ebookers Bonus+ -ohjelman yleiset ehdot

1. JOHDANTO

Voimassa alkaen: 09/09/2016

ebookers BONUS+ -ohjelma (jäljempänä ”Ohjelma”) tarjotaan sivuston ebookers.fi rekisteröityneille käyttäjille Expedia Inc.:n ("ebookers") yksinomaisen harkinnan mukaan, ja siihen voivat osallistua vain henkilöt, joilla on toimiva sähköpostiosoite ja jotka ovat täyttäneet kahdeksantoista vuotta. Ohjelmaan ei voi osallistua, jos asuinmaasi paikallinen lainsäädäntö kieltää sen. Ilmaisuilla ”Sinä” ja ”Sinun” viitataan näissä yleisissä ehdoissa kaikkiin Ohjelman jäseniin ja henkilöihin, jotka ovat kelpoisia osallistumaan Ohjelmaan.

Osallistumalla Ohjelmaan jäsenet voivat ansaita ”BONUS+ -pisteitä” varaamalla ja tekemällä hyväksyttäviä matkoja ebookers.fi -sivuston kautta sekä lunastaa käytössään olevilla BONUS+ -pisteillä hyväksyttäviä hotellimajoituksia näiden yleisten ehtojen sekä hyväksyttävien matkojen ja palkintojen saatavuuden mukaisesti.

Nämä yleiset ehdot koskevat osallistumistasi Ohjelmaan. Liittymällä hyväksyt, että nämä yleiset ehdot velvoittavat Sinua. Jos jatkat Ohjelman käyttöä, Sinun katsotaan hyväksyneen näihin yleisiin ehtoihin tehdyt muutokset. Vastuullasi on pysyä tietoisena kaikista muutoksista, jotka ebookers voi tehdä näihin yleisiin ehtoihin. Näiden yleisten ehtojen uusin versio on saatavilla Sivustolla ja se syrjäyttää kaikki yleisten ehtojen aiemmat versiot.

2. MÄÄRITELMÄT

     ”BONUS+ -pisteet” ovat ebookers BONUS+ -Ohjelman laskennallisia perusyksiköitä. Yhden (1) BONUS+ -pisteen nimellisarvo on nimellisesti samanarvoinen kuin yksi (1) euro käytettäväksi ebookers BONUS+ Lunastuskelpoisessa Hotellissa. Tätä voidaan muuttaa alla olevien kohtien 5 ja 7 mukaisesti.

”ebookers BONUS+ -jäsen” / ”jäsen” tarkoittaa ketä tahansa henkilöä, joka on liittynyt ebookers BONUS+ -Ohjelmaan ja on siten oikeutettu ansaitsemaan ja lunastamaan BONUS+ -pisteitä. Termi ebookers BONUS+ -jäsen kattaa Hopea-, Kulta- ja Platina-jäsenet.

”Hyväksyttävä Varaus” tarkoittaa Sivuston kautta tehtyä Hyväksyttävää Lennon varausta, Hyväksyttävää Hotellin varausta ja/tai Hyväksyttävää Paketin varausta, jonka jäsen on tehnyt (ja jota hän ei ole peruuttanut). Mitkä tahansa muut varaukset, kuten muun muassa risteilyvaraukset, yksittäiset autonvuokrausvaraukset, hotellilla maksettavat hotellivaraukset, ohjelmavaraukset ja vakuutukset (joko yksittäin tai varauksiin liitettynä) eivät ole Hyväksyttäviä Varauksia.

”Hyväksyttävä Lento” tarkoittaa suoraan Sivuston kautta varattua yksittäistä lentoa. Mikäli olet ostanut lentosi jonkin lentoyhtiön verkkosivuston kautta, vaikka alkuperäinen hakusi olisikin tehty ebookers.fi -sivustolla, tällaisen lennon varaaminen ei ole Hyväksyttävä Lento, eikä siten oikeuta BONUS+ -pisteisiin.

”Hyväksyttävä Hotelli” tarkoittaa mitä tahansa etukäteen maksettua yksittäistä hotellivarausta, jonka yhteydessä näkyy ilmoitus BONUS+ -pisteiden mahdollisesta "ansaintamäärästä" ja on varattavissa Sivustolta.

