Siirry sivun pääosioon
Pääosion alkuosa

Alennuskupongin tunnus: tammiale120

 

Alennuskupongin käyttöä koskevia keskeisiä huomioita 

Alennuskupongin käyttöön oikeuttavat varaukset: Tämän alennuskupongin voi käyttää ainoastaan pakettimatkavarauksiin (lento + hotelli), jotka on tehty osoitteessa www.ebookers.fi ja ebookers.fi:n kanssa (jäljempänä olevien ehtojen ja rajoitusten mukaisesti). 

Alennuskupongin arvo: 120 €

Alennuskupongin vähimmäiskäyttömäärä: 1000 € (vähimmäiskäyttömäärä käsittää matkavarauksen hinnan poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset). 

 

Minimiyöpymisaika: 1 yö


Alennuskupongin lunastusaika: alkaa 26.12.2018 kello 0.01 [UTC+2] ja päättyy 31.01.2019 kello 23.59 [UTC+2] . 

Matkan ajankohta: Matkan tulee sijoittua ajalle 26.12.2018–30.09.2019. 


Näin käytät alennuskuponkia 

 • Varausprosessin aikana näet maksusivulla kentän "Anna kuponkikoodi tai kampanjakoodi", johon alennuskupongin tunnus syötetään;
 • Syötä alennuskupongin tunnus edellä mainittuun kenttään ja paina "Käytä alennuskuponki" -painiketta. Soveltuva alennus vähennetään matkavarauksen hinnasta ennen mahdollisia veroja, maksuja tai lisäveloituksia.


EHDOT JA RAJOITUKSET

 

 1. Alennuskuponki on ebookers.fi:n myöntämä tarjous ja sitä voivat hyödyntää ainoastaan 18 vuotta täyttäneet henkilöt, joilla on asuinpaikka Suomessa.
 2. Alennuskuponkia voidaan käyttää näiden ehtojen rajoitusten mukaisesti ennakolta maksettavan osoitteessa www.ebookers.fi ja ebookers.fi:n kanssa tehtävän pakettimatkavarauksen (lento + hotelli) maksamiseen. Alennuskuponkia voi käyttää vain ennakolta maksettaviin varauksiin, eikä sitä voi käyttää varauksiin, jotka maksetaan määränpäässä. Alennuskuponkia ei voi käyttää yksittäisiin lento- tai autovarauksiin.
 3. Tarjouskoodia ei voi käyttää hotelleihin, jotka ovat listattuna täällä.
 4. Edellyttäen, että käytät vähintään 1000 € (matkavarauksen hinta poislukien mahdolliset verot, maksut tai lisäveloitukset) yhden ja saman varauksen yhteydessä, alennuskuponki oikeuttaa sinut 120 €:n suuruiseen alennukseen matkavarauksesta ennen mahdollisia veroja, sovellettavia maksuja tai lisäveloituksia.
 5. Alennuskuponkia ei voi yhdistää muihin tarjouskuponkeihin, myynninedistämistoimiin tai erikoistarjouksiin.
 6. Alennuskuponkia ei voi käyttää veroihin, toimitusmaksuihin, peruutus- tai muutosmaksuihin, hallinnollisiin maksuihin taikka muihin maksuihin, joiden osalta vastuu kuuluu yksinomaan asiakkaalle.
 7. Alennuskuponkia ei voi käyttää aikaisemmin tehtyihin varauksiin, ja kuponki katsotaan lunastetuksi hyväksytyn varauksen seurauksena. Alennuskuponkia ei voi käyttää uudelleen, vaikka muuttaisit tai peruisit varauksen.
 8. Alennuskupongilla ei ole rahallista arvoa. Siitä ei myönnetä hyvityksiä eikä sitä vaihdeta käteiseksi. Kaikenlainen alennuskupongin sopimaton käyttö, mukaan lukien kupongin julkistaminen tai myyminen, on kiellettyä.
 9. Alennuskupongin käyttöön sovelletaan yleisiä varausehtoja (katso https://www.ebookers.fi/p/support/general-booking-conditions), ja kaikki varaukset tehdään saatavuuden mukaan.
 10. ebookers-konserniin kuuluvien yhtiöiden työntekijät sekä muut henkilöt, joilla on ammatillinen yhteys tähän myynninedistämistoimeen, mukaan lukien matkanjärjestäjien yhteistyöohjelman yhteistyökumppanit, eivät voi hyödyntää alennuskuponkeja.
 11. ebookers pidättää itsellään oikeuden muuttaa alennuskuponkiehtoja tai poistaa alennuskuponkietuuden milloin tahansa. ebookersin päätös on lopullinen kaikissa tähän myynninedistämistoimeen liittyvissä asioissa.
 12. Tämän tarjouksen mainostaja on Expedia, Inc., Washingtonissa osoitteessa 333 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, USA sijaitseva yritys. Kaikilla näiden ehtojen viittauksilla ebookersiin tarkoitetaan Expedia, Inc:ia.
 13. Näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia.

Ehdot ja rajoitukset

 • Kampanja on voimassa vaiheessa aikavälillä 01.01.2019 – 31.01.2019 (matkustusaika 01.01.2019 – 26.02.2019)
 • Alennus annetaan valittujen hotellien hinnoista (ilman veroja ja muita maksuja).
 • Näytetyt hotellihinnat ovat per vierailu ja sisältävät alennuksen. Hinnat perustuvat halvimpaan saatavilla olevaan kahden hengen huoneeseen.
 • Tarjouksiin saatetaan soveltaa päivämäärärajoituksia sekä minimiyöpymisvaatimusta. Yksittäisen hotellin tiedoista saat lisätietoja ehdoista.
 • Pakettilomien hinnat ovat per henkilö per vierailu ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin ja siihen, että kaksi ihmistä jakaa saman huoneen.
 • Lentojen hinnat ovat per henkilö ja ne sisältävät kaikki verot. Hinnat perustuvat edestakaisiin lentoihin.
 • Halpalentoyhtiöiden lennoilla saatetaan periä lisämaksuja matkatavaroista.
 • Näytettävät hinnat ovat tietyille ilmoitetuille päiville.
 • Tarjousten saatavuus on rajoitettua ja ne saatetaan keskeyttää ilman erillistä ilmoitusta.
 • ebookersin tavalliset varausehdot ovat voimassa.
 • Mainostaja: Expedia Group, 333 – 108th Avenue NE, Bellevue, WA 98004, Yhdysvallat. 
Takaisin alkuun