Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
18.1. - 20.1.
Ensi viikonloppuna
25.1. - 27.1.

Aina edulliset hotellit – Wien

Moxy Vienna Airport 77 €
Moxy Vienna Airport

Moxy Vienna Airport

Ausfahrtsstraße 4, Schwechat
   
  4,4
  /5 (19 arvostelua)
  3.0 kautta 5.0

  Keskushautausmaa, Prater ja Riesenrad (maailmanpyörä) ovat 20 kilometrin päässä tästä hotellista. Ernst Happel -stadion ja Wienin kaupunginpuisto ovat myös 20 kilometrin päässä. Wienin lentokentän S-Bahn-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  a&o Wien Hauptbahnhof 12 €
  a&o Wien Hauptbahnhof

  a&o Wien Hauptbahnhof

  Sonnwendgasse 11, Vienna
    
   3,0
   /5 (13 arvostelua)
   2.0 kautta 5.0

   Swiss Garden (puisto), Wienin valtionooppera ja Wiener Secession (taidekeskus) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Wienin kaupunginpuisto ja Itävallan kansalliskirjasto ovat myös 5 kilometrin päässä. Keplerplatzin U-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Südtiroler Platzin S-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Der Wilhelmshof 74 €
   Der Wilhelmshof

   Der Wilhelmshof

   Kleine Stadtgutgasse 4, Vienna
     
    4,2
    /5 (49 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Johann-Strauss-Museum (museo) ja Riesenrad (maailmanpyörä) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Prater ja Wienin Hundertwasserhaus (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Wien Pratersternin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Nestroyplatzin U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Meliá Vienna 99 €
    Meliá Vienna

    Meliá Vienna

    Donau-City-Straße 7, Vienna
      
     4,3
     /5 (47 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Wienin kansainvälinen keskus ja Donauturm sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Riesenrad (maailmanpyörä) ja Prater ovat myös 3 kilometrin päässä. Kaisermühlen-Vienna International Centren U-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Donauinselin U-Bahn-asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Parhaat edulliset hotellit – Wien

     Motel One Wien-Hauptbahnhof 76 €
     Motel One Wien-Hauptbahnhof

     Motel One Wien-Hauptbahnhof

     Gerhard-Bronner-Straße 11, Vienna
       
      4,9
      /5 (7 arvostelua)
      0.0 kautta 5.0

      Swiss Garden (puisto), Wienin valtionooppera ja Wiener Secession (taidekeskus) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Wienin kaupunginpuisto ja Itävallan kansalliskirjasto ovat myös 3 kilometrin päässä. Südtiroler Platzin S-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Keplerplatzin U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Austria Classic Hotel Wien 70 €
      Austria Classic Hotel Wien

      Austria Classic Hotel Wien

      Praterstrasse 72, Vienna
        
       4,4
       /5 (18 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Johann-Strauss-Museum (museo) ja Riesenrad (maailmanpyörä) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Prater ja Wienin Hundertwasserhaus (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Nestroyplatzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Wien Pratersternin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Lenas Donau 53 €
       Lenas Donau

       Lenas Donau

       Wagramer Straße 52, Vienna
         
        3,5
        /5 (6 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Wienin kansainvälinen keskus ja Donauturm sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Riesenrad (maailmanpyörä) ja Prater ovat myös 5 kilometrin päässä. Alte Donaun U-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kagranin U-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Nestroy 63 €
        Hotel Nestroy

        Hotel Nestroy

        Rotensterngasse 7a, Vienna
          
         4,0
         /5 (118 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Schwedenplatz-aukio, Riesenrad (maailmanpyörä) ja Prater sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Wienin valtionooppera ja Wienin kaupunginpuisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Taborstraßen U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nestroyplatzin U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat luksushotellit – Wien

         The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel 149 €
         The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel

         The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel

         Kaerntner Ring 8, Vienna
           
          4,5
          /5 (57 arvostelua)
          5.0 kautta 5.0

          Ringstrassen Galerien (ostoskeskus), Musikverein (konserttitalo) ja Karlsplatzin asema sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Wienin valtionooppera sijaitsee 0,3 kilometrin päässä. Karlsplatzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Resselgassen asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

          Austria Trend Parkhotel Schönbrunn 60 €
          Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

          Austria Trend Parkhotel Schönbrunn

          Hietzinger Hauptstrasse 10-14, Vienna
            
           4,2
           /5 (107 arvostelua)
           4.0 kautta 5.0

           Schönbrunnin eläintarha ja Schönbrunnin linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Schönbrunn Bad sijaitsee 1,9 kilometrin päässä. Hietzingin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Braunschweiggassen U-Bahn-asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

           Palais Hansen Kempinski Vienna 251 €
           Palais Hansen Kempinski Vienna

           Palais Hansen Kempinski Vienna

           Schottenring 24, Vienna
             
            4,7
            /5 (75 arvostelua)
            5.0 kautta 5.0

            Sigmund Freud -museo ja Judenplatz (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Stefanin katedraali ja Hofburgin keisarillinen palatsi ovat myös 2 kilometrin päässä. Schottenringin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottentorin U-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