”Hyväksyttävä Paketti” tarkoittaa Sivuston kautta varattua muunneltavaa pakettia, mukaan lukien seuraavat yhdistelmät: Lento+Hotelli, Lento+Auto, Hotelli+Auto, Lento+Hotelli+Auto.

”Kulta-jäsen” tarkoittaa jäsentä, joka on saavuttanut Ohjelmassa toisen tason. Päästäksesi Kulta-jäseneksi ja säilyttääksesi tämän jäsenyystason, Sinun on tehtävä varaus ja yövyttävä 5 kertaa Hyväksyttävässä Hotellissa jokaisen kalenterivuoden aikana.

”Liittymispäivä” tarkoittaa päivää, jolloin liityt Ohjelmaan.

”Jäsentunnus” tarkoittaa sähköpostiosoitetta, jota käytät (yhdessä salasanasi kanssa) Sivustolle kirjautumiseen.

”Platina-jäsen” tarkoittaa jäsentä, joka on saavuttanut Ohjelmassa kolmannen tason. Päästäksesi Platina-jäseneksi ja säilyttääksesi tämän jäsenyystason, Sinun on tehtävä varaus ja yövyttävä 14 kertaa Hyväksyttävässä Hotellissa jokaisen kalanterivuoden aikana.

”Lunastuskelpoinen Hotelli” tarkoittaa mitä tahansa etukäteen maksettua yksittäistä hotellivarausta, jonka yhteydessä näkyy ilmoitus BONUS+ -pisteiden mahdollisesta "ansaintamäärästä" ja on varattavissa Sivustolta.

”Hopea-jäsen” tarkoittaa jäsentä, joka on liittynyt Ohjelmaan eikä ole Kulta-jäsen tai Platina-jäsen. Päästäksesi hopeatasolle ja säilyttääksesi tämän jäsenyystason Sinun on pysyttävä Ohjelman jäsenenä.

”Sivusto” tarkoittaa ebookers.fi -internetsivustoa.

3. JÄSENYYS

Sivustolle rekisteröityneitä jäseniä ei automaattisesti liitetä ebookers BONUS+ -Ohjelmaan, vaan heidän tulee liittyä siihen erikseen.

Liittyminen Ohjelmaan edellyttää, että Sinulla on tili Sivustolla. Liittyessäsi saat ebookers BONUS+ -tilin. BONUS+ -tilisi liitetään automaattisesti ebookers-tiliisi. Sähköpostiosoitteesi toimii BONUS+ -tilillesi kirjautumiseen käytettävänä Jäsentunnuksenasi, joka on yhdistetty ebookers-tiliisi.

ebookers varaa oikeuden yksinomaisella harkinnallaan evätä Sinulta rekisteröitymisen, poistaa liitännän tiliisi tai lakkauttaa mahdollisuutesi käyttää BONUS+ -Ohjelmaa Sivustolla mistä tahansa syystä.

ebookers BONUS+ -Ohjelman jäsenyyttä ei voi siirtää.

Ohjelmaan liittyneenä jäsenenä saat sähköpostiisi säännöllisesti tilin ylläpitoa koskevia päivityksiä sekä muita ilmoituksia.

Voit tarkastella ebookers BONUS+ -tilisi tietoja ”Oma tili” -sivun osiosta ”Oma ebookers BONUS+”. Tiedot sisältävät muun muassa Jäsentunnuksesi, BONUS+ -pistesaldosi, tasosi (Hopea-jäsen, Kulta-jäsen tai Platina-jäsen) sekä tilin historiatiedot (ansaitut ja lunastetut BONUS+ -pisteet). Tilin tarkastelu edellyttää, että olet kirjautunut Sivustolle.

ebookers BONUS+ -jäsenyystasot

ebookers BONUS+ -Ohjelmassa on kolme jäsenyystasoa. Ensimmäinen taso on "Hopea-jäsenyys". Jäsenet voivat edetä Kulta-jäseneksi (taso kaksi) ja tämän jälkeen Platinum-jäseneksi (taso kolme) varaamalla ja yöpymällä Hyväksyttävissä Hotelleissa seuraavasti:

Hopea-jäsen: Päästäksesi Hopea-jäsenyystasolle, joka on Ohjelman perusjäsenyystaso, Sinun on liityttävä Ohjelmaan ja noudatettava sen ehtoja.

