Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Aina edulliset Zsámbék hotellit

Szépia Bio & Art Hotel

Szépia Bio & Art Hotel

Nyárfás Utca 2, Zsambek
4.0 kautta 5.0

Patsaspuisto, Unkarin kansallismuseo ja Budan linna ovat 32 kilometrin päässä tästä hotellista. Gellértin kylpylä ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 32 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Prestige Hotel Budapest

Prestige Hotel Budapest

Vigyázó Ferenc utca 5, Budapest
12 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,8
/ 5 (23 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Tonavan palatsi, Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttirakennus ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

122 €
Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 päivää sitten
Continental Hotel Budapest

Continental Hotel Budapest

Dohany Utca 42-44, Budapest
4 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (169 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Team Escape, Unkarin kansallismuseo ja Unkarin valtion oopperatalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Széchenyin ketjusilta ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 4 tuntia sitten
Hotel Moments Budapest

Hotel Moments Budapest

Andrássy út 8., Budapest
8 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,8
/ 5 (17 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Andrássy út, Unkarin valtion oopperatalo ja Gozsdun sisäpiha sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Dohány-kadun synagoga ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 päivä sitten
Boscolo Residence

Boscolo Residence

Osvat utca 2-8, Budapest
1 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,3
/ 5 (36 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Claustrophilia, Unkarin kansallismuseo ja Arena Plazan ostoskeskus sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Unkarin valtion oopperatalo ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 3 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 16 tuntia sitten
Eurostars Budapest Center

Eurostars Budapest Center

Utca Kossuth Lajos 7-9, Budapest
7 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,2
/ 5 (77 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Paloma ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rudasin kylpylä ja Pyhän Tapanin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 1 tunti sitten
Hotel Palazzo Zichy

Hotel Palazzo Zichy

Lorinc Pap Ter 2, Budapest
2 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,8
/ 5 (111 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

TRAP Team Race Against Puzzles ja Unkarin kansallismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Corvin Plaza ja Suuri kauppahalli ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

Katso tiedot
Viimeisin varaus oli 2 tuntia sitten
Danubius Hotel Astoria City Center

Danubius Hotel Astoria City Center

Kossuth Lajos utca 19-21, Budapest
9 henkilöä tarkastelee tätä majoitusliikettä tällä hetkellä
4,1
/ 5 (150 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Paloma ja Unkarin kansallismuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Pyhän Tapanin kirkko ja Unkarin valtion oopperatalo ovat myös 2 kilometrin päässä.

Kartta

Löydä ja varaa parhaat hotellit kohteessa Zsámbék

Jos matkakohteesi on Zsámbék, voit alkaa seuraavaksi etsiä sopivia majoitusvaihtoehtoja. Sopivan hakukoneen avulla päätöksen tekeminen on helppoa. Syöttämällä pelkät päivämääräsi saat kohteen Zsámbék hotellit nopeasti eteesi kätevänä listana. Voit myös tarkastella hotellien sijainteja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen millaiselta alueelta olet majapaikkaa varaamassa. Voit suodattaa hakua myös tiettyjen nähtävyyksien mukaan, mikä on kätevää, jos tiedät jo valmiiksi, mitkä maamerkit haluat ehdottomasti nähdä. Hotellikuvauksissa pääset katselemaan kuvia ja lukemaan kunkin majoitusliikkeen tarjoamista palveluista ja huonetyypeistä: sopivan majoituksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Siirtyminen lentokentältä kohteen Zsámbék hotellille nopeasti

Hotellien lisäksi voit etsiä myös maakuljetuksia, jotta varaamasi kohteen Zsámbék hotelli löytyy helposti ja nopeasti heti laskeuduttuasi. Lentoja kohteeseen Zsámbék on myös tarjolla, ja voit valita sinulle sopivat lennot niin lentoyhtiön, reitin kuin hinnankin perusteella suosimillasi päivämäärillä. Lentokentältä hotellille pääset siirtymään yleensä nopeasti autolla, joten kannattaa tutustua saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin. Auto on kätevä kulkupeli etenkin silloin, jos aiot tehdä retkiä kaupungin laitamille tai ulkopuolelle.

Löydä hauskaa tekemistä läheltä kohteen Zsámbék hotellia

Kohteesta Zsámbék löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja tehtävää, joten päätöksen tekeminen voi olla vaikeaa. Voit hakea inspiraatiota Aktiviteetit-työkalulla, jolla saat haettua nähtävyyksiä ja aktiviteetteja varmaasi kohteen Zsámbék hotellin läheltä. Tekemistä löytyy aina rennoista riennoista kuuluisiin nähtävyyksiin ja arkkitehtuurisiin aarteisiin ja perheystävällisiin kohteisiin, jotta lomasi kohteessa Zsámbék olisi varmasti ikimuistoinen.

Viimeisimmät arvostelut kohteessa Zsámbék

Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.