            Sans Souci Vienna 242 €
            Sans Souci Vienna

            Sans Souci Vienna

            Burggasse 2, Vienna
              
             4,9
             /5 (17 arvostelua)
             5.0 kautta 5.0

             Volkstheater (teatteri), Luonnonhistorian museo ja Museumsquartier sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Maria-Theresien-Platz ja Leopold-museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Volkstheaterin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Museumsquartierin U-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

             Kartta

             Viimeksi varatut hotellit - Wien

             Parhaat hotellit kohteen Wien eri alueilla

             Favoriten

             Wieden

             Mariahilf

             Josefstadt

             Innere Stadt

             Leopoldstadt

             Landstrasse

             Simmering

             Neubau

             Alsergrund

             Margareten

             Donaustadt

             Hietzing

             Meidling

             Floridsdorf

             Penzing

             Rudolfsheim-Funfhaus

             Dobling

             Hotellit Wienissä – Tonavan rannan kulttuurikaupungissa

             Wien on Itävallan pääkaupunki ja kiehtova lomakaupunki sen monipuolisen kulttuurin ja upean arkkitehtuurinsa ansiosta. Wien tunnetaan herkullisesta Sacher-kakustaan, komeista hevosistaan ja tunnetuista henkilöistä, kuten esimerkiksi Mozart, Beethoven ja Vivaldi.

             Korkeatasoiset ja edulliset hotellit Wienissä

             Wien tarjoaa matkailijalle laadukkaita hotelleja lompakkoystävällisillä hinnoilla aivan kaupungin keskustasta tai sen läheisyydestä. Hotellit Wienissä ovat tasokkaita, sisältäen hotellista riippuen erilaisia palveluja, kuten esimerkiksi lentokenttäkuljetuksen, kylpylän ja huonepalvelun. Hotellit Wienissä tarjoavat lisävuorokausia edullisempaan hintaan, ja nopea hotellivaraaja palkitaan vähentämällä etukäteen ilmoitettu prosentti hinnasta. Etsi sinun tarpeisiisi sopiva hotelli Wienistä tai muista Itävallan kaupungeista, kuten esimerkiksi Badenista käyttämällä helppokäyttöistä hakukonettamme.

             Wienin kiehtovat nähtävyydet

             Wien on todellinen kulttuurin kehto, jolla on paljon tarjottavaa kaupunkilomailijalle. Wienin nähtävyyksistä kannattaa ensin tutustua Wienin Innere Stadtiin, ydinkeskustaan, josta löytyy muun muassa Stephansdom, joka on Wienin suosituin kirkko. Kirkosta löytyy romaanisia ja goottilaisia rakennustyylejä, sillä kirkkoa rakennettiin erittäin pitkään. Keskustan kupeessa sijaitsee Hofburg, eli Habsburgien keisarillinen palatsi, joka sisältää museoita ja Itävallan kansalliskirjaston, sekä kuuluisan Wienin espanjalaisen ratsastuskoulun tilat. Wienissä on muitakin palatseja, kuten Belvederen palatsi, joka on kaksiosainen; edustuspalatsi ja kesäpalatsi. Belvederen palatseista toinen toimii taidemuseona, ja aikoinaan prinssi Eugenin kesäasuntona toiminut rakennus on nykyään Itävallan Barokkimuseo esitellen 1600-1700 -lukujen veistoksia ja muuta taidetta. Kuuluisa maailmanpyörä Riesenrad, joka valmistettiin 1897, sijaitsee Volksprater-puistossa. Puistosta löytyy myös lasten riemuksi kokonainen Prater-niminen huvipuisto laitteineen.

             Shoppaile Wienissä

             Wien on shoppailijan unelmakaupunki, sillä ostospaikkoja riittää runsaasti. Wienin hotellit sijaitsevat kätevästi keskustassa tai sen tuntumassa, joten shoppailu sujuu kuin tanssi. Wienin kaupat tarjoavat ylellisiä brändejä, kuten Vuitton ja Armani, mutta myös tuttuja myymäläketjuja - valinnanvaraa riittää. Kaupungin suosituin ostoskatu on Mariahilfer Strasse, josta löytyy jopa kahden kilometrin matkalta erilaisia kauppoja, kuten kauppakeskus La Stafa, erikoisliikkeitä sekä muita pikkukauppoja. Lisäksi shoppailun välissä voi käydä välillä kadun varrella sijaitsevissa kahviloissa hengähtämässä kahvin ja herkullisen leivoksen äärellä. Keskustan kupeesta löytyy valtava kauppakeskus Shopping City Süd, joka saa vannoutuneen shoppailijan hyperventiloimaan, sillä kauppakeskus on yksi Euroopan suurimpia.

             Wienissä lomailevan kannattaa tutustua myös kaupungin markkinoihin, kuten ydinkeskustan Naschmarkt-markkinoihin, jossa myydään elintarvikkeita ja pysähdytään kahville tai vaikka syömään. Toreja kaupungista löytyy runsaasti, kuten Brunnengasse, joka on erittäin kansainvälinen paikka. Sieltä löytyy mm. itämaalaista ja turkkilaista tavaraa sekä syötävää. Wienistä on ehdottomasti ostettava suklaata, ja tietenkin uskomattoman herkullisia leivoksia.

             Viimeisimmät hotelliarvostelut – Wien

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.