Kulta-jäsen: Päästäksesi Kulta-jäsenyystasolle, joka on Ohjelman toinen jäsenyystaso, Sinun on ensin oltava Hopea-jäsen sekä tehtävä varaus ja yövyttävä vähintään viisi (5) kertaa Hyväksyttävässä Hotellissa jokaisen kalenterivuoden aikana.

Platina-jäsen: Päästäksesi Platina-jäsenyystasolle, joka on Ohjelman kolmas ja korkein jäsenyystaso, Sinun on ensin oltava Kulta-jäsen sekä tehtävä varaus ja yövyttävä vähintään neljätoista (14) kertaa Hyväksyttävässä Hotellissa jokaisen kalenterivuoden aikana.  

Saat lisätietoja Hopea-, Kulta- ja Platina-jäsenten eduista napsauttamalla tätäYksityisyyden suoja .

Jotta Hyväksyttävä Varauksesi voi kohottaa jäsenyystasoasi, Sinun on oltava Ohjelman jäsen ja Sinun on joko (i) oltava kirjautuneena Sivustolle tehdessäsi varausta Hyväksyttävästä Hotellista tai (ii) jos et ole kirjautunut Sivustolle, annettava Käyttäjätunnuksesi varauslomakkeen sähköpostiosoitekenttään tehdessäsi varausta Hyväksyttävästä Hotellista. Uusi jäsenyystasosi päivittyy ebookers BONUS+ -tilillesi 24 tunnin kuluessa siitä, kun olet kirjautunut sisään Hyväksyttävä Hotelli -varaukseen, jonka myötä jäsenyystasosi muuttuu.

Ansaitut BONUS+ -pisteet eivät vaikuta jäsenyystasoon. Jäsenyystason voi saavuttaa ainoastaan Hyväksyttäviä Hotelleja varaamalla ja yöpymällä niissä. Jos tilisi on lopetettu, ebookers varaa oikeuden mitätöidä BONUS+ -pisteesi ja jäsenyystasosi.

Jos pidennät tai lyhennät majoitustasi Hyväksyttävässä Hotellissa ebookersin kautta, otamme nämä yöpymiset huomioon ja laskemme ne joko korottavana tai vastaavasti alentavana tekijänä jäsenyystasossasi.

ebookers varaa oikeuden poistaa milloin tahansa sellaiset BONUS+ -pisteet tai jäsenyystasoon vaikuttavat yöpymiset Hyväksyttävässä Hotellissa, jotka on ansaittu tai saatu käyttämättömistä tuotteista tai palveluista. BONUS+ -pisteitä poistetaan tapauksissa, joissa jäsen saa hyvityksen joko ebookersilta, matkustuspalvelun tarjoajalta tai myyjältä.

4. BONUS+ -PISTEIDEN ANSAITSEMINEN

Ansaitaksesi BONUS+ -pisteitä Hyväksyttävästä Varauksesta Sivustolta, Sinulla on oltava voimassa oleva BONUS+ -tili ja Sinun on joko (i) oltava kirjautunut Sivustolle  tehdessäsi Hyväksyttävän Varauksentai (ii) jos et ole kirjautunut Sivustolle, annettava Käyttäjätunnuksesi varauslomakkeen sähköpostiosoitekenttään tehdessäsi Hyväksyttävän Varauksen..

BONUS+ -pisteitä ei voi ansaita Sivustolla tehdyistä varauksista kun et ole kirjautunut Sivustolle ja annat varauslomakkeessa Jäsentunnukseesi nähden vaihtoehtoisen sähköpostiosoitteen. Lisäksi, jos liityt Ohjelmaan varauksen jälkeen mutta ennen matkan tekemistä, ei BONUS+ -pisteitä kerry tästä varauksesta.

BONUS+ -pisteitä annetaan korkeintaan yhdelle jäsenelle per Hyväksyttävä Varaus. Matkasuunnitelmassa mahdollisesti olevat muut matkustajat eivät saa BONUS+ -pisteitä , vaikka he olisivat Ohjelman jäseniä. Jos tehdessäsi matkavarauksen toisen henkilön puolesta matkanjärjestäjänä, olet joko (i) kirjautunut Sivustolle tai (ii) et ole kirjautunut Sivustolle, mutta annat Käyttäjätunnuksesi varauslomakkeen sähköpostiosoitekenttään, ansaitset BONUS+ -pisteitä kaikista Hyväksyttävistä Varauksista.

