinssi Eugenin kesäasuntona toiminut rakennus on nykyään Itävallan Barokkimuseo esitellen 1600-1700 -lukujen veistoksia ja muuta taidetta. Kuuluisa maailmanpyörä Riesenrad, joka valmistettiin 1897, sijaitsee Volksprater-puistossa. Puistosta löytyy myös lasten riemuksi kokonainen Prater-niminen huvipuisto laitteineen.

         Shoppaile Wienissä

         Wien on shoppailijan unelmakaupunki, sillä ostospaikkoja riittää runsaasti. Wienin hotellit sijaitsevat kätevästi keskustassa tai sen tuntumassa, joten shoppailu sujuu kuin tanssi. Wienin kaupat tarjoavat ylellisiä brändejä, kuten Vuitton ja Armani, mutta myös tuttuja myymäläketjuja - valinnanvaraa riittää. Kaupungin suosituin ostoskatu on Mariahilfer Strasse, josta löytyy jopa kahden kilometrin matkalta erilaisia kauppoja, kuten kauppakeskus La Stafa, erikoisliikkeitä sekä muita pikkukauppoja. Lisäksi shoppailun välissä voi käydä välillä kadun varrella sijaitsevissa kahviloissa hengähtämässä kahvin ja herkullisen leivoksen äärellä. Keskustan kupeesta löytyy valtava kauppakeskus Shopping City Süd, joka saa vannoutuneen shoppailijan hyperventiloimaan, sillä kauppakeskus on yksi Euroopan suurimpia.

         Wienissä lomailevan kannattaa tutustua myös kaupungin markkinoihin, kuten ydinkeskustan Naschmarkt-markkinoihin, jossa myydään elintarvikkeita ja pysähdytään kahville tai vaikka syömään. Toreja kaupungista löytyy runsaasti, kuten Brunnengasse, joka on erittäin kansainvälinen paikka. Sieltä löytyy mm. itämaalaista ja turkkilaista tavaraa sekä syötävää. Wienistä on ehdottomasti ostettava suklaata, ja tietenkin uskomattoman herkullisia leivoksia.

         Viimeisimmät arvostelut kohteessa Wien

         Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.