Hyväksyttävän Varauksen tekemisen jälkeen myönnettävät BONUS+ -pisteet ovat välittömästi käytettävissä sen jälkeen, kun varauksesi on hyväksytty ja tulevat näkyviin Oma tili” -sivun osioon ”Oma ebookers BONUS+”.

Siinä tapauksessa, että perut Hyväksyttävän Varauksen osittain tai kokonaan, tällaiset matkasuunnitelmaan tehtävät muutokset tai peruutukset johtavat siihen, että BONUS+ -tilillesi matkasta hyvitetyt tai tililtäsi veloitetut BONUS+ -pisteet muuttuvat. Esimerkiksi, jos jäsen lisää hotelliyöpymisen Hyväksyttävään Varaukseensa, hän ansaitsee lisäksi siitä saatavat BONUS+ -pisteet. Jos peruutat Hyväksyttävän Varauksen, sen perusteella ansaitsemasi BONUS+ -pisteet poistetaan tililtäsi niin pitkälle kuin mahdollista. Siltä osin, kun emme pysty perimään BONUS+ -pisteitä takaisin tililtäsi (esim. koska olet käyttänyt BONUS+ -pisteitä uuteen varaukseen) hyvitystä uudesta varauksesta vähennetään peruutetun varauksen tuottamia BONUS+ -pisteitä vastaavalla määrällä. Lisäksi, jos peruutat osittain BONUS+ -pisteillä maksetun Hyväksyttävän Varauksen, Hyväksyttävään Varaukseen käytetyt BONUS+ -pisteet voidaan palauttaa omalle ebookers BONUS+ -tilillesi siten, että niiden vanhenemispäivä säilyy muuttumattomana.

BONUS+ -pisteitä ei kerry muutos- tai peruutusmaksuista, joita ebookers tai sen toimittajat perivät.

Hyväksyttävät Lennot: Ansaitset vastaavan prosenttiosuuden Hyväksyttävän Lentosi varauksen hinnasta BONUS+ -pisteinä (pois lukien varaukseen mahdollisesti lisättävän vakuutuksen kustannukset sekä muut mahdolliset maksupalkkiot (joko ebookersin tai lentoyhtiön veloittamat)). Kalenterivuosittainen BONUS+ -pisteiden enimmäismäärä on Hopea-jäsenillä 75 euroa vastaava määrä, Kulta-jäsenillä 150 euroa vastaava määrä ja Platina-jäsenillä 300 euroa vastaava määrä jäsentä kohti (ellei mahdollisen BONUS+ -lisäpisteitä tarjoavan tarjouksen tai kampanjan ehdoissa ole muuta ilmoitettu).

Hyväksyttävät Hotellit: Ansaitset vastaavan prosenttiosuuden summasta, jonka maksat ebookersille Hyväksyttävän Hotellisi varauksesta, BONUS+ -pisteinä. Summaan eivät sisälly varaukseen mahdollisesti lisättävän vakuutuksen kustannukset tai muut mahdolliset maksupalkkiot (joko ebookersin tai hotellin veloittamat). Et ansaitse BONUS+ -pisteitä hotellin suoraan perimistä lisäveloituksista, kuten lomakohteiden pääsylipuista tai huonepalvelusta.

Hyväksyttävät Paketit: Ansaitset vastaavan prosenttiosuuden summasta, jonka maksat ebookersille Pakettisi varauksesta, BONUS+ -pisteinä. Summaan eivät sisälly varaukseen mahdollisesti lisättävän vakuutuksen kustannukset tai muut mahdolliset maksupalkkiot (joko ebookersin, lentoyhtiön tai hotellin veloittamat). Et myöskään ansaitse BONUS+ -pisteitä hotellin perimistä lisäveloituksista, kuten lomakohteiden pääsylipuista tai huonepalvelusta.

BONUS+ -kampanjat: ebookers voi ajoittain toteuttaa kampanjoita, joissa tarjotaan jäsenille ylimääräisiä BONUS+ -pisteitä. ebookers BONUS+ -kampanjoista ansaittavia ylimääräisiä BONUS+ -pisteitä koskevat kunkin kampanjan ehdot, jotka annetaan tiedoksesi osana kampanjaa.

Olet vastuussa siitä, että tarkistat tilisi säännöllisesti, ja Sinun on ilmoitettava ebookersille havaitsemistasi puutteista, virheellisistä merkinnöistä sekä muista mahdollisista eroavaisuuksista. Jos uskot, ettet ole saanut oikeaa määrää BONUS+ -pisteitä Hyväksyttävästä Varauksesta, Sinun on otettava yhteyttä ebookersin asiakaspalveluun soittamalla numeroon 09 7252 2171 (avoinna 08:30-17:30 ma-pe) yhdeksänkymmenen (90) päivän kuluessa varauspäivästä. ebookers tekee asianmukaisen harkintansa perusteella lopullisen päätöksen, onko pistemäärän oikaiseminen perusteltua kyseisen matkan osalta.

Jos ebookers BONUS+ -tilisi saldo ei vastaa BONUS+ -pistemäärää, joka Sinulle olisi pitänyt ebookersin määrittämän tavan mukaisesti myöntää, varaamme oikeuden korjata BONUS+ -pistesaldoasi.

5. BONUS+ -PISTEIDEN LUNASTAMINEN:

BONUS+ -pisteitä voidaan käyttää ainoastaan Lunastuskelpoisiin Hotelleihin. Lunastuskelpoiset Hotellit on merkitty BONUS+ "ansaitse" -viestillä. BONUS+ -pisteillä tehtyihin ostoksiin soveltuu ebookersin kulloinkin asettama pisteiden muuntokerroin. ebookersilla on oikeus muuttaa pisteiden muuntokertoimia milloin tahansa.

Hyväksyttävistä Varauksista ansaitut BONUS+ -pisteet voidaan käyttää Lunastuskelpoisen Hotellin varaukseen, joka on maksettu joko luotto- tai maksukortilla, luotto- tai maksukortin ja BONUS+ -pisteiden yhdistelmällä taikka kokonaan BONUS+ -pisteillä seuraavin edellytyksin:

  • Käyttääksesi BONUS+ -pisteitä Sivustolla, Sinulla on oltava Sivustolla tili ja BONUS+ -tili, joka on aktiivinen ja toimintakuntoinen, minkä lisäksi ostoksesi on ylitettävä BONUS+ -pisteidesi käyttöön vaadittava vähimmäisarvo (jos, sellaista on).
  • Hyväksyttävistä Lennoista tai Hyväksyttävistä Paketeista ansaitut BONUS+ -pisteet voidaan käyttää minkä tahansa Lunastuskelpoisen Hotellin varaukseen, jonka sisäänkirjautuminen on vähintään (a) 24h kuluttua siitä kun varasit BONUS+ -pisteisiin oikeuttavan Hyväksyttävän Lennon tai Hyväksyttävän Paketin, tai (b) BONUS+ -pisteisiin oikeuttavan Hyväksyttävän Lennon tai Hyväksyttävän Paketin lähtöpäivänä, riippuen siitä kumpi ajankohta on aikaisempi.

Jos yrität lunastaa BONUS+ -pisteitä Lunastuskelpoisen Hotellin varaukseen, kun edellä mainitut ehdot eivät täyty, et mahdollisesti voi lunastaa kaikkia tai osaa BONUS+ -pisteistäsi kyseiseen Lunastuskelpoisen Hotellin varaukseen.

BONUS+ -pisteitä ei voi lunastaa varauksissa, jotka on maksettu millä tahansa muulla tavalla kuin luotto- tai maksukortilla, luotto- tai maksukortilla ja BONUS+ -pisteillä taikka kokonaan BONUS+ -pisteillä, kuten varauksissa, jotka on maksettu (kokonaan tai osittain) nettipankin välityksellä, PayPalilla tai Bitcoineilla. BONUS+ -pisteitä ei voi lunastaa varauksissa, jotka maksetaan erikseen hotellilla. BONUS+ -pisteillä ei voi maksaa tai kuitata peruutusmaksuja.

Varauksen yhteydessä Sinun BONUS+ -pisteesi on automaattisesti otettu huomioon Sinulle näkyvässä hinnassa, jos olet kirjautunut tilillesi. Varatessasi Sinulla on mahdollisuus maksaa varaus BONUS+ -pisteillä osittain tai kokonaan (jos BONUS+ -saldosi vastaa maksettavaa summaa tai ylittää sen) pois lukien varaukseen mahdollisesti liitettävästä vakuutuksesta johtuvat kustannukset ja muut mahdolliset maksupalkkiot (joko ebookersin tai hotellin veloittamat). BONUS+ -pisteidesi käyttämisestä Sivustolla ei peritä maksua. Jos haluat lunastaa BONUS+ -pisteitäsi, vähennämme lunastamiesi BONUS+ -pisteiden nimellismäärän/määrän varauksesi kokonaishinnasta. Jos Sinulla ei ole tarpeeksi BONUS+ -pisteitä Lunastuskelpoisen Hotellin varaukseen, voit käyttää hyväksyttävää luotto- tai maksukorttia maksun loppuun suorittamiseksi. Hyväksyttävät kortit voivat rajoittua kortteihin, jotka ovat kulloinkin Ohjelmaan liitännäisiä. ebookers voi oman harkintansa perustella sallia BONUS+ -pisteiden yhdistämisen hyväksyttäviin kuponkeihin (tästä mahdollisuudesta mainitaan selkeästi Sivustolla). Jos päätät lunastaa BONUS+ -pisteitä, ne vähennetään välittömästi ebookers BONUS+ saldosta. Saat BONUS+ -pisteitä siitä varauksen osasta, jota ei makseta BONUS+ -pisteillä, pois lukien varaukseen mahdollisesti liitettävästä vakuutuksesta johtuvista kustannuksista ja muista mahdollisista maksupalkkioista (joko ebookersin tai hotellin veloittamat). Jos et halua lunastaa BONUS+ -pisteitäsi, ne säilyvät tililläsi tulevaa käyttöä varten kunnes vanhentuvat.

Jos teet useita huonevarauksia ja haluat lunastaa BONUS+ -pisteitäsi, vähennämme BONUS+ -pisteiden määrän varauksen kokonaishinnasta, pois lukien varaukseen mahdollisesti liitettävästä vakuutuksesta johtuvat kustannukset ja muut mahdolliset maksupalkkiot (joko ebookersin tai hotellin veloittamat). Useaan huonevaraukseen käytettyjä BONUS+ -pisteitä ei voi kohdistaa vain tiettyyn huonevaraukseen, vaan ne käytetään hotellivarauksen kokonaishintaan. Jos tämän jälkeen peruutat yhden tai useamman varauksen tästä usean varauksen joukosta ja olet oikeutettu hyvitykseen, Sinulle hyvitetty määrä on peruutetun huoneen hinta vähennettynä BONUS+ -pisteillä, jotka on jaettu kaikkien huoneiden kesken niiden hinnan suhteessa. BONUS+ -pisteet palautetaan Oma ebookers BONUS+ -tilillesi.

BONUS+ -pisteitä ei voi muuttaa rahaksi. BONUS+ -pisteitä ei saa luovuttaa, myydä, siirtää ja/tai pantata ulkopuoliselle taholle tai toiselle tilille. Sinulla ei ole omistusoikeutta tai muita laillisia oikeuksia BONUS+ -pisteisiin nähden. Olet vastuussa mahdollisista veroseuraamuksista, joita voi liittyä ebookers BONUS+ -Ohjelmaan osallistumiseen ja etuuksien lunastamiseen BONUS+ -pisteillä.

6. BONUS+ -PISTEIDEN VANHEMINEN

Ellei näissä ebookers BONUS+ -yleisissä ehdoissa muuta mainita, kaikki muut kuin kampanjoista ylimääräisinä ansaitut BONUS+ -pisteet vanhenevat 12 kuukauden kuluttua niiden ansaitsemispäivästä. Vanhentuneita BONUS+ -pisteitä ei voi palauttaa missään olosuhteissa.

ebookers voi ajoittain toteuttaa kampanjoita, joissa jäsenille tarjotaan ylimääräisiä BONUS+ -pisteitä. BONUS+ -kampanjoista ansaitut ylimääräiset BONUS+ -pisteet vanhenevat kunkin kampanjan ehtojen mukaisesti, eikä niitä välttämättä voida hyvittää. Kampanjoista saadut BONUS+ -pisteet hyvitetään tilillesi tai veloitetaan tililtäsi kampanjan ehtojen mukaan sen jälkeen, kun olet suorittanut kampanjan mukaiset toimet.

Ensimmäisenä lunastetaan BONUS+ -pisteet, jotka ovat vanhenemassa ensin.

7. MUUTOKSET EBOOKERS BONUS+ -YLEISIIN EHTOIHIN JA LOPETTAMINEN

ebookers voi yksinomaisella harkinnallaan muuttaa tai peruuttaa näitä yleisiä ehtoja milloin tahansa ilman etukäteisilmoitusta.

ebookers varaa oikeuden muuttaa tai lopettaa Ohjelman, Ohjelman säännöt tai Ohjelman edut taikka minkä tahansa niiden osan millä tahansa alueella milloin tahansa, joko ilmoittamalla asiasta tai ilman erillistä ilmoitusta, kuten vaihtaa BONUS+ -pisteiden ansainta-/lunastussääntöjä, BONUS+ -pisteiden vanhentumiskäytäntöjä ja tuotteita/palveluita, joista BONUS+ -pisteitä voi ansaita ja mihin niitä voidaan lunastaa, vaikka tällainen muuttaminen/lopettaminen vaikuttaisi oikeuteen ansaita tai lunastaa BONUS+ -pisteitä tai aiemmin ansaittujen BONUS+ -pisteiden arvoon.

ebookers ei ole millään tavoin vastuussa jäsenille arvosta tai eduista, jotka jäsenet voivat menettää Ohjelmaan tehtyjen muutosten ja/tai sen lopettamisen seurauksena.

Jäsenten on tarkistettava ajoittain Sivustolta, ovatko ebookers BONUS+ -Ohjelman yleiset ehdot muuttuneet. Jos jäsen jatkaa Ohjelman käyttöä, hänen katsotaan hyväksyneen silloin voimassa olevat ebookers BONUS+ -Ohjelman yleiset ehdot. Tällöin ebookers BONUS+ -Ohjelman yleisten ehtojen aiemmat versiot katsotaan mitättömiksi.

8. YLEISTÄ

     Ohjelmaan osallistuvat hotellit ja muut toimittajat voivat vaihtua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Tämä ei vaikuta jo tehtyihin varauksiin.

     Sivuston yleiset varausehdot and Sivuston käyttöehdot soveltuvat myös BONUS+ -pisteiden ansaitsemiseen ja lunastamiseen soveltuvin osin (ebookers BONUS+ -Ohjelman yleisten ehtojen lisäksi). Esimerkiksi kaikkiin Lunastuskelpoisten Hotellien varauksiin ja peruutuksiin soveltuvat ebookersin yleiset varausehdot ja mitkä tahansa toimittajan säännöt, jotka voivat soveltua.

Epäilyttävä/Vilpillinen toiminta

Jos uskot ebookers BONUS+ -tilisi joutuneen epäilyttävän toiminnan kohteeksi, ota välittömästi yhteys ebookersin asiakaspalveluun numeroon 09 7252 2171 (avoinna 08:30-17:30 ma-pe). Jos selviää, että olet joutunut petoksen uhriksi, ansaitsemasi BONUS+ -pisteet siirretään uudelle ebookers BONUS+ -tilille.

ebookersilla on oikeus tarkkailla kaikkien BONUS+ -jäsenten tilitapahtumia. Jos BONUS+ -tilillä näkyy merkkejä petoksesta tai väärinkäytöksistä tai muusta epäilyttävästä toiminnasta tai rikkomuksesta (tai jos ebookersilla on perusteltu syy epäillä näiden yleisten ehtojen rikkomusta), kuten vilpillisestä toiminnasta, jonka tarkoituksena on väärinkäyttää BONUS+ -pisteitä, laittomiin tai vilpillisiin toimiin ryhtymisestä, virheellisten tai harhaanjohtavien tietojen antamisesta tai niiden antamisyrityksestä, ebookersin harhaanjohtamisesta tai BONUS+ -pisteiden myymisestä, luovuttamisesta tai siirtämisestä muuten kuin näiden yleisten ehtojen mukaisesti tai tällaisen toimenpiteen ehdottamisesta, voi seurauksena olla se, että ebookers peruuttaa jäsenyytesi ja kaikki tiliisi liitetyt BONUS+ -pisteet. ebookers voi sulkea tai jäädyttää BONUS+ -tilisi välittömästi ja voit menettää ansaitsemasi BONUS+ -pisteet. Lisäksi, jos olet syyllistynyt vilpilliseen toimintaan, ebookers varaa oikeuden ryhtyä tarvittaviin oikeudellisiin toimiin. Lisäksi saatat olla velvollinen korvaamaan ebookersille aiheutuneet taloudelliset menetykset, kuten oikeudenkäyntikulut ja vahingonkorvaukset. Et myöskään voi enää osallistua ebookers BONUS+ -Ohjelmaan.

Vilpillisiksi havaituista varauksista poistetaan BONUS+ -pisteet ja vilpillisiin varauksiin liittyvä BONUS+ -tili jäädytetään, jotta sen kautta ei voi enää ansaita tai lunastaa BONUS+ -pisteitä.

Riitauttaaksesi tilin jäädyttämisen tai BONUS+ -pisteiden peruuttamisen, pyydämme soittamaan asiakaspalveluumme numeroon 09 7252 2171 (avoinna 08:30-17:30 ma-pe).

Vastuu

ebookers ei anna mitään takuita, vakuutuksia tai sitoumuksia Ohjelmaan liittyen. Ohjelma ei ole voimassa alueilla, joissa liittovaltion, osavaltion tai paikalliset lait tai säännökset kieltävät tällaiset Ohjelmat, ja sen ehtoja voidaan muuttaa tällaisten lakien tai säännösten noudattamiseksi. Osallistumalla Ohjelmaan, lain sallimin rajoituksin, vapautat ebookersin sekä sen tytäryhtiöt ja kumppanit kaikista vaatimuksista tai vastuista liittyen osallistumiseesi Ohjelmaan, mukaan lukien muun muassa vaatimukset, jotka liittyvät BONUS+ -pisteiden ansaitsemiseen ja lunastamiseen.

ebookersin toimittajat eivät ole millään tavoin yhteydessä ebookers BONUS+ -Ohjelman hallintoon eivätkä ne ole vastuussa sen toiminnasta.

Ellei muuta mainita laissa, jonka soveltuvuutta ei voida laillisesti sopimuksella sulkea pois tai muokata, ebookers ja sen toimihenkilöt, työntekijät tai edustajat eivät ole vastuussa mistään menetyksistä tai vaatimuksista (mukaan lukien muun muassa välilliset tai taloudelliset vahingot sekä tuoton menetykset), joka on seurausta tai liittyy näiden BONUS+ -Ohjelman yleisten ehtojen rikkomuksesta, riippumatta siitä kuka ehtoja rikkoo, tai välillisestä menetyksestä tai vahingosta, joka on seurausta BONUS+ -pisteiden tai muiden etujesi tarjoamisesta tai lunastamisesta.

Kiistat ja muut ehdot

Näihin yleisiin ehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Liittymällä ebookers BONUS+ -jäseneksi hyväksyt, että Suomen tuomioistuinten yksinomainen toimivalta koskee Sinua.

Kuluttajalla on oikeus nostaa kanne sen paikkakunnan yleisessä alioikeudessa, jonka tuomiopiirissä hänellä on Suomessa asuinpaikkansa. Kuluttajalla on myös oikeus saattaa erimielisyys kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

ebookersin minkä tahansa näiden yleisten ehtojen osan laiminlyönti ei tarkoita sitä, että tästä/niistä säännöksistä olisi luovuttu. Jos jokin näiden yleisten ehtojen kohta on osittain tai kokonaan lainvastainen, pätemätön tai toimeenpanokelvoton, sitä lievennetään siinä määrin kuin on tarpeen, jotta se ei enää ole lainvastainen, pätemätön tai toimeenpanokelvoton; ellei tämä ole mahdollista, kyseinen kohta erotetaan näistä yleisistä ehdoista ja näiden ehtojen muut säännökset pysyvät voimassa täysimääräisenä.